Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

benimde saçlarım ince telli ve seyrek sarımsaklı şampuan yeni saçlar çıkardı mı sende birde saçlarım yağlandığında bemix kokmaya başlıodu benim sende oluomu
eed yeni saçlarım çıktı canım.hatta yeni çıkan saçlarla ilgili şöyle bir foto sunabilirim sana ;

2-3 kullanımda farkı sen de göreceksin.saçların hacimlenecek ve daha kolay şekil alacak.

bemiks bana sadece parmaklarımla saç diplerimi owuşturup aynı parmaklarımı burnuma dayadığımda kokuyor kaydirigubbakcemile3 öyle buram buram koku duymuyorum yani

saol canımm bende kaldığım yerden devam ediyim bunların yanında turplu suyuda yapsam çok yorarmıyım acaba saçlarımıı...saçarın çok güzel uzamış buarada tütütü maşallah :teytey:

hem sarımsaklı şampuan hem turplu su hem sinamekili karşı bence fazla olur saçı çok yorarsın canım

canım bir çay bardağı suda sinamekiyi kaynattım dmeişsin yaa su buharlaşıp gitmezmi az değilmi yani hem sinamekiyi süzdükten sonra az bişey kalır die düşünüorumbilmiyorumkismile

canım bir çay bardağı suda sinamekiyi kaynattım dmeişsin yaa su buharlaşıp gitmezmi az değilmi yani hem sinamekiyi süzdükten sonra az bişey kalır die düşünüorumbilmiyorumkismile

Bir çay bardağı çok bile geliyor, yarım yap, sadece diplerine sür, streç filmle sar.

Ben de ilk yaptığımda yetmez bu diye çok yaptım, saçımdan akıp gitti hep, halbuki onlarda da bir sürü sinameki özü ve bemiks vardı. En iyisi az yapmak, diplerine ve uçlarına sürmek, sonra saç şampuanlar gibi saçın geri kalanına da biraz yedirmek. Öyle hiç ziyan olmaz.

bir değil yarım çay bardağında kaynatıyorum canım.kaynamaya başladıktan 10saniye kdr sonra kapatıyorum ocağı,demlenmesini bekleyip süzüyorum.uçan kaçan olmuyor opuyorumnanaktan

Tşkler cnm açıklaman için opuyorumnanaktan
Ben demek boşuna bir sürü suda kaynatıyordum :gitme:

bir değil yarım çay bardağında kaynatıyorum canım.kaynamaya başladıktan 10saniye kdr sonra kapatıyorum ocağı,demlenmesini bekleyip süzüyorum.uçan kaçan olmuyor opuyorumnanaktan

Bunu öğrendiim çok iyi oldu cnm tşkleropuyorumnanaktan

ben sarmıyorum da kaydirigubbakcemile3 topuz yapıyorum.akan bi şey olmuyorropuyorumnanaktan

canım diğer konu sahibi merve arkadaş üyeliğini neden sildirdi biliomusun?

birbirimizi sevmedik onla.benden yana anlaşmalı bir ayrılık oldu,o kaldıramadı şikayetler etti beni.sonra adminler geldi.baktılar ki o , yazdığı yazıları sonradan hep silmiş düzeltmiş vs.sanırsam bu yüzden üyeliği silindi.çünkü konu açanlar edit yapamaz diye not düşülmüş.hoş,bana da hakaret ettiği için şikayet etmiştim ama işte tam nedeni hangisidir bilemiycem

yaaa ohaoldumsmile
gördüğüm kadarıyla aranızda önceden sorun yoktu ama konuya bi bakayım fisfisfis

tatlım ya benim saçlarımda kırıklar var aslında üç hafta önce aldırdım kırıkları ama tamamen gitmedi bu durumda maske uzamasına yardımcı olur mu ki
hani kırılan veya çatallaşan saç uzamaz diyorlar ya bilmiyorumkismile

sinamekili kürün bir kısmını saç uçlarına da sür bebeim.iyi gelecektir.uygun bir zamanda da kalan kırıkları aldırırsın.uçlara da bakım yapınca uzamasında da sorun olmaz diye düşünüyorum.sonuçta benim de saçlarımda kırıklar var.2ayda bir aldırıyorum ama kuaförler buna bile çok diyorlar.her ay aldırılcakmış.kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…