canım benimm sabah sabah bu msj çok hoşuma gitti
:1hug: sen daha tatlısın
bir kere ,ben daha önce beğenmediğimi yazdığıma göre üstüme elbette alınırım. beğenmeyen herkes alınır. çünkü siz güzel bulmayanlar için hakaretler yağdırırsanız ( yok çekemiyorlar yok kıskanıyorlar yok sanki dünya güzeli bunlar dersen,,)bu hepimizi kapsar. dikkat ederseniz ,o hakaretlerin üstüne, ben yazdım..
biz yani benim gibi güzel bulmayanlara bu lafları ,hakaretleri ederseniz ,bizler demem biz, demem kadar doğal ve normal bir şey olamaz ve buna da avukatlık denmez.
ne yazdığını hatırlamayıp biizi suçlarsanız,o hakaretlerinizi, hatırlatma gereği de,duyarım elbette.
kasmamış halin buysa ben bide kasılmışından göreyim...
ciddi söylüyorum annesi iseniz ÇOK ÇİRKİN Bİ KIZINIZ VAR...
ok...
şakkıdı
yani hadisenin atine budu ne türkçe bile konuşamıyo neyini kıskanıp konuşalım annamadım...
erkeklerdeki beynin farklı şekılde çalışmasından kaynaklı bı durum kapito!!!yerimseniben
ilk yazdigim mesaji bir kere daha oku! senden soz eden, senden alinti yapan var mi? yok! sonra sen uzerine alininca cevap yazdim evet onu inkar eden var mi? yok! hala uzatiyorsun...herseyi ustune alinmazsin ve laf ta yemezsin bunu bir kere daha soyluyorum. yazdiklarim hakkinda ne dusundugun umrumda degil, istedigini yazabilirsin. buyur butun kk senin olsun hakaret ettin de, soyle dedin boyle dedin de ama sunu bil ki yazdiklarin benim icin hic bir sey ifade etmiyor o yuzden artik cevap yazmayacagim senin susacagin yok cunku. bu da sana son sozum olsun bu konu hakkinda. cok sikti. sessiz kalmak bazen en iyi cevaptir derler, anlarsan eger.
hikom kullanıcısından alıntı
bir kere en basta '' biz '' diye bir sey yoktu. benim bir kisiye soyledigim seyi ustune alinmasaydin ve benden de laf isitmeseydin. hala ''biz'' diye konusmana gerek yok, sen 5-10 kiyi temsil etmiyosun, ama bana yazi yazan diger arkadaslarin avukatligini yapiyorsan onu bilemem tabii. kendi adina konusursan daha uygun olur. yazdiklarimin suan da arkadasindayim ve ne yazdigimi cok iyi hatilriyorum ekleyip tekrarlamana gerek yok.
yazınıza bakalım yine,
sanki hepiniz dunya guzelisiniz de onu begenmiyorsunuz ya pes...her guzelin kusurlari var, kimimizde selulit kimimizin gozu portlek, bacagi kalin, kimimizin burnu, poposu falan buyuk ama bu kusurlar insani cirkin yapmaz cunku hic bir guzel kadin dort dortluk degildir, buna ornek olarak bir suru hollywood yildizi bile gosterebiliriz...muhakkak hadise'de de bu tip kusurlar vardir ama siz de hic yok mu da hadise'ye burun kiviriyorsunuz...yigidi oldur hakkini yeme demisler...evet, benim fikrimce hadise'ye cirkin diyen kadin onu kiskaniyordur...begenmeyenler fotosunu koysun da bi gorelim cok mu guzelsiniz Allah askina! neden kadinlar kadinlari cekemez bunu anlamis degilim..aksine desteklemek varken...neyse benden bu kadar siz yine beni elestirmeye devam edin
bu cümle bir kişiye yazılmamış. o yüzden bir kişiye yazdım demeyin.
beğenmeyenler
çok mu güzelsin değil ,çokmu güzelsiniz. siniz çoğul. beğenmeyenlerin hepsi
neden, kadınlar kadınları çekemez. yine tüm kadınlar
yani bütün beğenmeyenler...
hadiseye çirkin diyen kadın kıskanıyordur. yine her diyen. sen diyorsun sen kıskanıyorsun değil. yine bir kişiye değil.
sanki hepiniz dunya guzelisiniz de onu begenmiyorsunuz ya pes
hepiniz dünya güzelsiniz,
hepiniz ,güzelisiniz. yine bir kişi değil. çoğul. .
kimi kandırıyorsunuz siz Allah aşkına..klava: klava:.
dipnot:
yazdiklarimin suan da arkadasindayim ve ne yazdigimi cok iyi hatilriyorum ekleyip tekrarlamana gerek yok.
bunu yazmışsınız. yani hakaretlerinizin arkasındasınız. pess, diyorum başka birşeyde demiyorum.
aslinda bi gercek varki allah dogayi nasil rengarenk yarattiysa insanlarida farkli farkli yaratmis....bütün insanlar ayni olsaydi olmazdi...ama allahin yarattigi bi kulada kurbaga yakistirmasi patlak göz falan bencede hos deyil..hatta insanlara cirkin kelimesini bile kulanmak bence dogru deyil..ama bi insan birseyi beyenmiyor diye ona kiskaniyor yakistirmasini yapmakda cok cocuksu bi mantik. tamam hadise öyle ahim sahim bi güzelligi olmayabilir.bence biraz daha efendi edepli olsaydi yüz güzelligine bence biraz daha güzellik katardi..bu kadarda tepki toplamazdi bence.insani güzel yapan deyerlerden biride ic güzelligidir....bu konu biraz komik olmaya basladi ayrica..sanki türkiyeyi kurtaran süper kadini tartisiyoruz..kaydirigubbakcemile3
ebru polatın yüzüde hamurdan yapılmış gibi duruo kıııız. ama çok taş bi gacı gerçekden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?