Hadise ye tm erkekler neden hasta?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadise71.jpg

Hadiseyi tüm erkeklerin beğendiğini zannetmiyorum.
Sadece erkekler vücudunu cömertçe gösterenlere hasta.Hadise de bu konuda cömert olduğuna göre ..
Ama ben hadisenin sempatikliğini seviyorum.
Başarılı ayrıca.
Erkekler hasta olsun varsın ben başarısını taktir edenlerdenim.

Hadiseyi tüm erkeklerin beğendiğini zannetmiyorum.
Sadece erkekler vücudunu cömertçe gösterenlere hasta.Hadise de bu konuda cömert olduğuna göre ..
Ama ben hadisenin sempatikliğini seviyorum.
Başarılı ayrıca.
Erkekler hasta olsun varsın ben başarısını taktir edenlerdenim.
başarı ve güzeelikkk desek

şekerparemm:kedi:

Offf Offf bu ne böyle Hadise Hadise yaratmış yaniii kaydirigubbakcemile3
Çirkin bayan yokturki bakımlı ve bakımsız bayan vardır ki en azından buna inanlardanım.. işte hadisede kendine bakıyor kardeşim, e birde işin içine seksiliğin yanında sempatikliğini katıyor alkisalkisalkis

Çirkin bayan diye bir şey vardır..ıstediği kadar makyaj ve bakım yapsın,çirkinse çirkindir,ne yapsa düzelmez...

o kalın bacaklarını kısa boyunu kurbağa gözlerini makyajla nasıl düzeltebilir

fiziği çok güzel diyenlere soruyorum ince düz uzun bacakmı güzeldir

kısa ve kalın mı ???

neye göre güzel :):) yok hayır hadisenin fizği güzelse benim fiziğim ne oluyorkaydirigubbakcemile3

o kalın bacaklarını kısa boyunu kurbağa gözlerini makyajla nasıl düzeltebilir

fiziği çok güzel diyenlere soruyorum ince düz uzun bacakmı güzeldir

kısa ve kalın mı ???

neye göre güzel :):) yok hayır hadisenin fizği güzelse benim fiziğim ne oluyorkaydirigubbakcemile3
Güzel ötesi,muhteşem ve harikulade oluyor sanırım o zaman..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5

yok ukalaık etmiyimde ona güzel demek bana birazcık hakaret gibi oluyorda hihoyyyt

Yok canım o kadar da abartma..Zevkler ve renkler tartışılmaz elbette..Bana sorarsan ben de güzel bulmuyorum hadiseyi...
Hadisenin durumu bence hani eşeğin olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş ya aynen o hesap :roflol:
Normal bir kızı ortadan ikiye böl ,Al sana Hadise kaydirigubbakcemile3

Yok canım o kadar da abartma..Zevkler ve renkler tartışılmaz elbette..Bana sorarsan ben de güzel bulmuyorum hadiseyi...
Hadisenin durumu bence hani eşeğin olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş ya aynen o hesap :roflol:
Normal bir kızı ortadan ikiye böl ,Al sana Hadise kaydirigubbakcemile3

bak valla abrtmıyorum kaydirigubbakcemile3 kendimi öle görüyorum

evet al kızı böl ikiye hadise işte

bak valla abrtmıyorum kaydirigubbakcemile3 kendimi öle görüyorum

evet al kızı böl ikiye hadise işte
Tatlım güzelliğini abartıyorsun demiyorum,hadiseye güzel demek bana hakaret olur derken cümlen abartı oldu kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 komiksiniz kızlar yaaaa.. koptum gülmekten..

Hadise sayesinde eğlence çıktı bize işte kaydirigubbakcemile3

Back