Hadi para biriktirmeye başlayalım

yarım litrelik su şişesine arada kenara sıkıştırdığım bozuklukları koymaya başladım delikafadulden evden kimse duymadan beceebilirim inş:KK70: 10 liradan fazla attım bugünlük bakalım her gün böle olsaaasırnaşık şey

slm bu topik ne iimişş yaaa
bende katılmak istiyorummm
bende hep briktrmek isteyipde biriktiremeyenlerdenimmmm...
inş sizlerle birlikte başarırımm...
biriktirip biriktirip her ay kim daha fazla attı zulaya diye 1. falan mı seçiosunuz kızlrrr
öyleyse dahada hırs yapıpp çok biriktiririmm inşşşş bende
bende bu gecenin hatrına 5 tl atmış bulunmaktayımmm
hadi bakalımm kolay gelsn

kızlarrrrrrrrr durup durup paramı atıyonuz ya kumbaraya, günde on defa atılmazki canımmm:sinifsinif:
ama ben o kadar sık atmıyorum olmazzzzzzzzzz
kıskanıyorum bakkkkkkkkk.:çok üzgünüm:
gideyim bari bi 50lik atıyım toptan bi haftalık olsun, ne bu ya depresyona sokacaksınız benia.s

bugün kumbaraya atacağım 3.25 tlyi bakkalıcının kumbarasına atmış bulunmaktayım :KK43:

ben de biriktirmek istiyorum,nasıl olsa şu an rahatsız olduğum için dışarı çıkamıyorum,cüzdanımdaki bütün bozukluğu atacam bi yere
3.750 attık bakalım bismillah

Son düzenleme:
kumbara falan mı aldınız para bırıkmez kı cuzdanda benım durmaz yanı))bende baslasam aslında

çarşıdan geldik okul alışverişi cebimde 6 lira vardı attım hepsini sanırım 40 lira oldu daha çok para biriktirmem gerekiyo çokkkkkkkkk

kumbara falan mı aldınız para bırıkmez kı cuzdanda benım durmaz yanı))bende baslasam aslında

aramıza hoş geldin Fountain kumbara al kendine birde hedefin olursa daha konsantre olursun para biktirmeye canım mesela ben her gün atamıyorum ama elimden geleni yapıyorum hedefim kumbirişim dolsun gaz alıcam yada taksitimi vercem inşallah kolay gelsin hayırlı birikimler canım

bende uzun zamandir biriktiriyorum...iki hafta oncesine kadar 25 euro biriktirebilmistim...ama malum ihtiyac olunca illahiki harcaniyor...yeniden basladim ve kumbaramda 70 cent var....allah insallah daha buyuk rakamlara ulasmayi nasip eder....herkese sevgiler...bol bereketli gunler...

Bende bayramdan önce başlamıştım para biriktirmeye. Burada görüp öyle başladım yani. Çalışıyorum ediyorum kenarda birşey yok diye düşündüm. O günden beri biriktiriyorum 3-5 ne olursa. Çok güzel birşey gerçekten. Hepinize çok teşekkürler gaza getiriyorsunuz benide :)) Sevgiyle kalın...

:eek:klava:yaa kızlar dün aldığım altın kafama takıldı:gitme: 2006 tarihli vermiş bana kuyumcu,ben salakta hiç bakmamışım eve gelince farkettim ilerdee bozdururken zaten 1-2 tl oynuyo galiba dimi sorun olurmukii yaa niye 2009 tarihli vermemişşş gitsem sorsam dedim bide derse ben 2009 verdim sen eski tarih getirdin diyesenağlamasenağlama

:eek:klava:yaa kızlar dün aldığım altın kafama takıldı:gitme: 2006 tarihli vermiş bana kuyumcu,ben salakta hiç bakmamışım eve gelince farkettim ilerdee bozdururken zaten 1-2 tl oynuyo galiba dimi sorun olurmukii yaa niye 2009 tarihli vermemişşş gitsem sorsam dedim bide derse ben 2009 verdim sen eski tarih getirdin diyesenağlamasenağlama

cnm bildigim kadarıyla bozdururken eski yeni diye ayrım yapmıyorlar ama satın alırken arada 2 tl falan fark ediyor sen yinede bi kuyumcuya sor istersen

slm dün akşam ki yazdığım fikir kimsenn hoşuna gtmemiş sanıırmmm
yorum yapan çıkmamış çnkü...
bgn bebeğimizi doktora götürdük falan derken gtti 70 80 onuniçin
bgn düne göre çok atamıycam 1 tl atıyorummm
allah bereket versin...

X