- 20 Haziran 2011
- 5.954
- 8.532
- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #6.221
Hemen tartılıp yazıyorumkaç kilosun şuan canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen tartılıp yazıyorumkaç kilosun şuan canım
63.200 çıktım Can'ım sen kaç kilosunkaç kilosun şuan canım
9163.200 çıktım Can'ım sen kaç kilosun
Neler yapacaksın diyette olmaz sa olmazların ne mesela hangi diyeti uygulayacaksın?
menülerimi önceden belirliyorum ekmeği azalttım.senin önerin var mı
zumba yapamıyorum eskisi gibi sen spor yapıyormusunBende ekmegi azaltmak, 2,5 litre su içmek, aksam yemeklerini azaltmak, bitki cayı içmek gibi
Yok canım yaa yapmıyorum havalar güzel olsa yürüyüşe çıkacağım ama havalar kötü.....zumba yapamıyorum eskisi gibi sen spor yapıyormusun
Zumba yı internetten mi yapıyorsun yoksa ders mi alıyorsun netten yapıyorsan link paylaşırsan sevinirimzumba yapamıyorum eskisi gibi sen spor yapıyormusun
Zumba yı internetten mi yapıyorsun yoksa ders mi alıyorsun netten yapıyorsan link paylaşırsan sevinirim
Gunaydin kizlar araniza yeni katiliyorum yeni uyeyim ..canim bende 68.5 kiloyum boyum 1,60 sen iki haftada guzel kilo vermissin tebrik ederim ...bende basladim ucuncu gunum bugun hersey guzel gidiyor..ben biraz ozgur ruhluyum diyetisyenide denedim ama bi au disinda. Bagli kalamadim o diyeteHımm yarış mı? tam bana göre:))
diyete başlayalı iki hafta oldu 68 le başladım sanırım şu an 65 oldum ama yine de yarın sabah tekrar tartılıp yazarım:))
Gaza ihtiyacım var valla çok ii olacak!..