Hadi para biriktirmeye başlayalım

iyi akşamlar uykm kaçtı bende nete girdim bu satte: Dyazdıklarınızı okudum tüh yetişemedim çıkmış gulucuk30 ya ilk mesajı banada çok salakça geldi ne holding var ,yazlıklar var kışlıklar var var oğlu var delimi ne ilk bunu düşündm cidden.ama az önce azdıklarını okuyunca gerçekten niyetinin bu olup olmadığı konusunda terddüt ettim.ben insanlara her zaman 2.bir şansı vermeyi yeğlerim.siz bu konuda ne düşünüosunuz?

vay be 15 20 bin tl kazanıyor tr de profösörler keşke inşallah o günleride görürüz
benimde en büyük hayalim bu

Valla hiçbir prof.un aylık 20 milyar aldığını düşünmüyorum lmaz:
arkadaşım madem bu kadar paran,yatın,katın,yalın,holdingin vs. var sen niye çalışıyosunki hala? otur evinde paralarını falan say,mazallah eksilirler falan.
Ya siz Türkiye ekonomisinden,sokaklarda aç evsiz dolaşan,1 kuru ekmek bulabilmek için birbirini ezen insanlardan bi habersiniz,yada biz Türkiye'de yaşamıyoruz,bilemedim ben şimdi :sinifsinif:

e, o zaman görgüsüzün gidenisin bacııı,
sen bizde neler olduğunu biliyonmu.
bilmenede gerek yok.
hadi canım hadi
burası sana göre değil.:a015:
kendini hangi yönde geliştirdin diye sorarlar adama.

kredi kartı borcum abardı çok perişan günler bekliyor olabilir beni:)

kumbaraları birleştirelim ,:teselli:

yada paarasını nereye harcayacağını bilmeyen birileri sana yardım edebilir sevabına, dimi malın zekatı bahabında diyorum haniiiiiii.

Son düzenleme:
kıza yüklenmeyin ama, benimde bi okadar var yanii
ben bugün 2 attım 4 attım derken ne sanıyodunuzki???
4tlmi???
4 bin dolar o :dilcikar: şuan küçük bi yattan size sesleniyorum, dün kumbaramı açtım bunu aldım.
:roflol::roflol:

sabah giderr ayak 35 krş daha atıım
ohh milyon doları attım yinee zemuszemus

sabah giderr ayak 35 krş daha atıım
ohh milyon doları attım yinee zemuszemus

amaan sende cimrimisin nesin, ben bugün boğazdaki yalımın kirasını koydum kumbişe,
2 milyar dolar!!
kaydirigubbakcemile3
töbe töbee=)
günaydın hepinize kızlar, bereketli bigün olsun hepimiz için

amaan sende cimrimisin nesin, ben bugün boğazdaki yalımın kirasını koydum kumbişe,
2 milyar dolar!!
kaydirigubbakcemile3
töbe töbee=)
günaydın hepinize kızlar, bereketli bigün olsun hepimiz için

ahh hayatıım napiim holdingii satıcaam parasıyla 10.000 kumbara alıp saklıcaam hahah delikafadulden

günaydıın cnm
kızlar günaydıın bol şıkırtılıı günleer

ya gulucuk bişi dikkatimii çekti bi türlüü gülçinle karşılaşamıyosunuz nedeen kii
bak dün akşam oldu bu sabahta aynısı olduu

valla bikere kumbaraya 32tl attım dedimde utanmıştım sonra, atan var atamayan var diye,
okudumda arkadaşımızın yazdıklarını... utanmak başkalarına kalsın ben almıyım=))

1 ekimde kumbaraları açıp sayıyoruz demi kızlar, sonrada buraya yazıyomuyuz?
benimki azcık daha yeni başladığımdan çok birikmedikii:kedi:

evet okudum dün akşamdan ben çıktıktan hemen sonra girmiş bende farkettim.ama mesaj atıp çıkıo heralde.hiç durmuo.

benim 2 ay kadar oldu sanırım biriktirmeye başlayalı
ne kadar oldu hiç tahmin edemiyorum bugün sayıcam inşallah :)
1 ekimdede tekrar başlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…