Hadi para biriktirmeye başlayalım

sen besbelli sırf bu topic için üye olmuşsun ve ben muhtemelen daha önca buraya yazmış biri olduğunu düşünüyorum maksatın zaman geçirmekse insanları kandırmaksa sen buraya yazma arkadaşıım

Zaman zaman bu tarz üyeler çıkabiliyor
Ortalama senede 1 kere
4 Senedir kk ya üyeyim bu arkadaş 3.
Bundan önceki de erkek arkadaşı daha çıkmamış 2010 model cip hedayye etmişti...
Takılmamak lazım...Kızlar siz para biriktirmeye devam edin bence.

siz neden izin istiyosunuzki? buraya yazmadan para biriktirilmiyomu? anlamdım ben neden sürekli beni aranız alın dediğinizi:uhm:

mahsuru yoksa siizn için bende katılabilirmiyim?

valla merak ettım esınız ne profesoru turkıyede o rakamı alan prof var mı yaa
bızım fakulte hocaları o zmaan mafişşşş
hangı fakulte aceba

bırıktırıp napıcan anacım olumlu dunya bosveeerrrrlaelaelaelaelae

egolarını bu şekilde tatmin ediyolar
boşverin kızlar çocuk eğlensin azcık
biz devam edelim

benim eniştemde prof. adam seneler sonra yeni bi ev bide araba sahibi oldu.
arkadaşın kocasının olduğu üniversitenin döner sermayesi baya dönüyo galibasırnaşık şey

maaşlarımızı geç verebilirlermiş buay=(
nişanlıma koli göndercektim, sanırım buay kumbişden özür dileyerek borç alıcam azcık
mafoldumben

mahsuru yoksa siizn için bende katılabilirmiyim?

yawww kardeşim git dalga geçecek başka birilerini bul o kadar holdingler var bilmem neler var,hem çevirmensin hem öğretmenlik yapıyosun,hem özel ders veriyosun buraya girecek zamanın olmaması gerek bence sen boş gezenin boş kalfasısın.keşke eski nickinle yazsaydın 2.bir üyelik almana gerek yoktu şakkıdı:1closedeyes:

buda güzelmişş iyiki 2020 model dememiş hey allam ya ne insanlar var:roflol::roflol:

slm kızlar
ben dün 75 kuruş attım bakalım
bugn ne kadar atablcemm
bebeğime bşyler almaya gtcemmm ondan sonra atarıım artıkk...

bu arada kızlar listemiz şöyle oluyor leyla yok sanırım şuan ben açıklayım
1 ekimde kumbaramızı sıfırlıyoruz
yani bi yere ayırıp parayı
tekrar atmaya başlıyoruz ve 1 kasıma kadar sonra açıp sayıyoruz listemizde sıralanıyoruzzz...
1. olan arkadaş nelerden vazgeçip daha çok para atıığını bzlere anlatıyorrr
bizede örnek olup bzlerde bidahaki ay lar için gayret edicezzz
leylayla ben kararlaştırdığımız için fkri yazımd edimm
hoşçakalınnn
gulucuk sen bence hç katılma hep sen 1.olursunn ve bze örnek olamazsınnn

eh ya bana şimdiye kadar hiç kimse bu şekilde davranamadı ve şimdiden sonrada davranamaz.bu ne parayla ilgili ne sevgiyle,ne saygı.beni aşağılıyosunuz yadıklarımla ilgili ama hepiniz toplaşmış benm dedikodumu yapıosunuz.bnm yaptığım ayıpsa sizin ki ne oluyor.sizin gibi sevginin,saygının,anlayışın değerini bilmeyen kişilerden öğrencek değilim ben bu tür duyguları.bn ilk olarak ilk mesajda büyük bir hata yapmış bile olsam siz bunu beni aşağılayarak değil sadece düzgn biçimde söyleyerek yapmalıydınız.evet şimdi gerçekleri söylüyorum.ben ne çevirmenim ne evli nede zengin.hepsi yalandı.ama zevk olsun diye atılmış bir yalan değil.bn ünide okuyorum şu an öğrenciyim.ve bir araştırma için int. üzerinden özellikle kadınlarla ilgili sitelere bakmam gerekiyodu.bu siteyi rastgele buldum.bilerek insanları aşağılayıcı bir mesaj yazdım.kadınların bu tür durumlarda ne tür tepki verdiklerini gözlemlemekti amacım.psikoloji okuyorum ve araştırma görevimin konusu bu.ama dediğim gibi verdiğinz tepkiler çok yanlş.türk kadını kendi haklarını sadece insanları aşağılarak korumamalı.karşındakinide dinlemeli.bu yüzden sonraki mesajlarda o şekilde yazdım.ve bu araştırma sonucuyla gerçekten çok üzüldüm.3 sitede denedim bu araştırmayı.bir tanesi erkekler üzerine .ve erkekler kadınlardan daha anlayışı çıktı.ve bu kadar tepki vermedi.üzülüyorum türk kadınına....

bi bırak artık cnm sen bunlaarıı
iyice saçmalamaya başlamışsıın sen kendi yalanınla dolanınla uğraş

bilerek insanları aşağılayıcı bir mesaj yazdın demek burdaki bayanlar kendini aşağılatmaz kusura bakma ne dememizi bekliyodun sen hepimizi aptalmı sandın lafının karşılığınıda alırsın işte böyle şimdi uza bakalımmm:1closedeyes:

öf çok saçmaladın sen! o erkek sitesine git orda takıl canım hadi, burda sinir bozma artık.
hayal gücünde baya genişmiş helal yani!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…