Hadi para biriktirmeye başlayalım

bende para biriktirmek istiyorum benide ekler misiniz listeye ??..zaten şu an kumbara gibi bir kavanozum var bozuklukları atıyorum...

merhaba bayanlar.bizim eve ayda yaklaşık 25.bin ile 30 bin arasında para giriyor.ben çevirmen olduğum için ayda 10.bin kadar alıyorum yaklaşık.duruma göre artık azalabiliyor.eşimde profesör o da 15.ile 20 bin arasında kazanıyor.ama oraya buraya harcarken bitiyor.nasıl diye sormayın para bu işte bitiyor:)ama artık bende ayda küçük küçük mesala 10.bin kadar kenara koyacağm.ne de olsa damlaya damlaya göl olur değl mi?ama siz bu paralarla ne alıyorsunuz yani biriktirdiklerinizle?ben de hereşey var yalıda oturuyoruz ,yazlıklarımız var,kışlıklar var,holding var,var oğlu var(hava atmak için söylemiyorum yanlış anlamayın)eee ben ne alıcam biriktirdiklerimle??

:1shok: masallah diyecek söz bulamıyorum delikafadulden canım bizim biriktirdiklerimiz 3-5 yani sayfaları okuduysan görmüşsündür zaten seninki kumbaralara sıgmaz direk bankaya at sen sırnaşık şey

maşallaah cnm allah daha da çok versin inşallah pamuğunda dediği gibi biz 3-5 biriktiriyoruz karışmak gibi olmasın ama sende biriktirdiklerinle başka bi yatırım yaparsın yada birilerine yardımcı olursun

hergün atamıyoruz bile kumbirişimize paracıkları bugünlerde iyiden iyiye kesat gidiyo mutlaka bir hedef olmalı hayırlı cumalar kızlar

canım bizler birikmiş para olsun yada herhangi bi ihtiyacımız görülsün diye biriktiriyoruz:))

sende birikmiş param olsun diyosan öle olabilşiir=) yada yardım etmek yada okul yaptırmayıda düşünebilirsin sen bilirsin =)

aaa burasi guzelmis

bende bayadir biriktiriorum yaklasik 3 aydir ama fazla atamiorum ne kadar oldu bilmiorumda bugun bu topic sayesinde 5 euro attim

ben açılmıyan kumbaralardan aldım hani küççükken vardı yha sırf içinden para çalmıyım die aldım:lepi: şey bende eylülde başladım yaklaşım 30 liram olmuştur heraldeCADIARZU

Son düzenleme:
kızlar bizim gelin çok uyanık vallahi... biz aynı evde yaşıyoruz akşam iş çıkışları ablamda bende yiğenime bakkaldan birşeyler alıyoruz.. gelin geçen hafta kumbara almış artık bakkaldan bişey almayın her akşam alcağınız parayı buna atın diyor... bizde öyle yapıyoruz akşamlaarı gittğimizde bir iki veriyoruz yiğenime o atıyor kumbarasına... kabataslak hesaplayınca 20 25 tlsi filan olmuştur bizim ufaklığın gibime geliyor.. yani bakkaldan şeker filan alana kadar bu çok daha mantıklı... hem kızında çok hoşuna gidiyor... atarken paraları 1 2 3 diye sayıyor:):):):):))

hadi koçum kafa kırmak için başka kapıya,
bu kadar terbiyesizliği kaldırmaz burası.
dalga geçeceğine takdir et de adam yerine koyalım.kötükedihüso

maşallaah cnm allah daha da çok versin inşallah pamuğunda dediği gibi biz 3-5 biriktiriyoruz karışmak gibi olmasın ama sende biriktirdiklerinle başka bi yatırım yaparsın yada birilerine yardımcı olursun

kızlar ne kadar iyi kalplisiniz siz ya sizi öpüyorum.:1hugpuyorumnanaktan
Siz siz olun her söylenene inanmayın.kaydirigubbakcemile5

Allah bereket versin.. Ama böyle hava atarcasina bunlari buraya yazmaniz hic hos bulmadim..Benim esimde cok sükür iyi bir maas aliyor, ama gelipte benim yazligim var, jeep'im var, evim var demiyorum. Halinize sükredin, dalga gecercesine "eee ben ne alıcam biriktirdiklerimle??" diye soracaginiza...

Acikcasi zaten bu kadar para alan insanlarin bunu böylece acik acik söyleyeceklerini düsünmüyorum. Dürüstlügünüzden süphe ediyorum
Yani görgüsüzlük diye bir seyde var dimi...
Yaliniz var, yazliklariniz var,holdinginiz var,her seyiniz var,.. Ama sayginiz yok ne yazikki..Eee nede olsa parayla satin alinmiyor dimi şakkıdı

bravo mutluluk reçetem
vereliniortak:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiso kadar rahatsan burda dalga geçeceğine gitte birilerine yardım yap tabiii sallamıyosan bunları:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…