Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzülme kuzum niye üzülüyosunki...emin olduklaımız değişmedi...
yani en azından benim değişmedi...mutluyum ben...
yeni degilim bu sitede 2yillik seloss, mahbile yani eski azem, ve daha yeni olan laale ikisi ilede bi muhabbetim yoktur, ama ikisininde yorumlari hosuma gider herzaman, hep biseyler øgrenilir yazdiklarindan, keske olmasaydi, øyle hersey eskisi gibi olmaz diye biseyde yok bence, hatasiz bir insani sevmek kolaydir ki.. hatalar affedilir, øyle olmali, umarim bu tatsizlik uzamaz.
Son olarak demeden gitmek istemedim.
Ben bu başlığı dün gördüm ilk mesajı okudum ve diğer mesajları okumadan ilk yorumumu yaptım çünkü ilk mesaja bakıldığında genele hitap ediyor gerçektende. Kırıklıklarımı üzgünlüğümü dile getirdim. Ben farklı anladım olayı başıma gelen gibi birşey sandım ama sanıyorum ki alakası yok. Diğer kişilerde öyle. O nedenle iki tarafıda yorumlarını severim sayarım tekrar eskisi gibi olurlar temennimdir. Burda kimse kimseyi asmadı kesmedi sadece herkez isim istedi isim verildi olay soruldu. Olayı bilsek ne olacak ki? Lale ve mahbilenin arasına bizler girmeyeğimize göre onlar bu sorunu halledip gelecekler.
Konu amacından sapmadan tartışmaya dönmeden güzel paylaşımlar diliyorum.
hatalar insanlar içindir...ve önemli olan kişinin hatasını anlamış olması ve bunu telafi etme yoluna gitmiş.olması...olumlu yada olumsuz sonuçlanabilir...bu iki kişinin arasında olan özel bir durumdur...ben her ikisinede saygı duyuyorum...
laleye ne olursa olsun arkadaşını deşifre etmediği için ki hepimiz merakla sorduk yine de söylemedi....
mahbileye gelinen urumdan rahatsız olup kendi kendini deşifre ettiği için...bundan sonrası onları ilgilendirir...yine arkadaşımızdır,silmek gibi de bir hareket hiçbir KK üyesine yakışmaz....
sevgiler...
evet songülll bizim anlamadığımızda bu zaten sorun iki kişi arasındadır bir şekilde çözülebilir ya da çözülmez ama burda iğnelemeler ,kinayeler niye benneyaptımki
görünüşte isim söylenmedi ama topiğe gelip gittiği vs..daha şu an aklıma gelmeyen bir sürü ipuçları ile sanki bilmeceye dönüştü konu ve topik amacından saptı kişiselleşti olay doğal olarakta sorduk kimdir diye
öyle bi anlatıldı ki sanki ne :1shok:
topik başladığı gibi kalsaydı normaldi ve ortadan bir yorum yapıp çekilmiştim
ama açıkcası bilmeceye dönmesi rahatsız etti beni:1closedeyes:
bir insan bu kadar kolay harcanılmamalı benceeÇok üzgünüm çoook
gelinen nokta gerçkten çok üzücü