Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlar cidden ektili oluyormu oluyorsa bende yapıcam ve bu koku olayı yani sarımsağın kokusu için glis saç spreyi önermişsiniz o kokuyu kaldırıyormu ve bu bemiks nekdar fiyat olarak pahalımı

eed kaldırıyor gliss kokuyu.ben rahatsız olmuyorum ama ne bileyim sarımsaktan tiksinme derecesinde nefret eden biri rahatsız olabilir.bu kişi ile alakalı biraz da.hiç olmazsa ufak bir şişede dene derim canım.bemiks 4 liraopuyorumnanaktan

kontesscim topiğin hayırlı olsun,yakışmış:KK66: benimde omzumda olan saçım 2 ayda sırtıma indi ama 10 gündür yapmıyorum haftaya başlıcam yine..sinemakiye artı bende sarımsaklı şampuana başladım,kokusu beni çok rahatsız etmiyor ama glissin saç spreyini aldımda yanlış mı aldım acaba,pembesini aldım güzel yumuşacık oluyor ama kokusu pek güzel değil seninkinin şişesi ne renk?

Canım cok güzel olmus sacların hem uzamıs hem parlamıs falan cok güzellesmis masallh:nazar:
Deneyelim bakalım..

kontesscim topiğin hayırlı olsun,yakışmış:KK66: benimde omzumda olan saçım 2 ayda sırtıma indi ama 10 gündür yapmıyorum haftaya başlıcam yine..sinemakiye artı bende sarımsaklı şampuana başladım,kokusu beni çok rahatsız etmiyor ama glissin saç spreyini aldımda yanlış mı aldım acaba,pembesini aldım güzel yumuşacık oluyor ama kokusu pek güzel değil seninkinin şişesi ne renk?

saol hayatım:kedi: bende pembesi de var sarısı da var canım.özellikle pembesinin kokusunu çok beğeniyorum ben:kedi: sarı da fena değil(koku olarak) belki sen onu daha çok beğenirsin tabi bilemiycem.ayrıca sarısı kırıkları onarmak için faydalı.saç uçlarıma da onu kullanıyorum ben

Bende bu kürü bugün uygulamaya başladım 1 saat kadar sonra saçlarımı yıkıycam:) sarımsaklı şampuanı uygulamayı düşünmüyorum ama:icecream: olduğu kadar:)

bu da sonraki yani arada tam 1 ay 25 gün var ...bu kadar sürede iyi uzamış ve gürleşmiş.
alıntı yapmayın arkadaşlar madem kontescim böyle bir başlık açtı ee bende uygulayıp fayda gören bir insan olarak resim koymak istedim.akşama silicem...

saol kuşum,çok incesinzemuszemus eed iştee bi olumlu sonuç alan hatun daha kızlarrrrkaydirigubbakcemile5

rica ederim datlummyerimseniben
faydasını gören herkesi resimli iletilere çağırıyorum...

aaa arkadan çekince bu kadar bariz değildi maşallahdelikafadulden
ben de ara verdim 8. yi yaptıktan sonra. bi 4 cm uzayamadı gtti şu saç, 2 ay oldu, bi ayda da sanmıyorumki uzasın o kadarbenneyaptımki

aaa arkadan çekince bu kadar bariz değildi maşallahdelikafadulden
ben de ara verdim 8. yi yaptıktan sonra. bi 4 cm uzayamadı gtti şu saç, 2 ay oldu, bi ayda da sanmıyorumki uzasın o kadarbenneyaptımki

ben de yeni boyattım diye ara verdim.hem dinlensin dedim.mart ortasında bir daha başlayacağım.zaten son bir atak ile 6-7 cm daha uzasa tamamdır opuyorumnanaktan

kkontess tşkler canım ve saçların çok güzel uzamışya görünce özendim valla inş. benimkilerde uzar sadece sinamekli kürü yapsak faydası olurmuki ya şimdi sarımsak kokar filan

kkontess tşkler canım ve saçların çok güzel uzamışya görünce özendim valla inş. benimkilerde uzar sadece sinamekli kürü yapsak faydası olurmuki ya şimdi sarımsak kokar filan
çok merci canım :kedi: sarımsaklı şampuan daha çok gürleştirici ve dökülmeyi engelleyici bir uygulama zaten. uzamasını istiyorsan sinameki kullanıcaksın

tamam canım tşkler denicem bakalım nasıl olucak ve bir tanıdığım var saçları döküldü saç kıran oldu ona faydası olurmuki bu kür

tamam canım tşkler denicem bakalım nasıl olucak ve bir tanıdığım var saçları döküldü saç kıran oldu ona faydası olurmuki bu kür

sarımsaklı şampuan öneririm o tanıdığına.zaten sarımsaklı şampuan saçkıran tedawisinde de kullanılır a.s

kızlar biraz konu değiştiricem ama kusura bakmayın...'neşeli hayat' filmini izledim şimdi.sinemadan hoşlanan arkadaşlara kesinlikle tavsye ederima.s.

kızlar biraz konu değiştiricem ama kusura bakmayın...'neşeli hayat' filmini izledim şimdi.sinemadan hoşlanan arkadaşlara kesinlikle tavsye ederima.s.

kontescim bütün kızları toplamışsın yine hadi bakalımzemuszemus
neşeli hayat filmi vizyondan kalktı diye biliyorum dvd den seyrettin heralde... ben izlemedim onu pek olumsuz eleştriler duydum o kadar komik deildi diye ama izlerim yinede

Son düzenleyen: Moderatör:
X