kızlar cidden ektili oluyormu oluyorsa bende yapıcam ve bu koku olayı yani sarımsağın kokusu için glis saç spreyi önermişsiniz o kokuyu kaldırıyormu ve bu bemiks nekdar fiyat olarak pahalımı
Canım cok güzel olmus sacların hem uzamıs hem parlamıs falan cok güzellesmis masallh
Deneyelim bakalım..
kontesscim topiğin hayırlı olsun,yakışmışbenimde omzumda olan saçım 2 ayda sırtıma indi ama 10 gündür yapmıyorum haftaya başlıcam yine..sinemakiye artı bende sarımsaklı şampuana başladım,kokusu beni çok rahatsız etmiyor ama glissin saç spreyini aldımda yanlış mı aldım acaba,pembesini aldım güzel yumuşacık oluyor ama kokusu pek güzel değil seninkinin şişesi ne renk?
bu da sonraki yani arada tam 1 ay 25 gün var ...bu kadar sürede iyi uzamış ve gürleşmiş.
alıntı yapmayın arkadaşlar madem kontescim böyle bir başlık açtı ee bende uygulayıp fayda gören bir insan olarak resim koymak istedim.akşama silicem...
maşallah kontes saçlarınız çok güzel olmuş. ne renk acaba ya rengine bayıldım ben :lepi:
aaa arkadan çekince bu kadar bariz değildi maşallahdelikafadulden
ben de ara verdim 8. yi yaptıktan sonra. bi 4 cm uzayamadı gtti şu saç, 2 ay oldu, bi ayda da sanmıyorumki uzasın o kadarbenneyaptımki
çok merci canım :kedi: sarımsaklı şampuan daha çok gürleştirici ve dökülmeyi engelleyici bir uygulama zaten. uzamasını istiyorsan sinameki kullanıcaksınkkontess tşkler canım ve saçların çok güzel uzamışya görünce özendim valla inş. benimkilerde uzar sadece sinamekli kürü yapsak faydası olurmuki ya şimdi sarımsak kokar filan
tamam canım tşkler denicem bakalım nasıl olucak ve bir tanıdığım var saçları döküldü saç kıran oldu ona faydası olurmuki bu kür
kızlar biraz konu değiştiricem ama kusura bakmayın...'neşeli hayat' filmini izledim şimdi.sinemadan hoşlanan arkadaşlara kesinlikle tavsye ederima.s.