Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu konu bu kadar büyütülüp buralara kadar gelinmemeliydi...
Hangimizin hayal kırıklıkları, hoşnutsuzlukları,ne bileyim çatışmaları olmuyor ki...Bunun için konu açılmıyor ama... Yedi kat ellerle bile ters düşülmüşse eğer daha özelden(özel mesaj,profil,vs.) hallediliyor...
Kaldı ki bu kadar yakın olduğunuza göre birbirinize ulaşamama,problemi halledememe gibi bir durum olmaz,olamaz...
Kusura bakmayın ama burada yapılan resmen çok büyük bir psikolojik baskı...Günlerdir bu konu hakkında ajitasyon yapılıp,edebiyatlar parçalanıyor...Gören duyan ise iki arkadaşın arasındaki sorundan çok sanki hayatını birlikte devam ettirebilecekken yarı yolda bırakılmış bir mağdurenin satırlarını okuyor gibi oluyor...
Ben insanların aralarında ne olursa olsun bütün bir siteye bu sorunun lanse edilerek bu boyutlara getirilmesini hiç doğru bulmuyorum...
Şimdi mutlu mu oldunuz arkadaşlar,Mahbile çıktı kendini cesurca açıkladı...Bu yapılan hiç hoş değil,sanki olgun insanlardan çok küçük çocukların hesaplaşmasını andırıyor...
Sözün özü yaşanan ne olursa olsun hiç kimse bu kadar gözönünde olan bir sitede bu kadar zaman bunca suçlamaya hedef olmamalıydı...
Umarım Laale ve Mahbile aralarındaki sorunu çözerler, ben çözeceklerine de inanıyorum..
İki taraf da mantıklı insanlar çünkü..
Mahbile cim ;kusurabakma ama gitmeni de istemiyorum..
Ben seni silmiyorum hiçbiryerden..
Silin denilmedi hakikaten arkadaşlar. Şimdi silmem denilince sanki böyle bir talep gelmiş gibi oluyor...Burada konu açıldığında hedeflenen bu değildi muhtemelen...
Ama konu hedefinden şaştı.. Umarım bu problem en kısa zamanda düzelir. Bu olayda unutulur gider...
Tatlım ''beni arkadaş listenizden silin'' diye Mahbile dedi..Ona istinaden'' yazıyoruz ''silmiyoruz'' diye..Şeniz
Herkes olduğu yerde kalsın, kimse kımıldamasın bir yere ../B]
ben de öyle olacagına inanıyorum denizim :içelim:
biz büyük bi aileyiz...
sımsıkı tutunmalıyız birbirimize...
kaybetmek kolaydır; kazanmaktır zor olan :içelim:
şimdi mahbili özür diler, lale de büyüklüğünü gösterir; barişirlar :1hug:
Laale nerde bu arada...
Neden o sorulari veya yorumlari cvplamiyor...:sm_confused:
Madem Laale ve Mahbile arasinda bi sorun,
Betty Metty sen niye karisiyon?:mymeka: