Hadi para biriktirmeye başlayalım

kızlar tamam günde ne yapıp edip en az 2tl atalım. iyi herkes bugün bişeyler atmış.
eşimin beklediği bir para var gelince söz verdi kumbaraya yüklü birşey atacakmış. hadi bakalım görcez beyefendiyi.

Günaydın millet
Bugün pazara gidicem
sanırım bişeyler atamam
pazarda zapıtıyorum çünkü para harcarken
sositosositosositosositosositososito

hayirlisi canim,insallah kumbaran paralarla dolar tasar:))

ben henuz bisey atamadim,esimi alisverise yollamisdim,1kac kurus atti ama goremedim ne kadardi.kendi payimi daha atamadim,aksama cok var

inşallaah teşekkür ederim=)) nişanlım askerden dönünce evleniyoruz, ıvır zıvırlarımı kumbaramdaki paralarımla alırım diye düşündüm asıl ihtiyaçlarımı zaten halledıyorum. çok heyecanlıyım=)

ay ne kadar güzel bi konu olmuş bu ya...ben daha yeni gördüm.hemen başlamam lazım benim.çünkü hiç para biriktiremiyoruuuuummmmmmmmmmm....

oğlum giderken çekmecesinde epey bozuk para bırakmış şimdi gördüm,
bozuk para taşımaktan nefret eder lazım oluncada hadi anne der durur.
şimdi il dışında bende o paraların bır kısmın atıcam 5tl.sini atıyorum ...attım.
gelince öderiz artık kuruşu kıymetlidir harçlığını ne eksik nede fazla alır böyle kuralcıdır.

insallah canim,hayirlisi olsun.zaten duzenli olarak para atarsan birikecektir,emin ol.opuyorum.

ii geceler kızlar az önce 4.00 tl attım
dün atamamıştıım ya azıcıık rahatladıım =)

bugun bende atabilcem sukur esim para verdi ama bi kenarda duruyor kalkip atsam iyi olurzemuszemus

alışverişten geldim kalanların hepsini attım gitti=) 8-9 lira attım heralde ilk günlerin hevesi olsa gerek=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…