Hadi para biriktirmeye başlayalım

ama okul zenginlerle dolu old.için pek sanmıyorum(yine de denicem)birde galiba ben kumbirik bir anda pat diye doluversin istiyorum:)dolabımda birsürü kıyafet vardı hiçbirini giymiyordum.bugün hepsini ayrıp gerek duyan kişilere verdim.çok az kıyafet kaldı.o ağzına kadar dolu olan dolapta giymeye bir şey bulamazken şimdi napıcamı hiç bilmiyorum:)bu biriktireceğim paralarla bir yığın kıyafet almayı düşünüyorum.ki biriktirebilirsem teşvik olmak için para biriktirmeyle ilgili birsürü yazılar okudum:) (gaza geliyorum galiba):):):)

herkese slm :)
ben 15 yaşındayım.yazdıklarınızı okuyunca para biriktirmeye heveslendim.daha öncede denemiştim eh küçük büyük biraz biriktirebilmiştim.aslında evde birsürü kumbaram var ama kavanozda biriktirmeye heveslendim(neden bilmiyorum)bu bayram ailemden 15 tl almıştım bozuklukta 45 kr vardı hemen kavanozun içine attım o artık benim kumbiriğim oldu.daha sonra kumbiriği giysi dolabımın içine koyup üzerini kıyafetlerimle kapattım.gözükmesin diye.(her önleme karşı)2 gün sonra okullar açılıyor.defter fln alabilmem için biraz para isticem babamdan.ucuzlarından alıp kalan parayı kumbiriğe atmayı düşünüyorum.ama bi sorunum var.sizde çözüm bulursanız lütfen söyleyin.bizim maddi durumumuz fazla iyi değil.haftada o da okullar açıkken okul harçlığı 5 ytl alıyorum.birde akşamları babamın cebinde kalan ufaklıkları(kendisi veriyor)bu parayı biriktirmek çok zor oluyor para az olduğu için.aslında okulum eve yakın ama öğlenleri çıkmaya izin vermiyorlar.bazen evden götürüyorum ama okulda evden getiripte yiyen bir tek ben varım.kimse dalga geçmiyor ama kendimi bir tuhaf hissediyorum.haftada 5 ytl ile nasıl para biriktirebilirim?

cannım benim seni ii anlıyorum,utanılacak dalga geçilecek bişey yapmıyosun ki bence en iyisini yapıyosun biriktirirsin sen gaza gelince kolay oluyorkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

ama okul zenginlerle dolu old.için pek sanmıyorum(yine de denicem)birde galiba ben kumbirik bir anda pat diye doluversin istiyorum:)dolabımda birsürü kıyafet vardı hiçbirini giymiyordum.bugün hepsini ayrıp gerek duyan kişilere verdim.çok az kıyafet kaldı.o ağzına kadar dolu olan dolapta giymeye bir şey bulamazken şimdi napıcamı hiç bilmiyorum:)bu biriktireceğim paralarla bir yığın kıyafet almayı düşünüyorum.ki biriktirebilirsem teşvik olmak için para biriktirmeyle ilgili birsürü yazılar okudum:) (gaza geliyorum galiba):):):)

niye oyle dusunuyorsun ki?zenginler para biriktirmezler mi?en esas para biriktirenler de zenginler ki,sonunda zengin olmuslar:)))

bayram boyunca benden tık yokk :gitme:
eskiden ne güzel bize para verirlerdii şimcikk biz veriyooz
kumbaraya bişi kalmadıı valla ama çocuklar mutlu olduu =)

bayramda kızım beni solladı nerdeyse rekor kırdı diyeceğim (bu bizim için geçerli) 60 tl si oldu kızımın benim kumbirişde okadar yok zannedersem naapalım damlaya damlaya göl olurmuş :) iyi geceler kızlar yarına kısmetimiz bol ola inş

Hayırlı bayramlar kızlar
bende 45 lira attım bayramda kızın harçlıkları :)

valla ben kumbaramı söledım anneme kardesımde bılıyo hergun attırıyorum ıcıne tabıkı yerını bılmıyolar eve gelenlerdende ıstıyorum 1 mılyon versene be nolur dıorum alıp alıp atıyorum:)snra altın alıcam öleişte 15 gunde 45 tl iiparadımı:) ama ben abartıyorum ya harclıklarımı hep atıyorum ıcıne butun butun:)

kızlar birazdan misafirlerim gelecek kumbaraya para atamıyacam galiba bende onlardanmı istesem ne kumbarayı çıkarıp bayram harçlığı atın kumbirişimemi desem aceba :)

ben az önce 1.30 attım kumbiriğe ama günler uzun akşama kadar daha atabilirim inşallah.

bende 2 gündür tık yok gezip tozmaktan güya kumbaraya kendim para atıyorum ama ikeaya gittim attığımdan fazlasını harcadık ne anladım bu işten:eek:klava:kumbarama dokunmadım ama birde uug bot aldı bana eşimkaydirigubbakcemile3yazık yaa kocişimemafoldumbenilk bayram 50 tl vermişti 2 gündür atamıyorum bakalım napcamakannehir

ben artık şöyle düşünüyorum.örneğin bir dondurma alıcm:KK70: onu aldım olarak kabul edip parasına kumbiriğe atıyorum.kendimi oyalamak içinde dolaptan bir şeyler alıp yiyorum.böylece bakkala vericeğim parayı kumbiriğe atabiliyorum.

bende 2 gündür tık yok gezip tozmaktan güya kumbaraya kendim para atıyorum ama ikeaya gittim attığımdan fazlasını harcadık ne anladım bu işten:eek:klava:kumbarama dokunmadım ama birde uug bot aldı bana eşimkaydirigubbakcemile3yazık yaa kocişimemafoldumbenilk bayram 50 tl vermişti 2 gündür atamıyorum bakalım napcamakannehir

o kadar olcak yavruşşşş,
para atma hergün olacak diye kendimizi kasmayalım demi,
buldukça,kaç kuruş denk gelirse atacaz,olduğu kadar.

bugün oğlumu doktora götürdüm öksürüyor boğazı rahatsız şurup falan aldık artan 5 tl.mizi attık kumbaraya..

bugun bende is yok sanirim.alisveris yaptim,2 canta ayakkabi,gomlek,semsiye,coraplar...elimde olanlar uctu.2 tl atabilirim yalniz.cunku elimde bitek o kaldi.

ben artık şöyle düşünüyorum.örneğin bir dondurma alıcm:KK70: onu aldım olarak kabul edip parasına kumbiriğe atıyorum.kendimi oyalamak içinde dolaptan bir şeyler alıp yiyorum.böylece bakkala vericeğim parayı kumbiriğe atabiliyorum.

afferim işte böylecede tutumlu olmaya alışıyoruz demi bende biryere gideceğim diyelim mesafa çok uzak değilse yürüyorum yolda falan bişey almıyorum marketten bişey alsam başından kalan bozukluk neyse onu cup kumbirişe, bugün misafirim vardı hiperaktif çocuğu var onun eline bayram harçlığı verdim 5 tl ama olsun arada bir böyle yapıp sevindirmek lazım demiya gamyoncuiremsu

X