- Konu Sahibi Kinoalihatun
-
- #3.321
ben varım ben varım, benim yarış ortağımda sen ol bersemi, hadi pis gaza gelelim, kilo verenler listesinde en üst sırada biz olalım
başta edaaslan olmak üzere kilo veren tüm fıstıkları tebrik ederim
ben bu diyetle biraz zayıfladıktan sonra yaşam biçimimi değiştireceğim. daha sağlıklı besleneceğim yazdıklarınızdan da bilgiler alıyorum. diyestisyenin yazdıklarını uygulayınca istenilen kiloya düşebildiniz mi?
Canım benim anladığım kadarıyla sen önce bir şok diyet yapayım kilo gitsin yüzüm gülsün diyorsun. Sen o zaman elma diyetini bir süre yap gerçekten de moralin düzelsin o zaman sağlıklı diyetlere başlarsın :) Diyetisyenlerin yazdıkları elbette işe yarıyor, istersen elma diyetin bittikten sonra konuşalım, ben sana sevdiğin sevmediğin yiyeceklere, günlük yaşam düzenine göre bir liste hazırlarım. Diyetisyen değilim ama doktor sayılırım, bir günde ne alman gerektiğini, hangi besinlerin içinde neler olduğunu biliyorum. Dilersen ona göre konuşuruz. Kolay gelsin sana şimdiden :)
Kızlar zumbayı yapmak zor olmuyo mu?
Videolarına baktım zor bi dansa benziyo :) yorucu bildiğimiz kardiyo işte
Canım benim anladığım kadarıyla sen önce bir şok diyet yapayım kilo gitsin yüzüm gülsün diyorsun. Sen o zaman elma diyetini bir süre yap gerçekten de moralin düzelsin o zaman sağlıklı diyetlere başlarsın :) Diyetisyenlerin yazdıkları elbette işe yarıyor, istersen elma diyetin bittikten sonra konuşalım, ben sana sevdiğin sevmediğin yiyeceklere, günlük yaşam düzenine göre bir liste hazırlarım. Diyetisyen değilim ama doktor sayılırım, bir günde ne alman gerektiğini, hangi besinlerin içinde neler olduğunu biliyorum. Dilersen ona göre konuşuruz. Kolay gelsin sana şimdiden :)
edacım 1 ocaktan beri hafta da 4 gün yapıyorum.bana kendime ayırdığım eğlenceli bir vakit ayırma oluyor.hareketleri hemen öğrenemeyebiliyorsun ama eğlenceli.başlayınca bitiyor.selüliter gidiyor vücut sıkılaşıyor.eğlenceli bir kardio sen hangisine baktın bilmem ama bizim yaptığımız:
http://www.youtube.com/watch?v=epxIzzrN0Zo
kızlar bizim sayfa gaza gelmiş aksın kilolar yağdan yağdan gitsin inşallah
canım bizimlede paylaşabilirsin fikirlerini.
aaa şimdi farkettim benım kılomdansın yasasın hey hey
hadi bakalım rakıbım benım nasıl yapıyoruz
hergun yazalımmı ne yaptığımızı kaçamak yokkkkk
edacım 1 ocaktan beri hafta da 4 gün yapıyorum.bana kendime ayırdığım eğlenceli bir vakit ayırma oluyor.hareketleri hemen öğrenemeyebiliyorsun ama eğlenceli.başlayınca bitiyor.selüliter gidiyor vücut sıkılaşıyor.eğlenceli bir kardio sen hangisine baktın bilmem ama bizim yaptığımız:
http://www.youtube.com/watch?v=epxIzzrN0Zo
tamam canım senin için kaçamak yapmıyacam söz, seninde azmini kırmamak için, yediklerimizi ve yaptığımız sporları birbirimize raporlayalım
sabah :1 haşlanmış yumurta yedim 1 saat sonra 2 tam tahıllı galeta (büyük)
öğlen elma yiyeceğim
akşamda ton balıklı salata
2 litre suyumu içmeye devam ediyorum
biraz önce öğle tatilinde 1 saatlik yürüyüşümü yaptım, akşamda pisiklet çevireceğim 10-15 dk. malum 50 dk. cezam var :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?