- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
-
Elbise evet guzel degildi ama yabanci insanlarin cok ilgisini cekmistir,,,,,!
Ben cok begendim sahne performansini,ses te muzikte harikaydi....
Dahada iyi olacak persembeye ve sonrasi...allah yardimcisi olsun !
En sinir oldugumda ermenilerde bizim muzik ve giyimlerimizden calmislar ,hatta saz bile vardi sarkida,,,,ama cok korkunccc makyajdii ocuu gibiii:1shok:
Onlar biraz bize rakip olabilir bence,,,,ama insallah hadisecik kazanacak ben cok umutluyummm cokkkkdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
(YANLIS ANLASILMASIN ERMENILERE LAFIM YOK,SADECE BIZDEN ESINLENMISLERR AYNI TURK TARZLARIYDI,BIRAZDA KAZAKISTAN TURU)SAHTECILERRR!!!kaydirigubbakcemile3
bu kızın normal klip kıyafetleri çok daha güzeldi..dansöz kıyafetinden bi farkı yok..saçları bu kıza düz yakışıyor kim ne derse desin..
Eee bu kadının vücudu çok da ahım şahım değilmiş yaaaa.Ben de çıkınca eşim görmesin diye kanal değiştiriyorum,durmadan popo sallıyor diyekaydirigubbakcemile3
ben gibi 2 çocuk dogursun biride yolda olsunda görüyüm ben vucudu neden kanal deiştiyosun canım..delikafaduldendelikafadulden
ben gibi 2 çocuk dogursun biride yolda olsunda görüyüm ben vucudu neden kanal deiştiyosun canım..delikafaduldendelikafadulden
üzülme canım:1hug:
hadise 2 çocuk doğurmadan böylesine önemli bir organizasyon için bile boğazına sahip çıkamayıp göbeğini saldı:CüvCüv: ....
senin gibi 2 çocuk doğursa kimbilir ne halde olurkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?