- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #4.301
hayırlı cumalar:))
canım ben değilim ama eşim sınıf öğretmeni şuan birinci sınıf okutuyo.yardımcı olabileğim bi konu varsa eşime sorabilirim)
Babam rahatsızlandı ameliyat olacak.hırsımı yemekten çıkardım. Sanki canımın sıkıntısı gidecek gibi.bu hafta geçen hafta verdiğim bir kiloyu aldımspor yapmadım hem içimden gelmedi hemde vakit bulamadım.bu hafta topiğin tek cezalısı ben olacağım heralde
Babam rahatsızlandı ameliyat olacak.hırsımı yemekten çıkardım. Sanki canımın sıkıntısı gidecek gibi.bu hafta geçen hafta verdiğim bir kiloyu aldımspor yapmadım hem içimden gelmedi hemde vakit bulamadım.bu hafta topiğin tek cezalısı ben olacağım heralde
Kızlar ses seda yok neredesiniz ya.
ben burdayımmmSınav hazırlıyorum
Ne güzel yürümüşsün,havalarda güzelleşti.Ben anca akşam fırsat buluyorum.Birkaç gündür de boşladım.Bende şimdi geldim büyük oğlanın toplantısı vardı bugün 1 saat yürüdüm siz neler yaptınız
Saolun kızlar aniden hastaneye gitti bağırsak boğulması olmuş ameliyata alacaklarmış kendiliğinde düzelmiş hastanede.göbek fıtığı sebeb olmuş perşembe günü ameliyat olacak ama babamın ürtikeri var bir çok şeye Alerjisi var genel anestezi olacakmış insan korkuyor.ben birde babama çok düşkünüm.dua edin.:13:
Saolun kızlar aniden hastaneye gitti bağırsak boğulması olmuş ameliyata alacaklarmış kendiliğinde düzelmiş hastanede.göbek fıtığı sebeb olmuş perşembe günü ameliyat olacak ama babamın ürtikeri var bir çok şeye Alerjisi var genel anestezi olacakmış insan korkuyor.ben birde babama çok düşkünüm.dua edin.:13:
Bugün sabah cok guzel di sonrasında sporumu da yaptım hatta bugün acayip ter attım ama aksam üstü hava guzel diye çıktık dışarı orman havasında ben bi güzel yedim sanki yarın tartıya çıkacak bendegilim ben yarın tartıyaaa çıkmak istemiyorummmm.....:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?