Hadi para biriktirmeye başlayalım

tünaydınlar kızlar bugün henüz siftah etmedim kolay gelsin kumbaralarımız ağzına kadar dolsun inşallah

Ben cuma Günü İç çamaşırı aldım
Artık pazartesi ye

çamaşır hastası sizdiniz değilmi
bir haftacık yani bir ayda bir hafta çamaşır paranı kumbişe at, bakalım hayatında ne değişecek.
burada amaç bence sadece para biriktirmek değil, kendimizi kontrol edebilmek:eek:lmaz: yoksa atıcam kendimi çarşı pazara kumbara falan duman...:sm_confused:
hııı benim esas olay bayramdan sonra patlayacak..aaayyy....böyle atıp tutmaya benzemez.:gitme:

aşağı yukarı günde 3-4 atıyosunuz demi canım ben abartıyorum sanki yahihoyyyt

ne abartmasi tatlim yaa?ne kadar artira bilirsen at,ne guzel,ay sonuna daha cok paran birikmis olacak.ben her gun 10 lira artira bilsem 10 atarim.yani oyle,farketmez.cok olmasi daha iyi yani.tabi seni sikistirmiycaksa.

ne abartmasi tatlim yaa?ne kadar artira bilirsen at,ne guzel,ay sonuna daha cok paran birikmis olacak.ben her gun 10 lira artira bilsem 10 atarim.yani oyle,farketmez.cok olmasi daha iyi yani.tabi seni sikistirmiycaksa.

haftada bi kontör alıyorum arkadaşlarımla nişanlımla çok konuşuyorum çünkü, 1 haftadır kısmaya karar vermiştim zaten. kontör paramı buraya atıyorum artık kararlıyım:teytey:

haftada bi kontör alıyorum arkadaşlarımla nişanlımla çok konuşuyorum çünkü, 1 haftadır kısmaya karar vermiştim zaten. kontör paramı buraya atıyorum artık kararlıyım:teytey:

aferin sana :) Turkiyede kontor cooooooook pahali cok.o kadar oara veriyorsun 1-2 gune ucup gidiyor.resmen cope gidiordu paralarim.
benim bu ay masrafim cok oldu,gecen ay bayagi biriktirmistim,bu aya fazla umutlu degilim.

Son düzenleme:
bende 1 tl attım bugün:gitme:bunada şükür bizim kumbaraya attığımız paraları bulamayıp çöpten ekmek tolayanlar varsenağlamaallahım kimseyi aç açıkta bırakmasın:Saruboceq:

eveeeeeeeeeet sahalara geri döndüm kızlarrr:)) 2 tl açılışı yapıyorum hayırlı uğurlu olsun inşallah:)

ben gune yeni basladim,kuafore gidecem,sacimi kestirmem lazim,ic camasiri alicam ha bi de en esas telefon alicam.bugun cooook masrafli gunumdeyim.gun sonuna yazarim bakalim en kadr attim.

X