hadisede benim gibi çerkez kızı kaydirigubbakcemile3biz çerkez kızları güzelliklerimizle anılırız oda öyle ama birazcık boydan kısakaydirigubbakcemile3
harikaa bii kadınnn..ben çokk begeniyorum bergüzal korelden güzel asıl o patlak göözlüü
gözeri çekik bikere boyu uzun 1.78 türk stadartlarını aşşmışş ve yüzüde babay face şaçlarrı güzell..hangimiz kilo alınca salam gbii olmmyozz..oda verri incecik olurr.taşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
vaaalahi güzelim bu benim zeevkim tercihim hayatım...babyface mi hani babyface görmesek pelin karahan beren saat filan tamam diyecez de neyse
Hadise 1.78 değil 1.69 arkadaşım..Türkiye standartları üstünde değil yani..
Boyunun 1.70 ten kısa olduğu herhaliyle belli oluyor zaten..Bacak ve kol boyu farkedilir derecede kısa..
Ben öyle Hadise ye çok güzel diyen bir erkek falan da görmedim çevremde..akannehir Gayet vasat yani..
Bir arkadaşın da dediği gibi İzmir de onun kat kat güzelleri olduğu için bize göre sıradan bir tip...
kim üüstüne alınıyoskaydirigubbakcemile3a odurrrrrkaydirigubbakcemile3Salam gibi mi ? Kim salam bu arada ? :roflol: :roflol: :roflol:
bu sana göre vasattt şekerim............türkiyedeki kadın startıı 1.63....erekelerde 1.75
yaniiii booyuda geççtim...haaanginiz makyassıs çookk ğüzeliz..makyaj bütün kadına çekicilik renk verrir..ayyrıca bende izmirliyim............ama türkiyenin her yerinde çok ğüzel kızlar varrlmaz:biraz gezmeni tavsiye ediyorum...
Ben baya çok yer gezdim..
Diğer yerlerdeki kızlar çirkin demedim..Makyajsız da gayet güzelim..Buraya baya çok koydum ben fotomu ..
Seni bilemicem hayatım yerimseniben
Salam gibi kim üstüne alınıyor bilemeyiz ama ilk senin aklına geldi nedense bu kelime...
Bize göre hadise sıradan bir tip sana göre güzel...Zevk meselesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?