Hadi para biriktirmeye başlayalım

bravo mutluluk reçetem
vereliniortak:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiso kadar rahatsan burda dalga geçeceğine gitte birilerine yardım yap tabiii sallamıyosan bunları:1closedeyes:

hani topigin adi farkli olsa anlardim bayanin yazdiklarini.. ama böylesi bir konuda, böyle hava atmaya hic gerek yok...

millet nasil para biriktirebiliriz diye sorarken yaptigi seye bak :mymeka:

hani topigin adi farkli olsa anlardim bayanin yazdiklarini.. ama böylesi bir konuda, böyle hava atmaya hic gerek yok...

aynen öyle canım birde diyorki ayda küçük küçük yatırım yapayım bari 10bin tl gibi millet bu parayı 1 senede biriktiremiyor ona göre küçük neysee yaa bişeyyy demiycem

1 ekimden para biriktirmeye baslayanlar....
Papatya006
Leyla01
Nalanna
Selmay
evt arkadaşlar leyla listemizi oluşturuyor buyrun sizdee
bende para biriktirmek istiyorum benide ekler misiniz listeye ??..zaten şu an kumbara gibi bir kavanozum var bozuklukları atıyorum...
leyla ekler cnmm...hoşgeldn sende
çok paran varsa bi okadarda aç var çevrede gt hayır yap
burda yazcağına saçma sapan...
ama ne yazıkki bende arkadaşlar gibi inanmıyorum sana
parası olan ayda şu kadar atım bari demezdee
başka iş için uğraşırrrr
boşsun boş... :mymeka:

kızlar ne kadar iyi kalplisiniz siz ya sizi öpüyorum.:1hugpuyorumnanaktan
Siz siz olun her söylenene inanmayın.kaydirigubbakcemile5
kesinlikle.... :lepi:

hiiiç gulecegım yoktuuu delikafadulden
valla sızı kk nın en gorgusuz zengını ılan edecegım geldı neden acaba kaydirigubbakcemile2
yanı bız ıste kazaktır coraptır evın kucuk ıhtıyaclarıdır felan sende var oglu varsa bırıktır altın yaldızlı mezar tası alırsınakannehir

bizimle dalga geçiyor tatlım,yoksa o kadar şeylerin sahibi olduğundan değil,
keşke proflar o kadar maaş alsa memleketimde.
bi şeyi sallarken usturuplu at da inanalım.

kızlarrrrrrr listeye beni de ekleyinn,
yazlığımın birini satıp kumbaraama atacammm,
yatımıda bi dahaki aya satarım ,
sositosositosırnaşık şey
sonrada bi profesör koca bulup kendimde çevirmenliğe başlayacam.
kıskanmayın haaaaaa:mymeka:

Ablacim bence sen önce su New York'daki stüdyo daireni sat, olmadi jetlerden birini satarsin

1 ekimden para biriktirmeye baslayanlar....
Papatya0606
Leyla01
Nalanna
Buzdevri
Zoia
Selenimo

Dikkat:Listeye girmek isteyenler icin son gun 30 Eylul.

Son düzenleme:
Leylacım beni de ekleeee opuyorumnanaktan
bu sefer ciddi ciddi biriktiricem weeeee arabımı çekicem altıma inş:hooray: :teytey:
gerçi işimiz kumbaraya kaldıysaaa:sm_confused:
damlaya damlaya inş:teselli:

ya kızlar dediklerinize gerçekten çok alındım.ben bu söylediklerimi gerçekten içtenlikle söyledim.bazılarınız demiş ki ilk mesajı ztn yok gerçek olsaydı devam ederdi mesaj atmaya fln fln...ama işim yüzünden çok fazla zmn bulamadığım için sık sık giremiyorum nete.o yüzden cevap yazamadım.çoğu kişi bende jipini satıcam bi dahaki ay yalımı satarım yok new yorktaki stüdyo daireni sat önce diye mesajlar atmış.aama bn kimseyle dalga geçmek için yazmadım o mesajı.herkes bütçesine göre atıyor tabiki biliyorum.herkes atıcağı ve ya attığı miktarı söylediği için bende yazdım 10.bin dite ve gerçekten samimiyetinize güvendiğim için.sanırım siz yine söylediklerime inanmıycaksınız ama ben sadece kendime çalışan bir insan değilim.tabiki birçok yere yardımda bulunuyorum.bunuda hava atmak için söylediğimi algılamayın.sadece mesajlara karşılık vermek için yazıorm.ve en çok şuna alındım'bende bir tane profosör koca bulup evleneyim sonrada çevirmen olurum'böyle dediğinize inanamıyorum ya.çevirmenlik bnm ilkokul yıllarından beri istediğim meslek.ve çevirmen oldum o yüzden.yurt dışında akrabalarım olduğu için bir süre orda kalıp ingilizce dışında dillerde öğrendim.bu sayede kendimi geliştirdim.ve derecem yükselince maaşım arttı.o yüzden maaşın o kadar.ama dediğim gibi çeviri yaptığım metinlere göre artıp azalabiliyor.sabit bir maaş almıyorum.eşime gelince ben onunla profosör olduğu için değill sevdiğim için evlendim.yani bakkalcı ,öğretmen,doktor,polis olduğu için değil.mesleğine bakarak sevmedim onu.
umarım bu yazdıklarımı da hava atmak için yazmış demezsiniz.ve umarım mesajlarınıza olabildiğince cevap verebilmişimdir.gerçektn düşündüğünüz gibi biri değilim ben. herkese iyi akşamlar...

i

kiskaniriz biz:umursamaz:
yeni işe girdim kizlar aylardir boştum bende başlicam bu ay kismetse
belki bende yazliklar kisliklar felan alirim:icecream:
yerseniz tabinaniknanik

zoia cnm hadi bakalım niyetimizi böle yüksek tutalım da nasip kısmet alıwerrz belki hiç anlamadan:teselli:
çewiri yapan arkadaşa bnde saygı duyuyorum ama çewiriden de o kadar para kazanıldığını hiç mi hiç bilmiyordum :sm_confused:
Özel bi okulda İngilizce öğretmeniyim ayrıca fransızca ve almanca eğitimm de war we onn dışında da özel derste weriorum zaman zaman, ama çewiri ile hiç bu kadar para kazanılabileceğini düşünmemiştim açıkçası:1no2:
hemen bırakıorum öğretmenliği zemuszemus vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…