- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #6.201
Günaydın kızlar burcubilen valla doğum yapmana göre çok süpersin Allah analı babalı büyütsün evladınızı
Ben eski kilorımu geri aldım yinede hep birlikte başarmak istiyorum
Burası olunca kendimi tutabiliyorum tek başına olmuyor hadi birlikte başaralım
Sabah sıcak su limon içtim
Kahvaltım domates salatalık lor peyniri 4zeytin maydonoz 5 tana altınbaşk biskivi şekersiz çay
Sabah yazdığım mesajdan başka hiçbirini z bişeyler paylaşmamış bu nasıl azim hayretler içindeyim eskiden böylemiydi
Ahhhh nerde o günler !!!!!!!!
buradayım canım çok yoğundumAaa herkesin kilolar bi anda gitti galiba
=-O neredesiniz kızlar yaaa :-(
Gunaydin kizlarr. Ben dun birazcik kacirdim tatli krizim tuttu sanirimyarın kilo bildirim günümüz çok merak ediyorum ne durumdayız.
arada kaçamaklar olabilir önemli olan çok sık olmasın. ve diyetimizi bırakmayalımGunaydin kizlarr. Ben dun birazcik kacirdim tatli krizim tuttu sanirimAma bugun aynen devam.insallah yarin 60lari gormem tekrar
tebrik ederim canımGunaydin kizlarrİlk bildirimi ben yapayim. Pzrtesi 60.2ydi bugun -700 /59.5 60i gormedim cok sukur. Siz de istediginiz sonucu almissinizdir insallah
Tesekkur ederim canim.tebrik ederim canım
Tebrikler93 oldum bende 1.5 kilo gitti
Bir okuyan oldu hadi bir haftalık yarış yapalım yine pazartesi başlayalım bakalımherkes gitmiş yine tek başınayım.neyse kendi günlük yaptıklarımı anlatır içimi dökerim bende bu topiğe elbet bir okuyan olur.
cansınBir okuyan oldu hadi bir haftalık yarış yapalım yine pazartesi başlayalım bakalım
kaç kilosun şuan canımBir okuyan oldu hadi bir haftalık yarış yapalım yine pazartesi başlayalım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?