Hadi para biriktirmeye başlayalım

canim ben simdi gordum senin yazdigin fikri.bence guzel ama herkesin ayni anda baslamasi ve ayni anda kumbarayi acmasi gerek.ben mesela agustos 1-den biriktiriyorum.1 eylul actim,sidi de 1 ekimi bekliyorum.ayni gun olmazsa haksizlik olur bence.tabiki daha erken baslayan daha cok biriktirir.bence 1 ekimden itibaren bir liste yapalim ve herkes kumbisini 1 ekimde acsin (basladigi tarih onemli degil),biriktirdigi parali saysin ve burda yazsin,biz de not aliriz. sonra 1 ekimden sifirdan baslayalim yani.fikrim bu.

yok öyle yarış falan yapmıyoruz, sonuçta herkesin bütçesi farklı.Kimi çok atar,kimi az.
Maksat tutumlu olmaya özendirmek.Hem üç beş kenara atıp ne kadar birikecek denemek.

bana uyar cnm çokda gzl olurrr
ben varım gerisi arkidişlere kalmış opuyorumnanaktan

yok öyle yarış falan yapmıyoruz, sonuçta herkesin bütçesi farklı.Kimi çok atar,kimi az.
Maksat tutumlu olmaya özendirmek.Hem üç beş kenara atıp ne kadar birikecek denemek.

tabiikide herkesin bütçesi farklı...
burdaki amaç yani yarıştaki...
herkes imkanları doğrultusunda en iii sine özendirmek.
bnde onu diyorum işte aydan aya açıp kumbaraları kim ne kadar daha fazla biriktircek km daha tutumlu ve nelerden vazgeçerek kumbarasında parasını çoğaltıp 1. oldu
bu sayede bzlerede dahada özen ve hırs olurr...
leylacım şöyle yapalım liste yaniii..
katılmak isteyen adını yazdırsınn...
herkese bi zorunluluk yok isteyen kendi kendine biriktiriiirr

kızlar ben bu ay zaten züğürttüm doğru düzgün bişey atamadım önümüzdeki ay inşallah güzel atarım yarışmaya katılamıycam üzgünüm şu an bile kumbirişimin karnı aç en iyisi ben kendi halimde biriktireyim

amaaaannnnnn dert ettiğin şeye bak yahuu,
birine altın takacağın zaman götürür bunu takarsın kız sıkma canını
elbet birine bi altın takarsın düğün olur doğum olur.

haklısın canım ne biliyim işte 80 lirayı verdim sanki kandırılmış hissettim kendimi bidaha o kuyumcuya girmiycem:dilcikar:

cnm bildigim kadarıyla bozdururken eski yeni diye ayrım yapmıyorlar ama satın alırken arada 2 tl falan fark ediyor sen yinede bi kuyumcuya sor istersen

80 liradan aldımklava:neyse zaten ilerde lazım olursa bozdururum yoksa kalsın çil çil altınlarımız olsunŞeniz

ben de varim canim.istersen ikimiz yapariz 1 ekimden.bize katilmak isteyen katilir.yarisma derken yani kendi halimizde yine hergun oldugu gibi buraya yazariz ama gun icinde atabilecegimizin en fazlasini atmaya calisirizz o zaman.

ben de varim canim.istersen ikimiz yapariz 1 ekimden.bize katilmak isteyen katilir.yarisma derken yani kendi halimizde yine hergun oldugu gibi buraya yazariz ama gun icinde atabilecegimizin en fazlasini atmaya calisirizz o zaman.

ok cnm :lepi:

bende varım bende a.sa.s ama 1 ekimden sonra başlayacağım

bende katılmak isterdim ama hergün yüklü atamıyorum malesef
anca maaş günleri yüklü bişiler atabiliyorum
siz açık ara geçersiniz beni =)

bende varım bende a.sa.s ama 1 ekimden sonra başlayacağım
okiş 1 kmde başlıycaz zaten hoş geldn fıstık opuyorumnanaktan
bende katılmak isterdim ama hergün yüklü atamıyorum malesef
anca maaş günleri yüklü bişiler atabiliyorum
siz açık ara geçersiniz beni =)

cnm bzde hergn yklü atcaz die bşy yok 1. sonuncu önemli değil maksat daha fazla para brktrmeye hırslanmak
buyur katıl snde bze

dün aksam bende 4 tl vardı uğurumda saolsun bugün tırtıklamıycakmısın beni dedi cıkardı cebindekileri 2 tlde ondan cıktı 6 tl attım yani :)))

1 ekimden para biriktirmeye baslayanlar....
Papatya006
Leyla01
Nalanna
Selmay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…