bugun bende is yok sanirim.alisveris yaptim,2 canta ayakkabi,gomlek,semsiye,coraplar...elimde olanlar uctu.2 tl atabilirim yalniz.cunku elimde bitek o kaldi.
maaşallah paracıklar uçmuş güle güle kullan canım tabiiki ihtiyaçlarımızı ihmal etmiycez
o kadar olcak yavruşşşş,
para atma hergün olacak diye kendimizi kasmayalım demi,
buldukça,kaç kuruş denk gelirse atacaz,olduğu kadar.
bugün oğlumu doktora götürdüm öksürüyor boğazı rahatsız şurup falan aldık artan 5 tl.mizi attık kumbaraya..
bayağı ballısın32 attım bugün baya birikmeye başladı artık dolsun dolsun taşsın kumbaracıkımm
32 attım bugün baya birikmeye başladı artık dolsun dolsun taşsın kumbaracıkımmhihoyyyt
ilk heves diyelimsırnaşık şeybayağı ballısın
ben harcamak istemiyorum nişanlımla asker dönüşü evlenmeyi düşünüyoruz :asigim: ufak tefek şeylerimi alsam bile yeter benim içinooo süperr yaaaopuyorumnanaktanbende dayanamayıp açtım kumbişi saydım geri koydumama söylemem:kedi:daha 5 ekimde açmam lazım 1 ay olsun öyle çıkarayım yarın belki hırka alırım şu ince mevsimliklerdenn mafoldumbennapimmm ama canım istiyoooo klava:
canım benim yaaopuyorumnanaktan alırsın tabi baya birikiyo çünkü ve eksikler bitmiyo evlendikten sonra bile.bol liralı günler hepimizekaydirigubbakcemile3