Hadi para biriktirmeye başlayalım

alkisalkisalkisalkisalkisalkisbravo vallaa bende 1 haftadır züğürtüm en son eşim bayramda vermişti harçlık daha kuruş yok ay sonu:umursamaz:benide yazın bakalım listeyee 1 ekimde zaten anca kumbişe bişeyler atarım altın almıştım üstü duruyor kumbişte onları ayrı bi yere koyup baştan başlıyım o zamanhihoyyyt

8lr daha attım koçişin bozukluklarını topladım attım 1ekimde ayrı bi kumbaraya atıcam

1 ekimden para biriktirmeye baslayanlar....
Papatya0606
Leyla01
Nalanna
Buzdevri
Zoia
Selenimo
dicerr
seda_elt
LolaBunny
burcudeniz
sbnmcsm
royem
ozlem71
ececikkk35

Dikkat:Listeye girmek isteyenler icin son gun 30 Eylul.

hoppalaa şimdide dalga geçme sırası psikoloji öğrencilerindemi yazık sana!

bugün defter almaya gidicektim okul açılırken babam 20 lira vermişti annem çarşıya iniyomuş anneme söledim alınacakları kaydirigubbakcemile3

dersanedede son kalan bütün paramı( defter paramı) bozdurara bişeler aldım gelince cüzdandaki tüm bozuklukları belş kumbara yani yarım litrelik su şişesine birikiyor bakalım zamanla =))

allah herkesin kumbarasına evine bereket sağlık versin =)

opuyorumnanaktanevet herkese bereket versin inşallah

amin:Saruboceq: 10 kuuruş bile çıksa atıcammm biyerlerden ama para çekmedim daha olsun bari hesapta dursun,sizin attıklarınızı okuyunca kendim atmış kadar seviniyorum:hulya:kaydirigubbakcemile3

1 ekimden itibaren para biriktirmeye baslayacaklar....
Papatya0606
Leyla01
SelmaY
Nalanna
Buzdevri
Zoia
Selenimo
dicerr
seda_elt
LolaBunny
burcudeniz
sbnmcsm
royem
ozlem71
ececikkk35

1 Ekim gelsin bakalım. Kıyasıya yarış başlasın bakalım kim daha tutumlu?

sbnmcsm kız sende mi bu yarışa katıldın ? Ayrıca canım seni gördüğüme çok sevindim. papatya0606 ile karşı komşuyuz tanıyormusun?

kızlar inşallah benimde sizinle yarışmaya katılacağım gün gelecek bu aralar hasat kötü krizdeyim anlıyacağınız katılan arkadaşlara bol paralar bol birikimler

beni de alın listeye. para konusunda kocamla baya bi bozuğuz. para bitiveriyo anlamadan. beni evin finansman sorumlusu yaptı. bende para biriktircem. :):):)

gunaydinlar kizlar....2 gundur giremedim evde yoktum,lkusura bakmayin.butun sayfalari gezdim katilmak isteyen arkadaslarin adini yazmisdim ki,bi bakmisim isteyi papatyam duzenlemis sagolsun....simdi Ayyme de katildi ve yeni listemiz soyle...
Papatya006
Leyla01
SelmaY
Nalanna
Buzdevri
Zoia
Selenimo
Dicer
Seda_elt
LolaBunny
Sbnmcsm
Ozlem71
Ececik35
Ayymme

Son düzenleme:
[/COLOR]
1 Ekim gelsin bakalım. Kıyasıya yarış başlasın bakalım kim daha tutumlu?
hoşgeldn ablacım iyiki geldnnn zemuszemus

selmay da katılamay karar verdi leylacım
eline sağlık liste için...

OK.YAZDIM ONU DA.

gunaydinlar kizlar....2 gundur giremedim evde yoktum,lkusura bakmayin.butun sayfalari gezdim katilmak isteyen arkadaslarin adini yazmisdim ki,bi bakmisim isteyi papatyam duzenlemis sagolsun....simdi Ayyme de katildi ve yeni listemiz soyle...
Papatya006
Leyla01
SelmaY
Nalanna
Buzdevri
Zoia
Selenimo
Dicer
Seda_elt
LolaBunny
Sbnmcsm
Ozlem71
Ececik35
Ayymme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…