- 4 Ekim 2013
- 610
- 294
- 88
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #5.621
canim menulerini yaz biz sana destek oluruzGünaydın kızlar masallah çok güzel paylasimlar bu haftaherkes guzel sonuç alacak sanırım Melike senin nasil gidiyor hic yorum yapmıyorsun
Benim ortakta yok(...
Gunaydınnn kandiliniz mübarek olsun arkadaslar.....
sizinkide kutlu olsun canlarimKandiliniz mübarek olsunnnn
Pişi yapıyorum kkomşulara dagiticam kendime yok:))
Herkese merhaba,özledim sizleri.Hepinizin kandilini kutluyorum.Kilo verme emekçileri işçi bayramınız da kutlu olsun:))Bana gelince diyeti bırakınca verdiğim iki kilo geri geldi.Maalesef 90 kiloyum.Pazartesi yeniden ve inşallah aranızdayım.Yeni arkadaşlar hoşgelmişler.Eskiler,ben geldim bana da yer açın:))
Bugum esim evde oldugu icin sabah kahvaltisini baya gec yaptik oyuzden daha oglen yemegi yemem ara ve aksam olur artik
sabah menum : 2 yumurtayla yapilmis menemen, 1 salatalik, 2 dilim bugday ekmegi, sekersiz cay
bugun niyetliyim aresercim oyuzden gece sebze corbamdan yedim ve ayran ictim 6 tane erik yedim uyudum
Allah kabul etsin canım ne güzel bende istedim ama güvenemedim kendime....
tesekkurler canim bugun ailecek niyetlendik isallah allah kabul eder aksama mangal yakicaz ekmek yememeye ozen gostericem tabiki yagsiz ve derisiz et ve tavuklardan yicem...
günaydııın, bugün kahvaltımı yaptımmm :13:
1 parça beyaz peynir, 2 dilim ekmek, 1 domates, 2 fincan yeşil çay
Yok kiz hamile degilim nerden cikti :)Asi cim bebek bekliyorsun sanırım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Tamam tamam simdi anladım profilden dolayı dimiAsi cim bebek bekliyorsun sanırım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Tamam tamam simdi anladım profilden dolayı dimi
Ya ben onu değiştirmiştim eskiye dönmüş neden anlamadım.bende cepten girdiğim icin göremiyorum mobil olarak girince site farklı oluyor ancak full site kullanınca görebiliyom :)) iyi oldu öğrendiğim :))
Yok kiz hamile degilim nerden cikti :)
Bir kizim var 2.5 yaşinda :))
günaydııın, bugün kahvaltımı yaptımmm :13:
1 parça beyaz peynir, 2 dilim ekmek, 1 domates, 2 fincan yeşil çay
Karişti ortalik.Hımmm ondan herhalde bende de şanslı anne yazıyo nasıl oldu anlamadım hatırlamıyorum ben öyle bir şey yazdığımı Allah Allah yaa :))) Allah bağışlasın tatlım bende de 2 tane var biri 9 (kız) biri 7 (erkek)yasında....
Ay bende öyle okudumki ilk başta şey anladim. Yazinda profil resminde ayni sandim bu kadar tesadüfde olmaz dedim kendi kendime tekrar tekrar okudum anca anladim.Şanslı anne de sende yazıyormuş profil fotolar aynı ya ben kendimi zannettim hay Allah amma karıştı heee
Bu arada bugün 2 saate yakin tempolu yürüyüs yaptim ortim
Ortim aksam yemegimi de bugün erkenden yedim
300 gr havuc salatasi
100 gr balik (yine) 😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?