Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bebem o komedi deil zten,dram. dvd den izledim evet.bence de izle,çok güzeldi konusu ve verdiği mesajlar.zaten oyunculuklara laf yok :lepi: tmm kuşum sen albümüne koyarsın,ben ordan aşırıp buraya eklerimhihoyyyt

Saçımı yıkadım ama bemiksin kokusu gitmemiş malesefkaydirigubbakcemile3
Ama önemi yok uzasındaaa katlanırız napalım

Saçımı yıkadım ama bemiksin kokusu gitmemiş malesefkaydirigubbakcemile3
Ama önemi yok uzasındaaa katlanırız napalım

zmnla alışılıo kuşum,dert etmezemuszemus ayh bu arada sophie ellis bextor a da bayılırım hee,tarzı çok süperrr

bemixlerim 6 haftalik daha var bitince artik birakirim ama izine bi geliyim yaz gelsin kutu kutu alcam bende uzma oldu 6-7 denemede 4cm belki dahada fazladir boya yok ondan anlasilmiyo

ben de 3. uygulamamı yaptım bugün ama ben 5 günde bir uyguladım...

uzayacağına inanmak istiyorum

ve inanıyorum da....

kkontesin saçlarının uygulama öncesi hali gibi benimkiler....

ayy mezuniyetime kadar uzasa o kadar süper olacak.....

ınşallah hepimiz rapunzel olucazzzzz:lepi::lepi:

inşallah kuzucannnn bayanssulusmile

şu koku olayına taktım ben
işyerinde kokmam dimi delikafadulden
sarımsakları bütün atsak olmaz mı ki,böyle deneyen warmı arkadaşlar ???

ınanamıyorum, gerçekten mükemmel. :asigim:
Hızla uzamış ve canlanmış saçlarınız. alkisalkisalkis
Ben de denemeyi düşünüyorum, şöyle bir 10 cm uzasın istiyorum ama 4-5 saat bekletemem ki :sm_confused:

Öyle de etken maddesi şampuana geçmez ki. Sarımsağın özü önemli burada. İkinci yıkamayı başka şampuanla yıkayıp durulama suyuna sirke eklenirse koku kalmayacağına ikna olmak üzereyim, deneyeceğim.

walla uzadı benm saclarda kontese ,, japon gülüne wee herkese tesekkrler..sinamekiyle cok uzadı..saclarım röfleli olmasına ragmen de zeytinyagı sayesinde yumuşacık oldu..herkese kolay gelsin..opuyorumnanaktan

canım ben 3 aydır belkide daha fazla sarımsaklı şampuan kullanıyorrum şöyle anlatayım çok memnun kaldım özellikle saçların seyrekse kesinlikle tavsiye ederim yani benim diplerimde bayağı saç çıktı cok sevindimzemuszemus koku olayına gelince evet biraz kokuyor ama kurulayınca bişe kalmıyor yani tabi biraz oluyor ama bana göre değer:) ben daha önce iri iri doğruyodum ama şimdi rendeledim sanırım böyle daha suyu yağı herşeyi çıkıyor rendelerken farkettim bence sende rendele okişyerimseniben:1hug:

kızlar bir sorun halletme çabasındaydım.hemen bakıyorum msjlarınıza.özr dilerm gcktğim için

saol canım.bence de kesnlkle dene

eed ben de rendeliyorum.bence de rendeleyince suyu özü her şeyi çıkıyor meydana.bütün atılınca etkisi olmaz diye düşünüyorum

kkontes cm özelden msj attım bakar mısn

yawrum burdan cwp wereyim lakin 600 saniye beklemek sinir ediyor beni kafamçokkarıştı farklı bi şey yabmadm ben de o sinamekiyi kullandım işte.ama düzenli yaptm.sçlarm normal uzar ,öyle çok çok hızlı değildirler. hatta bir yere geldikten sonra da uzamazlardı,uçları kırık dolu olurdu.yolunmuş gbi dururlardı.yapıları yağlı ve ince telli

benimde saçlarım ince telli ve seyrek sarımsaklı şampuan yeni saçlar çıkardı mı sende birde saçlarım yağlandığında bemix kokmaya başlıodu benim sende oluomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…