- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #3.481
suan kaç bedensin canım boyun açtı ortak tam hedefin
benım hedef 57 bakalım 36-38 beden oluyorum o aralıkta ama 60 ın altına bıle razıyım 59 da olur
yanı olsuuuuuuuuuuuuuuunnnnn
Aynen bende 10 senedir görmediğim kilolari gördüm sayenizde hepinizi de çok seviyorummmm
Zumbayi yaptım akşam şimdi tekrar yapicam inşallah...
Evet canım bende hiç bu kadar uzun süre diyet yapamamıştım sizlerle iyiki tanışmışim dün çarşıya gittim 44 beden elbise aldım lcw dışında hiç 44 beden olmuyordu altına da topuklu ayakkabı aldım çok güzel oldu artık lcw de 42 bedenler oluyor çok mutluyum sözde zayiflayana kadar almayacaktim hic birsey ama evdekilerde bol geliyor artık. cok mutluyummmm
canım hedefine baktımda cok az degılmı yavv 164 dımı boyun
2.çocuk için mı o kadar az ıstıyorsun
AHH hayırlısı inşallah bakalım aynı topıkte yzarmısız yıne aynı ayda sonrada yıne veririzBoyum 1.64 canım evet ikinci çocuk için şöyle bi 54 olsam süper olur.Aslında mart sonuna kadar olurum diyordum ama bazı haftalar gram gram verdigim için süreyi uzatmak zorunda kaldım olsun bakalım geç olsun temiz olsun)Seninle oğullarımız aynı yaşta şu kilolardan bi kurtulalım ondan sonra. da. gebelik bölümünde bi topi:k açarız.
bende 165 bedenım 42 benımde bazen 40 da oluyor markaya gore fark ediyorinşallah olursun canım, ben 1,68 boyundayım şuan 42 oluyor bol giyinmeyi sevdiğim için 44 giyiyorum bazen, senin boyun kaç, şuan kaç bedensin
sen ne zaman aldın kullansana canım ya niye yapmıyorsun durmasın kenarda hadi bakkemmm gorim seni
sen ne zaman aldın kullansana canım ya niye yapmıyorsun durmasın kenarda hadi bakkemmm gorim seni
Canım ben kefir tavsiye ederim gerçekten çok tok tutuyo.Hem bir sürü faydası da var)
ah canım eve gidince bir koşturmaca yemek, bebek işler derken, ufaklık 12 ye doğru uyuyor, o saatten sonra komşular rahatsız olmasın diye çıkamıyorum hergün 15 dk. çıkabilsem bayağa etkisi olur aslında, bakalım zaman kolluyorum
evet canım aynı sorun bendede vardı, kaç kişi 3 ay önce otobüste hamileyim diye yer vermek istedi (hamileyken bu kadar yer veren olmamıştı :) )
süper bişey valla, şuan göbeğim dümdüz nerdeyse
Hangi zumbayi yapiyon canim?
Melikenin zumbayi yaptım canım ama telefondan zor oldu hareketleri kaçırdım biraz
Kızlar belimi incittim yatıyorum.sporda değil yere eğilince ağrı başladı.
Kızlar belimi incittim yatıyorum.sporda değil yere eğilince ağrı başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?