ya kızlar dediklerinize gerçekten çok alındım.ben bu söylediklerimi gerçekten içtenlikle söyledim.bazılarınız demiş ki ilk mesajı ztn yok gerçek olsaydı devam ederdi mesaj atmaya fln fln...ama işim yüzünden çok fazla zmn bulamadığım için sık sık giremiyorum nete.o yüzden cevap yazamadım.çoğu kişi bende jipini satıcam bi dahaki ay yalımı satarım yok new yorktaki stüdyo daireni sat önce diye mesajlar atmış.aama bn kimseyle dalga geçmek için yazmadım o mesajı.herkes bütçesine göre atıyor tabiki biliyorum.herkes atıcağı ve ya attığı miktarı söylediği için bende yazdım 10.bin dite ve gerçekten samimiyetinize güvendiğim için.sanırım siz yine söylediklerime inanmıycaksınız ama ben sadece kendime çalışan bir insan değilim.tabiki birçok yere yardımda bulunuyorum.bunuda hava atmak için söylediğimi algılamayın.sadece mesajlara karşılık vermek için yazıorm.ve en çok şuna alındım'bende bir tane profosör koca bulup evleneyim sonrada çevirmen olurum'böyle dediğinize inanamıyorum ya.çevirmenlik bnm ilkokul yıllarından beri istediğim meslek.ve çevirmen oldum o yüzden.yurt dışında akrabalarım olduğu için bir süre orda kalıp ingilizce dışında dillerde öğrendim.bu sayede kendimi geliştirdim.ve derecem yükselince maaşım arttı.o yüzden maaşın o kadar.ama dediğim gibi çeviri yaptığım metinlere göre artıp azalabiliyor.sabit bir maaş almıyorum.eşime gelince ben onunla profosör olduğu için değill sevdiğim için evlendim.yani bakkalcı ,öğretmen,doktor,polis olduğu için değil.mesleğine bakarak sevmedim onu.
umarım bu yazdıklarımı da hava atmak için yazmış demezsiniz.ve umarım mesajlarınıza olabildiğince cevap verebilmişimdir.gerçektn düşündüğünüz gibi biri değilim ben. herkese iyi akşamlar...
i