- 23 Eylül 2013
- 2.277
- 3.315
- Konu Sahibi Kinoalihatun
- #3.361
Ilkay çok uğraşma birinci ben olacağım
Canım listeyi attım geldimi? Bende bekliyorum senin listeyi halâ:)) birincilik konusuna gelince hiç belli olmaz canim :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilkay çok uğraşma birinci ben olacağım
ya insallah hic birinci olamadim daha ben kilo verdigim zaman bile sayilidir herhalde
buarada hem rakibiz hem ortagiz
45 dk spor yaptim
bol su
ama regl yaklasiyor ve ben kilo veremiyorum regl olurken ne yapcaz
neyse havlu atmak yok erkenden dimi
senin bir bebeginmi vardi
regl döneminde bitter çikolata yeriz günde iki dilim 3 gün musade, o kadar şımarmaya hakkımız var demi
oğlum kıvanç 9 aylık oldu canım, akşamları spor imkansız anca uyudu ve ben yorgunluktan yığıldım koltuğa akşam sporu tırt oldu yani, ama güve sen bana diyet tam gaz devam.
yanlız güzel motivasyon olmuş.
ya insallah hic birinci olamadim daha ben kilo verdigim zaman bile sayilidir herhalde
buarada hem rakibiz hem ortagiz
45 dk spor yaptim
bol su
ama regl yaklasiyor ve ben kilo veremiyorum regl olurken ne yapcaz
neyse havlu atmak yok erkenden dimi
senin bir bebeginmi vardi
regl döneminde bitter çikolata yeriz günde iki dilim 3 gün musade, o kadar şımarmaya hakkımız var demi
oğlum kıvanç 9 aylık oldu canım, akşamları spor imkansız anca uyudu ve ben yorgunluktan yığıldım koltuğa akşam sporu tırt oldu yani, ama güve sen bana diyet tam gaz devam.
aa ne tatlidir oyle cok severim bebisleri
bence sanslisin biraz dikkat etsen bile emziriyorsan guzel kilo verebilirsin
ben gecen seneler daha guzel kilo veriyordum simdi ise daha cok zorlaniyorum
Ya aslında sallama yeşil çay nedense bende hiç etkisini göstermedi Ne zaman ki aktardan yaprak yeşil çay aldım o zaman fayda gördüm.Şimdi de 5i bi yerde falan varya öyle bişey mi denesem diyorum
canım listeyi attım geldimi? Bende bekliyorum senin listeyi halâ:)) birincilik konusuna gelince hiç belli olmaz canim :))
grup muuu :44:
ilkay dün sabah attım sana özelden
aa ne tatlidir oyle cok severim bebisleri
bence sanslisin biraz dikkat etsen bile emziriyorsan guzel kilo verebilirsin
ben gecen seneler daha guzel kilo veriyordum simdi ise daha cok zorlaniyorum
tatlılık ne kelime şeker yumağı canım oğluşum
senin varmı bebiş
bu arada sabah 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 kk peynir 3 acı biber 3 şekerli bir kupa çay iştim
gunaydin citirlaaar guzel bir gun diliyorum bhepimize
melike ben mesaj attim
tatlılık ne kelime şeker yumağı Eki Görüntüle 1007608 canım oğluşum
senin varmı bebiş
bu arada sabah 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 kk peynir 3 acı biber 3 şekerli bir kupa çay iştim
MAŞALLAH CANIM ÇOK TATLI OĞLUŞUN.
MAŞALLAH CANIM ÇOK TATLI OĞLUŞUN.
sağol canım, allah herkezin çocuğunu sağılık sihat uzun ömür versin, birbirinden ayırmasın
senin varmı bebiş
Ayy yavrum benim çook şirin yaa maaşallah rabbim nazarlardan saklasın
off bugün telefonumu ewde unutmuşum halbuki hiç ayrılmazdıkkayınvalideme geldim artık akşam ewe gidince okurum yazdıklarınızıhepinizi kocamaaan öpüyorum. DİYETE DEWAM
senin varmı bebiş
Ayyy canım çookkk tatlı yerîm ben onu Allah nazarlardan korusun Allah bağışlasın hepimizîn evlatlarını , hepsi Allah'a emanet olsun :))
yarismalar
melike-ilkay
ben-sesli
burcu-krep
melike ne dersin bu yarismada toplamda en fazla gelen grubu da secelimmi
bi nevi grup dayanismasida olur
senin varmı bebiş
oy oy yesinler onu nasil duruyon kiz oyle yemeden getir ben yiyimmm kiloda yapmaz bu
Allah bagislasin yavrunuzu canim bal kupu bu
benim oglumda 3 yasinda canim oglum var
telefon yanima almayinca bir yanim eksik gibi geliyo banadaAyy yavrum benim çook şirin yaa maaşallah rabbim nazarlardan saklasın
off bugün telefonumu ewde unutmuşum halbuki hiç ayrılmazdıkkayınvalideme geldim artık akşam ewe gidince okurum yazdıklarınızıhepinizi kocamaaan öpüyorum. DİYETE DEWAM
Herkese merhabalar anca fırsat bulabildim dün akşam 65 dakika yürüdüm ( ceza sporu)
Sabah domates , salatalık , lıght peynir , maydanoz, 2 dilim ekmek şekersiz çay içtim
Ara : 2 tane hurma 4 badem sade neskafeyle yedim şimdî yeşîl çay içicem
Burcu sen neler yapıyorsun ??? En çok kilo veren ikilî biz olucaz :)) bireysel olarak ta ben tabiikiii:)))
hadi bakalim iyi olan kazansin
sizin kilonuz daha az ammaa daha az verebilirsiniz