slm dün akşam ki yazdığım fikir kimsenn hoşuna gtmemiş sanıırmmm
yorum yapan çıkmamış çnkü...
bgn bebeğimizi doktora götürdük falan derken gtti 70 80 onuniçin
bgn düne göre çok atamıycam 1 tl atıyorummm
allah bereket versin...
slm bu topik ne iimişş yaaa
bende katılmak istiyorummm
bende hep briktrmek isteyipde biriktiremeyenlerdenimmmm...
inş sizlerle birlikte başarırımm...
biriktirip biriktirip her ay kim daha fazla attı zulaya diye 1. falan mı seçiosunuz kızlrrr
öyleyse dahada hırs yapıpp çok biriktiririmm inşşşş bende
bende bu gecenin hatrına 5 tl atmış bulunmaktayımmm
hadi bakalımm kolay gelsn
canim ben simdi gordum senin yazdigin fikri.bence guzel ama herkesin ayni anda baslamasi ve ayni anda kumbarayi acmasi gerek.ben mesela agustos 1-den biriktiriyorum.1 eylul actim,sidi de 1 ekimi bekliyorum.ayni gun olmazsa haksizlik olur bence.tabiki daha erken baslayan daha cok biriktirir.bence 1 ekimden itibaren bir liste yapalim ve herkes kumbisini 1 ekimde acsin (basladigi tarih onemli degil),biriktirdigi parali saysin ve burda yazsin,biz de not aliriz. sonra 1 ekimden sifirdan baslayalim yani.fikrim bu.
yok öyle yarış falan yapmıyoruz, sonuçta herkesin bütçesi farklı.Kimi çok atar,kimi az.
Maksat tutumlu olmaya özendirmek.Hem üç beş kenara atıp ne kadar birikecek denemek.
amaaaannnnnn dert ettiğin şeye bak yahuu,
birine altın takacağın zaman götürür bunu takarsın kız sıkma canını
elbet birine bi altın takarsın düğün olur doğum olur.
bişey olmaz eski yeni altın altındır satarkende alırkende 1-2 milyon ucuz olur okadar zaten 2009 da alsan 3 ay var eski tarih olmasına şekerim
cnm bildigim kadarıyla bozdururken eski yeni diye ayrım yapmıyorlar ama satın alırken arada 2 tl falan fark ediyor sen yinede bi kuyumcuya sor istersen
tabiikide herkesin bütçesi farklı...
burdaki amaç yani yarıştaki...
herkes imkanları doğrultusunda en iii sine özendirmek.
bnde onu diyorum işte aydan aya açıp kumbaraları kim ne kadar daha fazla biriktircek km daha tutumlu ve nelerden vazgeçerek kumbarasında parasını çoğaltıp 1. oldu
bu sayede bzlerede dahada özen ve hırs olurr...
leylacım şöyle yapalım liste yaniii..
katılmak isteyen adını yazdırsınn...
herkese bi zorunluluk yok isteyen kendi kendine biriktiriiirr
ben de varim canim.istersen ikimiz yapariz 1 ekimden.bize katilmak isteyen katilir.yarisma derken yani kendi halimizde yine hergun oldugu gibi buraya yazariz ama gun icinde atabilecegimizin en fazlasini atmaya calisirizz o zaman.
ben de varim canim.istersen ikimiz yapariz 1 ekimden.bize katilmak isteyen katilir.yarisma derken yani kendi halimizde yine hergun oldugu gibi buraya yazariz ama gun icinde atabilecegimizin en fazlasini atmaya calisirizz o zaman.
okiş 1 kmde başlıycaz zaten hoş geldn fıstık opuyorumnanaktanbende varım bende a.sa.s ama 1 ekimden sonra başlayacağım
bende katılmak isterdim ama hergün yüklü atamıyorum malesef
anca maaş günleri yüklü bişiler atabiliyorum
siz açık ara geçersiniz beni =)
bende katılmak isterdim ama hergün yüklü atamıyorum malesef
anca maaş günleri yüklü bişiler atabiliyorum
siz açık ara geçersiniz beni =)