- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 44
- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #3.301
Diyetisyene ne zaman gideceksin canım kontrole?
20 marttan sonra gideceğim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyetisyene ne zaman gideceksin canım kontrole?
haklısın galiba, kimse tenezül edip yorum bile yapmadı zaten, sağol fatmacım
Günaydın kızlar sıcak lîmonlu suyumu içtim şimdi domates salatalık lıght beyaz peynir 4 zeytin maydanoz
Şekersiz çayla birlikte afiyetle yedim bakalım melikeyle ilkay arasındaki yarışın takipçisiyim kim birinci olucak yaptıklarınızı yazında bizlerde gaza gelelim:)))) bol hareketli gün olsun herkese:)
Diğer konulara değinirsem benim face sim yok telefonda oyun bile oynamayı sevmem zayıflamakiçin bulduğum bu siteden başka hiç birşey için kulanmıyorum interneti ama yapalım derseniz kızıma açtırırım
Şu çizelge nasıl düzeliyor halen 68 de lütfen yardım
BEN DAHA ÖNCEDE ZAYIFLADIM SENİN DİYETİN TARZI BİR DİYETLE AMA DAHA FAZLASIYLA GERİ ALDIM.NORMAL YEMEYE BAŞLADIĞIN ANDA ALMAYA BAŞLIYORSUN.O YÜZDEN HAFTADA 1 KİLO ORTALAMAYLA GİDİYORUM.YAĞDANMI KASDAN MI GİDİYOR TAKİP EDİYORUM.ZUMBA YAPIYORUM FAYDASINI GÖRDÜM.ŞUAN 8 KİLO VERDİM BU SAYFAYI AÇTIĞIMDAN BUYANA.
yağdan mı kasdan mı gittiğini nasıl takip ediyorsunuz ?
başta edaaslan olmak üzere kilo veren tüm fıstıkları tebrik ederim
ölçüm yapan yerler var canım araştırırsan bulabilirsin.ankarada deva tıp merkezinde yaptırıyorum.
Canımmm bizde senle bi yarışa girelim mi ne dersin?Bu hafta en çok cezayı alan biziz hem bu sayede belki biraz daha gaza gelmiş oluruz.
boyum kısa 146 cm canım onun için veriğim kilo çok ama görüntüm çok değişmedi 38 beden giyiyorum evet göbek ve basen var bende 46 civarı olmam lazım çıtı pıtı olmak için
umarım verirsim tatlım, bende 65 olsam yeter 1,68 boyum bide kemikler kalın o yüzden yeterli benim için, öyle böyle veriyoruz çok şükür, aman almayalımda
1)edaaslan:2.4
2)bersemi:1
2)fatmaaskan1:1
2)melike06:1
sesli canim benim icinde burasi daha uygun face e gore
kizlar 70 li kiloda olan vami bende kendime rakip ariyorum
kiskandimmi ne
Bende tebrik ediyorummmmmm
Canım kusura bakma lütfen ben telefondan giriyorum açılıp da bişey yazana kadar saatler geçiyo valla o yüzden pek yorum da yapamıyorum
bugüne kadar aldım verdim sürekli inşallah bu sefer azimliyim düzenli sporumuda yapıyorum ayda 2 kilo versem en kötü ihtimalle doğum günüme 5 ay VAR 50 nin altına rahat düşebilirim zannımca
Tamam canım varım şimdîden heycanlandım süper oldu:)))
ben varım ben varım, benim yarış ortağımda sen ol bersemi, hadi pis gaza gelelim, kilo verenler listesinde en üst sırada biz olalım
Ayy harika ya farkında olmadan yeni bi yarış mı çıktı sanki.Ama çok iyi oldu bence.Bu sayede daha çok kilo vereceğiz gibi