evde yerde bulunan 10 kuruş oğlanın kumbarasına gitti,
yok böle bişeyyyyyyyyakannehir
Ben malesef ilk basladigim gunden bi sey atamadim daha sadece 4 eurom var, 4 gundur yani napalim saglik olsun, insallah bi kac gun sonra telafi edebilirim, su islerimizi bi hal olsun hayirlisi ile insallah,
Bayraminiz mubarek olsun hanimlar ...
herkese slm :)
ben 15 yaşındayım.yazdıklarınızı okuyunca para biriktirmeye heveslendim.daha öncede denemiştim eh küçük büyük biraz biriktirebilmiştim.aslında evde birsürü kumbaram var ama kavanozda biriktirmeye heveslendim(neden bilmiyorum)bu bayram ailemden 15 tl almıştım bozuklukta 45 kr vardı hemen kavanozun içine attım o artık benim kumbiriğim oldu.daha sonra kumbiriği giysi dolabımın içine koyup üzerini kıyafetlerimle kapattım.gözükmesin diye.(her önleme karşı)2 gün sonra okullar açılıyor.defter fln alabilmem için biraz para isticem babamdan.ucuzlarından alıp kalan parayı kumbiriğe atmayı düşünüyorum.ama bi sorunum var.sizde çözüm bulursanız lütfen söyleyin.bizim maddi durumumuz fazla iyi değil.haftada o da okullar açıkken okul harçlığı 5 ytl alıyorum.birde akşamları babamın cebinde kalan ufaklıkları(kendisi veriyor)bu parayı biriktirmek çok zor oluyor para az olduğu için.aslında okulum eve yakın ama öğlenleri çıkmaya izin vermiyorlar.bazen evden götürüyorum ama okulda evden getiripte yiyen bir tek ben varım.kimse dalga geçmiyor ama kendimi bir tuhaf hissediyorum.haftada 5 ytl ile nasıl para biriktirebilirim?