- 8 Mayıs 2008
- 2.648
- 1
- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
ilk başta banada kötü gelen kıyafeti sahne showuyla beraber cok göz alıcıydı birinciliği hakedıyorsun hadise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bumudur yaniişakkıdı
Bakalim showu nasil olucak. Ki bence super olur...
Bari ordan kapatiriz belki kostum olayini....
cukucumm bebişim naber kız
Ülkemizi temsil ettiği için de eleştirme hakkını bulup yorum yapabiliyoruz.Tabiki göbeğine puan almayacak ama bizi dansöz kıyafetiyle temsil ederek ,bizi arap sananların gözünde iyice araplaştırdı.
Ermenistan'ın kıyafeti bile daha fazla bizdendi.
Valla cillop gibi hatun kim ne derse desin.
Valla bİz mİllet olarak Çok kıskanÇmıŞız.bunu bİr kez daha anladım.yanİ nedİr bu yorumlar anlayamıyorum.bu kadar mı kÖtÜ yanİ.bence fazlasıyla abartmıŞsınız.kız bugÜn yarıŞmaya Çıkacak her taraftan bİr ses yok kıyafetİ ŞÖyle kıyafetİ bÖyle.bence mİllet olarak bugÜn hadİsenİn arkasında olmalı ve ona destek olmalıyız.yorumlar tÜrk halkına yakıŞmadı.
Bu akşamda yarı finaldeki gibi kötü söylerse hiiç şansımız yok.
Hatunun sesi hiç çıkmadı yav, hastamıymış neymiş. Futbolcuları 2 günde ayağa kaldıran doktorlar Hadiseye de bi el atsalar yabenneyaptımki
Bu akşamda yarı finaldeki gibi kötü söylerse hiiç şansımız yok.
Hatunun sesi hiç çıkmadı yav, hastamıymış neymiş. Futbolcuları 2 günde ayağa kaldıran doktorlar Hadiseye de bi el atsalar yabenneyaptımki