Hadi para biriktirmeye başlayalım

ya kızlar kumbaralarımızı birleştirip topluca bir işmi kursak napsakkaydirigubbakcemile3:roflol:

zengin topicin zengin kızları yarın ola hayır ola inşallah kumbaralarımız dolup taşar Allah bereketini verir birazcık dişimizi sıkalım iyi geceler

kızlar pazartesi kumbaramı almıştım

bugün cuma gecesi olduğu için okudum üfledim Allahım hayırlı yerlerde kullanmayı nasip et dedim :Saruboceq:

veeeee ilk paramı attım 20tl alkisalkisalkis yarın ne olur bilemem 1tl bile olsa hergün hatırını sormak istiyorum.

damlaya damlaya göl olur misali.hihoyyyt bunu çok seviyorum çok güzel oynuyor....

nasılsın? neler yaparsın merwe :)
antalya merkezmi canım? antalyayı çok seviyorum yaa
2 senedir gidemedim kuduruyom inan kikikikiki

gunaydın mıhmandar

ben 87 doğumluyum beden eğitimi öğretmenlıgını bıtırıdm gecen sene ama kpssyı kazanamadgımda erıklı su bayısınde calısıyorum 2 ay oldu:) mayısta evlenıp ıstanbula yerlesecegım.evt ya antalya cok guzel benmde hıc ayrılasım gelmıo burdan ama bakalım önce bı gıdeyım snra kandırıp getırırım antalyama.doğma buyume burdayım unv burda okudum dusun yanı.gercı 12 yıldır spor yapıyorum antalyadan ve aılemden uzakkalmaya alısıgım ama bakalım nolcak.sen napıosun nerdesın neler yaparsın:)

günaydın ekonomist kızlaar
günaydınnnn hoşgeldin canım

ne güzelll ama bencede boşfer ist, antalya daha güzel kikikiki
bende evli 2 çocuk anasıyım
aşkımcımla idare edip gidiyoz işte :)

bende 2 ocuklu evli ama su an icin ögrenciyim okulum bitsin calismak istiyorum.Kendi parami biriktirmek harcamak icin can atiyorum.Esim sagolsun iyi ama insanin emeginin karsiligini almak istemesinden dogal baska ne olabilirki

bende 2 ocuklu evli ama su an icin ögrenciyim okulum bitsin calismak istiyorum.Kendi parami biriktirmek harcamak icin can atiyorum.Esim sagolsun iyi ama insanin emeginin karsiligini almak istemesinden dogal baska ne olabilirki

ablam bak burda da para biriktiriyos , bir birimizi gaza getiriyos walla kikikikiki
kızlar bu günde 10 tl çıktı, kumbaraya attım bile :)

merwecik20,
pek çok yere gittim ama nedense antalya ya gitmek nasip olmadı o yüzden arkadaşlar bana takılırlar bazen,
amma istanbula bir giden bir daha gelemeez hiç heveslenme orası apayrı bir dünya hiç istanbuldan dönülür mü herşey var yok yok iyisi d kötüsü de hayat zor belki ama istanbulda yaşamak isterim doğrusu,
sınav nedir ki çalışa çalışa yapılır bu yıl olmadı ertesi yıl neticede okulu bitirmişsin kazanıncaya kadar,
hatta belediyelerin sosyal yaşam merkezlerindeki kurslarına müracaat edebilirsin...
bugün evde işim çok kalkıyorum kızlar şimdilik hoşçakalııın....

Son düzenleme:
Ben izinden geldigimden beri para biriktiremedim.Ramazan davetler falan filan derken olmadi ama ramazan sonrasinda aticam kenera bende bisiler

Ben izinden geldigimden beri para biriktiremedim.Ramazan davetler falan filan derken olmadi ama ramazan sonrasinda aticam kenera bende bisiler

kıs bence hemen başla,kuruş attığımız gün olur yeterki her gün bişiler atalım illa15-20 tl atmıyos yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…