Hadise ye tm erkekler neden hasta?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy ben cididyim kızlar harbi şaka sanıyo bilsin haddini tabiiopuyorumnanaktan

Napsın,avunsun,boşver yazık günah,kırmayalım kızın hayallerini..kaydirigubbakcemile3

Hadisecim bizim kadar olmasa da idare edersin...-tatlicadiarzu-:roflol:

evt katılıyorum sanaema..
egitim çokk önemliiii bencede güzeelikk 2ciyse
bence kadında egitim,zeka çok çok daha degerliii bencede:sinifsinif:

Kısa ve kalın olabilir ama düzgün. Düzgün olan bacak her zaman hoş gelir benim gözüme kısa ya da uzunluğu çok fazla ilgilendirmez beni(çok çok kısa olmadığı sürece). Elbette ki hadisenin fiziği güzel, en güzeli değil ama güzel o kadar beğenilme boş değil. Erkeklerin çok fazla boy takıntısı yok ki hatta şunu diyolar: Yemekte kimyon, yatakta minyonkaydirigubbakcemile3 Senin fiziğini görmedim bu kadar emin konuştuğuna göre güzeldir diye tahmin ediyorumzemuszemus

yemekte kimyon yatakta minyon kaydirigubbakcemile3
minyon degilim ben olmadı simdi:gitme:

yemekte kimyon yatakta minyon kaydirigubbakcemile3
minyon degilim ben olmadı simdi:gitme:

kaydirigubbakcemile3 her erkek için geçerli değildir cnm merak etmekaydirigubbakcemile3 hem seni görsünler bi, ne kimyonu ne minyonu düşünürlerkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 her erkek için geçerli değildir cnm merak etmekaydirigubbakcemile3 hem seni görsünler bi, ne kimyonu ne minyonu düşünürlerkaydirigubbakcemile3

saol canım opuyorumnanaktan
ama allahtan erkek arkadasım uzun yine benden ona gore minyon sayılırım kaydirigubbakcemile3

eskiden bi Tuğçe San vardı yılanlı kadın derlerdi o zamanlarda da erkekler hastaydı ona hiç anlamazdım neden olduğunu erkeklerin çoğuda bilir nedense kendisini..Hadise için hiç öyle düşünmemiştim çevremde tanıdığım kişilerden hiç duymadım aslında dikkatle düşününce :)) ama bütün çocuklar kesin tanıyor kendisini dümtek yüzünden..

cilveli hatun olduğundan.
bi erkek arkadaşıma sormuştum sebebini.
bi konserine mi ne gitmiş. "çok fena" demişti. ne demek çok fena ya? demiştim. cvp verdiğini hatırlamıyorum.

sanırım hatunun havasında bişi var. dünyanın en çirkin kadınını bile güzel yapar o hava.

hiç şüphen olmasın bebekkk yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…