Hadi para biriktirmeye başlayalım

bende eşimden habersiz para biriktirenlerdenim.ev hanımı olduğum halde :kedi: akannehir bide sıkışınca annemden aldım deyip vermesem salak gibi lmaz: ama kıyamıyorum napim kaydirigubbakcemile3

ayyy harika bi topik burası benide alın aranıza yaa bende pazartesi bi kumbara alıyım ve başlıyım dayanabilirim inşallah para bana batıyo çünkü çok harcıyorumm ama yoyoooo başlıyorum kızlar ptesi alıyım hemen bi kumbara

arkadaşlar bence gulucuk nickli kişiye cevap yazıp durmayın lmaz: ona da cevap hakkı doğuyor bu böyle uzayıp gidiyor topik amacını aşmamalı konumuz araştırmalar değil nasıl para biriktirebiliriz.:uhm::uhm:

seni ben kk nın görgüsüzü ilan edecektim ama benden önce ilan etmişler
çoooooookkkkk güldüm sana görgüsüz çevirmen mi demeliyim yalancı mı

para biriktirmekte üstüme yok

bu sayede bi çok şey aldım bi çok yatırım yaptım tabii noldu beyefendinin ihtiyacı olduğunda avcuna saydık :sinifsinif:

hoş geldin canım buyur sende katıl böyle daha keyifli oluyo para biriktirmek kendini şartlandırıyorsun fakat çokda sıkmadan olduğu kadarı ile hayırlı hadi bakalım

yanii sıkamam zaten en fazzllaaa 10 tl atabilirim enn fazzlaa
tamam hemen bi kumbara bütün bozuklukları topladım evde köşeden bucaktan çantalarımdan:)

yarışıyormuyuz anlamadım da anlatabilirmi biri belli bigün nekadar topladık kim 1.felan varmı böle bişey

38 lirayla başladım kızlar cüzdanımdaki bütün parayı döktüm bozuklarla birlikte 38 lirabi bardagın içine koydum onuda eşimin görmüycegi biyere koydum yoksa aslında görse iyi olur oda atar içine ama ben kendi harçlıklarımla yapmak iistiyorum bikeresinde 14tane yarım altın biriktirmiştim

kızlarrrrrr 1 ekimde başlıyoruz boşuna çok çok atmayın bu sayılmaz haberiniz olsun.:umursamaz:
ekimden itibaren bulduğunuzu atın taaammm mıııııı

vayyyy neler olmuş burada ya...benide yazın kambersiz düğün olurmu
laelaelaelaelae

merhaba kizlar...ayyy ne guzel yarislar falan acilmis.....cok iyi olacak bence...cunku tatli rekabetler cok guzel oluyor,hem eglenmek hem para biriktirmek hem yeni birseyler ogrenmek adina cok guzel...

ben bugun 75 cent atabildim...bakalim aksam esimde biseyler atabilirse ohh ne ala...allah hepimizin kumbaralarina bereket versin insallah...:Saruboceq:

yarışıyoruz, birinciye bir çeyrek verecez.şakkıdı
şaka mı :uhm::uhm:
kızlarrrrrr 1 ekimde başlıyoruz boşuna çok çok atmayın bu sayılmaz haberiniz olsun.:umursamaz:
ekimden itibaren bulduğunuzu atın taaammm mıııııı

tamam 1 ekime kadar böle devam ediyim 1 ekimden snrada ayırırım kumbara alıcam ya ona atarım

kız seninki döviz cinsinden oliii,
sen bizi geçersin be ya:1no2:

bize diosun ama asıl sen düştünn düşceğin kadar
bir türk kadını olarak hadi oradannn araştırma yapıomuşşş
önce sen kendini araştırrrr iimisinnn diyeee
gerçekten büyük bi sorunsun sen sırnaşık şey delikafadulden

1ekimde başlııyoruz demişsiniz bende varım olur mu

hoşgeldn şebnemcim
seni uzaktan tanıyorum şöyle diyim selmay ın arkadaşı olarak daha ii olurrr
kendisi yan komşumdaa a.s
evet 1 ekimden başlıyoruz listeye senide ekleriz
1 kasıma kadar
ve 1 kasımda açıcaz kim daha çok biriktirdi ve nelerden kısarak falan filan
örnek olsun diye bzlere amaç buuu
yanlz 1. ye hediye yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…