Hadise ye tm erkekler neden hasta?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kim hasta ya hadiseye, böyle bişeyden haberim yoktu vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
benim esim hadiseden nefret eder ben dinlerken bile kesin surati asilir nedense gicik kapiyo bu kiza:hulya:

cunku vucudunu,bakislarini cok iyi kullaniyor.seksi hareketleri var kizin..guzellik olarak begenmiyorum..ha bu arada standartlarin uzerinde boyu cunku turk kadinin ortalama boy uzunlugunun(1.63) uzerinde..

hadise hafif balik etli olmasina ragmen seksi bi kiz evet vucudunu iyi kullaniyor ama o kadar da guzel degil bence ondan cok daha guzeller var

Piyasada Hadise kadar alımlı,çekici,sempatik,seksi bi kadın olmadığı için hep Hadise deniliyor. Ondan daha güzel kadınlar elbette var; ama ekran önünde olmadıktan sonra neye yarar? Bakışıyla,tavırlarıyla kadın seksi oluyor. O hareketleri başkası yapsa oturmaz üstüne; ama Hadise bütünleşiyo o hal ve hareketlerle, o yüzden bu kadar çok beğeniliyor.

Hadise dünya standartlarına göre kısa boylu..Türkiye standartlarına göre orta boylu...

Son düzenleyen: Moderatör:
1.65 in altındaymış Hadise nin gerçek boyu..Makyajsız hali ile arada dağlar kadar fark var..

"cevdettin 31.08.2009 tarihinde
ben hadiseyle yan yana durdum bu kiz ancak 163.9 cm olabilir ben 164.00 cm mim " ünlülerin boyları sitesinden alıntı

Hadise ülkemizi gururlandırıyor,sevimli bir kız,işi gereği kendisine gereken bakımı,giyimi de yaptırıyor ama yine de güzel denilebilecek bir tip değil..Avrupa da yetişmiş olmasının etkisi ile ona göre makyajı ve giyimi değişik ve çekici geliyor bazılarına..Konu boy da değil ama ondan daha güzelleri var piyasada..

makyajsız halimle hadiseye fark atarım nede olsa izmirin kızıyım hadisede kimmişsositososito ona yapılan bakımın hadi hesabı yok ona ragmen bu kadar güzelleşebilio yazıkkkksenağlama

ben de selulitlerimi saymazsak ondan daha guzelim . -- ama eminim selulit onda da vardir;
adriana lima da bile varmis diyorlar... :)))

Sahne ışıkları altında yapılan makyaj ve bakımla hoş görünüyor farkındaysanız..Ama kameraya röportaj verirken olan halinde sahnedeki görüntüsünden eser yok..Sıradan bir tip..Yani sokakta rahatça sık sık karşınıza çıkabilecek bir tip...

hadisede benim gibi çerkez kızı kaydirigubbakcemile3biz çerkez kızları güzelliklerimizle anılırız oda öyle ama birazcık boydan kısakaydirigubbakcemile3

hadisede benim gibi çerkez kızı kaydirigubbakcemile3biz çerkez kızları güzelliklerimizle anılırız oda öyle ama birazcık boydan kısakaydirigubbakcemile3

Ben de çerkes kökenliyim.Hadise fazla ufak tefek kalmış o zaman...kaydirigubbakcemile3

babyface mi hani babyface görmesek pelin karahan beren saat filan tamam diyecez de neyse

Son düzenleme:

bu sana göre vasattt şekerim............türkiyedeki kadın startıı 1.63....erekelerde 1.75

yaniiii booyuda geççtim...haaanginiz makyassıs çookk ğüzeliz..makyaj bütün kadına çekicilik renk verrir..ayyrıca bende izmirliyim............ama türkiyenin her yerinde çok ğüzel kızlar varrlmaz:biraz gezmeni tavsiye ediyorum...

Ben baya çok yer gezdim..
Diğer yerlerdeki kızlar çirkin demedim..Makyajsız da gayet güzelim.. Buraya baya çok koydum ben fotomu ..

Seni bilemicem hayatım yerimseniben

Salam gibi kim üstüne alınıyor bilemeyiz ama ilk senin aklına geldi nedense bu kelime...

Bize göre hadise sıradan bir tip sana göre güzel...Zevk meselesi..

kaydirigubbakcemile3komiik bu konuuuu şekerim..benim boyumda 1.70........ yani şişkoda felan degilim.ama herşey fiziklerde biitmiiyooo akıl ve zeka diyorum...............:sinifsinif:makyajsız herkez çirkin demiyorum makyaj herkeze renk veriyo çekicilk vreriyoo diyorum..dkkatli okuu anla canım..herkezin ğüzelliği çirkinliği kendine...sadece şurdasana katılııyorum...zevk meselesi aynen ööyleeeeeeeeeeeeehihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…