Hadise ye tm erkekler neden hasta?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaydirigubbakcemile3komiik bu konuuuu şekerim..benim boyumda 1.70........ yani şişkoda felan degilim.ama herşey fiziklerde biitmiiyooo akıl ve zeka diyorum...............:sinifsinif:makyajsız herkez çirkin demiyorum makyaj herkeze renk veriyo çekicilk vreriyoo diyorum..dkkatli okuu anla canım..herkezin ğüzelliği çirkinliği kendine...sadece şurdasana katılııyorum...zevk meselesi aynen ööyleeeeeeeeeeeeehihoyyyt

Boyunu sormadım,kilonu da sormadım kaydirigubbakcemile3 Hadise nin zekası nı bilemeyiz..Konu zeka değil hadisenin görselliği..Hoş bana göre zeki sayılmaz..Çünkü olur olmadık herşeye gülen biri..Ama sesi güzel mi güzel..Başarılı mı başarılı.bakımlı evet bakımlı..

Ben de 1.80 im memnun oldum..Evet zevk meselesi şekerim

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben ortadan konuştum tatlım..sana demiyorumkiii

ya ayyrıca sana bişe sorcam eşin dr..mu...benim bebek sorunum varr yaaa senle bi konusakk:emir_bebek:

Şu mesajını düzeltir misin ? Bir daha tekrar etmek istemiyorum..evet eşim dr..

Düzeltirmisin diyorum,düzeltirsen iyi olur canım..Emir kipi ile de yazmıyorum...Yani o cümleni silermisin?

ben düzelltim....kendi mesajımı.sen alıntı yaptıgın için...diğerlerini sen düzellt ozaman...canım..............ya burda iki izmirli kavgamı ettikkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben düzelltim....kendi mesajımı.sen alıntı yaptıgın için...diğerlerini sen düzellt ozaman...canım..............ya burda iki izmirli kavgamı ettikkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bir şeyi genel yazarken ,genel yazdığımızı idda ederken bile dikkat etmek gerek..Sonuçta ben de boyu kısa olan arkadaşlar için herkesin bildiği bazı hoş olmayan deyimleri söylersem onlar da alınır ve üzülür.Öyle değil mi ?
Kendi alıntılarımı düzelltim,senin de benden aldığın alıntıları düzeltmen gerekicek çünkü senin mesajlarına müdahale edemiyorum canım..

Bir şeyi genel yazarken ,genel yazdığımızı idda ederken bile dikkat etmek gerek..Sonuçta ben de boyu kısa olan arkadaşlar için herkesin bildiği bazı hoş olmayan deyimleri söylersem onlar da alınır ve üzülür.Öyle değil mi ?

ee tabikii öyle................ama bu deyim hava atanlara.......
diyorum....ve konuyu kapatıyorum.......canım burdan yazma artık arkadaş olduk..sayfamna yazabilirsin..çünkü göremem burdan aradaada bakııyom çünküüüyasakkelime

ee tabikii öyle................ama bu deyim hava atanlara.......
diyorum....ve konuyu kapatıyorum.......canım burdan yazma artık arkadaş olduk..sayfamna yazabilirsin..çünkü göremem burdan aradaada bakııyom çünküüüyasakkelime

Uzun boylulara ayyy ne o boy diyenlere de söylenecek sözler vardır.Hava atmaksa atılsın ne olucak..Kime ne zararı olucak ki ? ..Küçümseyici söz söylemek yanlış.......

hadise hem kısa hemde şişko yani yapılıck bişey yok tv'ye bakan herkes görür hadi 5 kg tv koysa dicem ama yine şişman boy konusuna gelince zaten 20 cm topuk giyo bide tabanlı olanlardan o ayakkabıların adı aklıma gelmio şuan moda şuaralar, kıyafetler desen heryeri dekolte ve çooookkk özel kişiler bi ton makyaj yapıo hadisenin yüzüne badana gibi eeeh o kadar yapılan müdaheleye hadise 1 numara olur di mi :roflol:

ha bide sadece izmirin kızları güzel die bişey yok ben izmirliyim ama balıkesirde oturuorz balıkesirin kızlarıda güzeldir ama izmirin havası suyu kızlarının ayrı bi havası vardır :sm_cool: ve yine sölyrm makyajsız hadiseye 1000 basarım kendini beğenmiş deilim çevremdeki herkes yani cinsiyet ayrtetmeksizin zaten bunu bana sölyr ispata gerek yok :hooray:

bu sölediklerim yanlış anlşılmasın ben hadise için yorum yaptm sadece onun hakkındaki görüşlerim..

Back