sinamekili kürün bir kısmını saç uçlarına da sür bebeim.iyi gelecektir.uygun bir zamanda da kalan kırıkları aldırırsın.uçlara da bakım yapınca uzamasında da sorun olmaz diye düşünüyorum.sonuçta benim de saçlarımda kırıklar var.2ayda bir aldırıyorum ama kuaförler buna bile çok diyorlar.her ay aldırılcakmış.kafamçokkarıştı
olldu yavv o zaman saçımız nası uzayacakmış..
çok biliyolar 15 lira alıyolar tabi madem öyle kırık aldırmayı daha ucuz yapsınlar.
kontess kuaförün kim senin izmitte mi :)
zmnla alışılıo kuşum,dert etmezemuszemus ayh bu arada sophie ellis bextor a da bayılırım hee,tarzı çok süperrr
Bende bayılıyorum güzellik idolüm yaakaydirigubbakcemile3
Amaann koksun be canım uzasında valla çok pişman oldum kestirdiğime..
öyle güzeldi ki saçlarım off offf:çok üzgünüm:
Her ay aldırırsak bencede fazla uzamaz cnm yaa bilmiyorumkismile
Ama iki ayda bir falan adırırsak daha iyi olur sanırım..
Benimde uçları çok kırılıyor,hele bi kere düzleştirici yapsam mahvediyor saçımı o yüzden fazla yapmamaya çalışıyorum artık.Biraz açlarım uzasında sonra yine aldırayım uçlarından bayanssulusmile
Ah salak kafam uykum geldi denilenleri anlamıyorum sempatiksalakcinni
Kuaför iki ayda bir aldır demiş yaa bende her ay die okuyorum :roflol:
ama saç kökünden beslendii için bakımla yinede uzuyo cnm,düzleştiriciler saçlarımı kırmasa süper olcak :hulya:
ayyy ben bunu yapamam 4-5 saat bekleme ısı bozdu
yoo kuşum ilkinde doğru okumuştunkaydirigubbakcemile3
cnm hiç kırıkta yok ya saçlarında onun için bişey yapıomusun
Doğru mu yanlış mı okuduumu bile bilmiom kii uykusuzluktan sempatiksalakcinni
Demek kırıklar içinde haftada bi kere bu bakım yağlarından yapsam ii olcak cnmm fisfisfis özellikle jojoba yağını duymuştum kırıklar için boshayallersmile
Benim badem yağımda bitti yarın hem badem yağı hem bemiks hemde içinde jojoba yağı da olan saç bakım yağı alcamm sempatiksalakcinni
Sonra gelsin uzun saçlarrr kaydirigubbakcemile3
Uykusuzluktan gebermeden yatıyorum artık ben tatlım zemuszemus
İyi gecelerrr herkeseee olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
süper ya bende yapıcammmzemuszemus konu sahibi tşkrler paylaşım içinnopuyorumnanaktan