Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

olldu yavv o zaman saçımız nası uzayacakmış..
çok biliyolar 15 lira alıyolar tabi madem öyle kırık aldırmayı daha ucuz yapsınlar.
kontess kuaförün kim senin izmitte mi :)

olldu yavv o zaman saçımız nası uzayacakmış..
çok biliyolar 15 lira alıyolar tabi madem öyle kırık aldırmayı daha ucuz yapsınlar.
kontess kuaförün kim senin izmitte mi :)

yok bebem ben üni eğitimi için bartındayım şuanda.bence de her ay aldırırsak asla uzamaz bilmiyorumkismile benimki de 10 lira alıyor klava:

zmnla alışılıo kuşum,dert etmezemuszemus ayh bu arada sophie ellis bextor a da bayılırım hee,tarzı çok süperrr

Bende bayılıyorum güzellik idolüm yaakaydirigubbakcemile3
Amaann koksun be canım uzasında valla çok pişman oldum kestirdiğime..
öyle güzeldi ki saçlarım off offf:çok üzgünüm:

Her ay aldırırsak bencede fazla uzamaz cnm yaa bilmiyorumkismile
Ama iki ayda bir falan adırırsak daha iyi olur sanırım..
Benimde uçları çok kırılıyor,hele bi kere düzleştirici yapsam mahvediyor saçımı o yüzden fazla yapmamaya çalışıyorum artık.Biraz açlarım uzasında sonra yine aldırayım uçlarından bayanssulusmile

Bende bayılıyorum güzellik idolüm yaakaydirigubbakcemile3
Amaann koksun be canım uzasında valla çok pişman oldum kestirdiğime..
öyle güzeldi ki saçlarım off offf:çok üzgünüm:

inşallah bu kür ile yine uzayacak kuşummopuyorumnanaktan üzülmee:1hug:

ben saçlarıma ısıyla bi işlem yapmadığım halde kestirdikten az zaman sonra bile yıpranıyorlar neden anlamadım.
bi de bu aralar çok sıkıldım kestirsem mi diyorum

Ah salak kafam uykum geldi denilenleri anlamıyorum sempatiksalakcinni
Kuaför iki ayda bir aldır demiş yaa bende her ay die okuyorum :roflol:

ama saç kökünden beslendii için bakımla yinede uzuyo cnm,düzleştiriciler saçlarımı kırmasa süper olcak :hulya:

kesinlikle düzleştiriciler çok kötü yapıyor,haklısın.ben bi kaç gün önce boyattım saçımı,üstüne bir de fön çektiler ama özellikle söyledim tek kat çekin dedim.hatta kuaförüm alay etti,o kadar bakım yapıosun kırılmasın diye mi tek kat istiyosun dedi.eed ddm kaydirigubbakcemile3 ama ertesi gün bi baktım saç uçlarım pütür pütür olmuş.beyaz noktalar var böyle bi acayip.nasıl üzüldüm anlatamam.bir bakım yağım var,aktardan almıştım ama sinamekiyi bulunca onu kullanmamıştım.içinde jojoba,susam,badem,çam terebentin vs diye 11-12 çeşit yağ var.hemen sürdüm saç uçlarıma,1saat bekledim,yıkadım.tüm o pütürlükler kayboldu.sanırsam fön +boyadan kurumuşlardıbilmiyorumkismile

yoo kuşum ilkinde doğru okumuştunkaydirigubbakcemile3

ayyy ben bunu yapamam 4-5 saat bekleme ısı bozdu

istersen gece yap sabah uyandığında yıka diyeceğim ama bazı arkadaşlarda dökülme oldu çok bekletince.ben bir dönem öyle yapmıştım , dökülmem olmamıştı ama bilemiyorum tabi.bünyeden bünyeye değişiyorbilmiyorumkismile

yoo kuşum ilkinde doğru okumuştunkaydirigubbakcemile3

Doğru mu yanlış mı okuduumu bile bilmiom kii uykusuzluktan sempatiksalakcinni

Demek kırıklar içinde haftada bi kere bu bakım yağlarından yapsam ii olcak cnmm fisfisfis özellikle jojoba yağını duymuştum kırıklar için boshayallersmile

cnm hiç kırıkta yok ya saçlarında onun için bişey yapıomusun

kırığım illa ki var kuşum.sadece o kadar uzaktan görünmüyorlardır :kedi: sinamekili kürü uçlara da sürüyorum.ayrıca saçım kolay taransın diye gliss saç bakım spreylerini kullanıyorum.

bugün de ilk defa saç uçlarım boya+fönden sonra pütür oldu diye aktardan aldığım yağ karışımını kullandım.sene başında almıştm ama sinameki tarifini bulunca kullanmamıştım.ismi : lasinya saç bakım yağı.içinde Çamterebentin, Badem, Susam, Gliserin, Jojoba, Buğday, Sarımsak, Çörekotu, Papatya, Isırgan, Zeytin, Defne Yaprağı ve Ceviz yağları bulunuyor.

Son düzenleme:

hımmm bak onu bilmiyordum.öylesine bi süreyim bakalım nolcak dedim bgn.pütürlükler gdince de çok sevindim hihoyyyt demek ki işe yarıyormuş o karışım da...

Benim badem yağımda bitti yarın hem badem yağı hem bemiks hemde içinde jojoba yağı da olan saç bakım yağı alcamm sempatiksalakcinni

Sonra gelsin uzun saçlarrr kaydirigubbakcemile3

Uykusuzluktan gebermeden yatıyorum artık ben tatlım zemuszemus

ıyi gecelerrr herkeseee olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

süper ya bende yapıcammmzemuszemus konu sahibi tşkrler paylaşım içinnopuyorumnanaktan

sana da bebik.dadlu rüyaaa:asigim:

kızlar benim özel albümümde de fotolarım var.eğer ilgilenirseniz arkadaşlık teklifi yollayabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…