- 25 Haziran 2008
- 4.065
- 3
- 37
bravo mutluluk reçetem
vereliniortak:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiso kadar rahatsan burda dalga geçeceğine gitte birilerine yardım yap tabiii sallamıyosan bunları:1closedeyes:
hani topigin adi farkli olsa anlardim bayanin yazdiklarini.. ama böylesi bir konuda, böyle hava atmaya hic gerek yok...
millet nasil para biriktirebiliriz diye sorarken yaptigi seye bak :mymeka:
aynen öyle canım birde diyorki ayda küçük küçük yatırım yapayım bari 10bin tl gibi millet bu parayı 1 senede biriktiremiyor ona göre küçük neysee yaa bişeyyy demiycem
evt arkadaşlar leyla listemizi oluşturuyor buyrun sizdee1 ekimden para biriktirmeye baslayanlar....
Papatya006
Leyla01
Nalanna
Selmay
leyla ekler cnmm...hoşgeldn sendebende para biriktirmek istiyorum benide ekler misiniz listeye ??..zaten şu an kumbara gibi bir kavanozum var bozuklukları atıyorum...
çok paran varsa bi okadarda aç var çevrede gt hayır yapmerhaba bayanlar.bizim eve ayda yaklaşık 25.bin ile 30 bin arasında para giriyor.ben çevirmen olduğum için ayda 10.bin kadar alıyorum yaklaşık.duruma göre artık azalabiliyor.eşimde profesör o da 15.ile 20 bin arasında kazanıyor.ama oraya buraya harcarken bitiyor.nasıl diye sormayın para bu işte bitiyor:)ama artık bende ayda küçük küçük mesala 10.bin kadar kenara koyacağm.ne de olsa damlaya damlaya göl olur değl mi?ama siz bu paralarla ne alıyorsunuz yani biriktirdiklerinizle?ben de hereşey var yalıda oturuyoruz ,yazlıklarımız var,kışlıklar var,holding var,var oğlu var(hava atmak için söylemiyorum yanlış anlamayın)eee ben ne alıcam biriktirdiklerimle??
kesinlikle.... :lepi:kızlar ne kadar iyi kalplisiniz siz ya sizi öpüyorum.:1hugpuyorumnanaktan
Siz siz olun her söylenene inanmayın.kaydirigubbakcemile5
merhaba bayanlar.bizim eve ayda yaklaşık 25.bin ile 30 bin arasında para giriyor.ben çevirmen olduğum için ayda 10.bin kadar alıyorum yaklaşık.duruma göre artık azalabiliyor.eşimde profesör o da 15.ile 20 bin arasında kazanıyor.ama oraya buraya harcarken bitiyor.nasıl diye sormayın para bu işte bitiyor:)ama artık bende ayda küçük küçük mesala 10.bin kadar kenara koyacağm.ne de olsa damlaya damlaya göl olur değl mi?ama siz bu paralarla ne alıyorsunuz yani biriktirdiklerinizle?ben de hereşey var yalıda oturuyoruz ,yazlıklarımız var,kışlıklar var,holding var,var oğlu var(hava atmak için söylemiyorum yanlış anlamayın)eee ben ne alıcam biriktirdiklerimle??
hani topigin adi farkli olsa anlardim bayanin yazdiklarini.. ama böylesi bir konuda, böyle hava atmaya hic gerek yok...
kızlarrrrrrr listeye beni de ekleyinn,
yazlığımın birini satıp kumbaraama atacammm,
yatımıda bi dahaki aya satarım ,
sositosositosırnaşık şey
sonrada bi profesör koca bulup kendimde çevirmenliğe başlayacam.
kıskanmayın haaaaaa:mymeka:
bugün doğum günümmmmm
çok sağol teşekkür ederim.doğum günün kutlu olsun Gülçinnnnnnn,
getir kumbaranı atalım bizde yaşgünü hediyesi
çok sağoll:)tebrikler canim,saglikli,huzurlu ve mutlu nice senelere,,,,
kızlarrrrrrr listeye beni de ekleyinn,
yazlığımın birini satıp kumbaraama atacammm,
yatımıda bi dahaki aya satarım ,
sositosositosırnaşık şey
sonrada bi profesör koca bulup kendimde çevirmenliğe başlayacam.
kıskanmayın haaaaaa:mymeka: