aman benim güzel rapunzelim topiğin hayırlı olsuna.s. çiçekler sana, nazar boncuğu da saçlarınamaşallah yaa süper
kızım var ya azimliyim benim de o kadar uzayacakboshayallersmileyerimseniben
düzenli yapmayınca ne yazık ki hiç bir bakımın etkisi olmuyor kuşumbilmiyorumkismile sarımsaklı şampuan kesinlikle çok faydalı.dökülmeyi durduruyor,saçları gürleştiriyor ve yeni saçlar çıkarıyor.kokusu konusunda endişelerin varsa aktarlarda satılan sarımsaklı şampuanları deneyebilirsin.onlar kokmuyormuş.ben kullanmadım,o yüzden evde yapılmışı kadar etkili midir bilemiyorum.fazla beklemek zararlı evet.sarımsak saç derisini yakıp kabuklanmalara neden olabiliyor.ama şampuan içine karıştırılınca bu etkisi azalıyor.tabi yine de 30 dakikadan fazla bekletmemek lazım.ben onu bekletilen yağlı bakımlar gibi kullanmıyorum.maksimum 5dk fln kalıyor saçımda.400ml'lik şampuanıma 5-6 diş ekledim.sen de miktarı buna göre oranlayabilirsina.s.
kızlar benim aşkımla bir problemim var telden konuşuyoruz bi halledeyim burda olursanız devam ederizopuyorumnanaktan
kızlar benim aşkımla bir problemim var telden konuşuyoruz bi halledeyim burda olursanız devam ederizopuyorumnanaktan
Anladım canım, deneyeceğim valla.
Gerçi benim saçımın ıslak hâli neredeyse belimde, ama dalgalı olduğu için kurudukça yukarı çıkıyor. Ve ben daha uzun olsun istiyorum. bir yerden sonra eskisi gibi uzamaz biliyorum ama sarımsaklı şampuanı deneyeceğim. Ve kendim yapmayı tercih ederim, taze taze sositososito
hehe hg yeawrruummmzemuszemus a.s. tabiki de uzucak kuşumm,hepimis rapunzel olucaz inşallaahhh:Saruboceq: işin sırrını bulduk delikafadulden
kız valla acayip sinirliyim bu ara zaten, sevgilinden çıkarabilirim istersen bu sinirimikaydirigubbakcemiledelikafadulden
enee sana noliy kızzz eyvahedigeldismile
yavrukuş tez filan derken acayip bastılar be canım... çok fena tatile ihtiyacım var ama dönem daha yeni başladı, tatil hayalboshayallersmile
haliyle biraz içime kapandım, ne biliyim sinir yaptım vs vs...bilmiyorumkismile
hani herkeste vardır,saçın bir türlü ötesine geçemediği bir uzunluk...mesela benim göğüs hizamı geçemezlerdi.orda kalıverirlerdi aylarca,uzamazlardı.sinir olurdum.uçları da kırık dolu olurdu,mecbur kestirirdim ve taa en başa dönerdim.böyle bir kısır döngü yaşadım yıllarca.ama bu sinamekili tarif,saçın o takıldığı uzunluğu aşmasını kolaylıkla gerçekleşiriyor. 8-9 uygulamadan sonra ara vermeni öneririm.sinamekinin tembellik yapma özelliği varmış.o yüzden biz uygulayan kızlar olaraktan 8-9 uygulamadan sonra 1-2 hafta ara verdik
Hımm, bunu öğrendiğim iyi oldu. Kalkışırsam tekrar aklımda bulunsun.
Aslında ben de uçlarını kesip sonra zorla uzatmaya çalışmayı düşündüm şimdi. Çünkü evim merkezi ısıtmalı ve kuzey cephesine bakıyor, dehşet soğuk, salak gibi gittim ufo aldım ısınayım diye, açıyorum kavuruyor, kapatıyorum kalem tutamıyorum anında soğuyor vs vs. Saçlarımın uçlarını acaip kuruttu.
Evet, ben önce biraz kesip sonra zorla uzatayım zemuszemus
merci canım =)saçlar süper olmuş
eed öyle olunca daha da iyi sonuç alırsın.hatta uçlara da sür sinamekili kürü.kuruluğa iyi geliyor
ayh kıyamam sana bilmiyorumkismile neyse ki havalar düzeliyor kuşum.bgn cemre düşmüş bak :kedi: bahar biraz kndine getirir seni,tatil yapamasan da içini açarzemuszemus
Öneri için teşekkürler.
Bu arada ben bu sinamekiyi çok eski bir şifalı bitkiler kitabında da okudum tatilde eve gidince. Orada da diyor ki, az suda kaynatın sinamekiyi, susam yağı da ekleyin, suyu uçana kadar ateşte kalsın, onu sürün diyor uzaması için. Aklıma gelmişken yazasım geldi ama suyu uçsa ne olacak uçmasa ne olacak, etken maddesini kafana sürüyorsun bir şekilde işte, ne bileyim. Uzun süre sıcak kalmasıyla bir ilgisi mi var bilmem ki.
evet evet ben de okumuştum bunu ama su uçunca saçımıza süreceğimiz nasıl bişey kalcak elimizde merak ediyorumbilmiyorumkismile
özel mesaj attım ben sana:kedi::asigim: