kaydirigubbakcemile3komiik bu konuuuu şekerim..benim boyumda 1.70........ yani şişkoda felan degilim.ama herşey fiziklerde biitmiiyooo akıl ve zeka diyorum...............:sinifsinif:makyajsız herkez çirkin demiyorum makyaj herkeze renk veriyo çekicilk vreriyoo diyorum..dkkatli okuu anla canım..herkezin ğüzelliği çirkinliği kendine...sadece şurdasana katılııyorum...zevk meselesi aynen ööyleeeeeeeeeeeeehihoyyyt
Boyunu sormadım,kilonu da sormadım kaydirigubbakcemile3
Ben de 1.80 im memnun oldum..kaydirigubbakcemile3Evet zevk meselesi şekerim
Şu kavakta da boy var cümleni düzeltsen iyi olur..hakaret ediyorsun..bildiricem bu mesajını değilse....lmaz:
canım ben ortadan konuştum tatlım..sana demiyorumkiii
ya ayyrıca sana bişe sorcam eşin dr..mu...benim bebek sorunum varr yaaa senle bi konusakk
yukarı bakkk tatlım...düzeltildii......
emir verekrekte konuşmaa........
Düzeltirmisin diyorum,düzeltirsen iyi olur canım..Emir kipi ile de yazmıyorum...Yani o cümleni silermisin?
rica ederim..............canımTeşekkür ederim düzelttiğin için...
ben düzelltim....kendi mesajımı.sen alıntı yaptıgın için...diğerlerini sen düzellt ozaman...canım..............ya burda iki izmirli kavgamı ettikkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bir şeyi genel yazarken ,genel yazdığımızı idda ederken bile dikkat etmek gerek..Sonuçta ben de boyu kısa olan arkadaşlar için herkesin bildiği bazı hoş olmayan deyimleri söylersem onlar da alınır ve üzülür.Öyle değil mi ?
ee tabikii öyle................ama bu deyim hava atanlara.......
diyorum....ve konuyu kapatıyorum.......canım burdan yazma artık arkadaş olduk..sayfamna yazabilirsin..çünkü göremem burdan aradaada bakııyom çünküüüyasakkelime
bu sölediklerim yanlış anlşılmasın ben hadise için yorum yaptm sadece onun hakkındaki görüşlerim..
tamam kizlar butun kizlar hadiseden guzelllllşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?