Hadi para biriktirmeye başlayalım

günaydın kızlarr dün akşam 4,5 lira attım bende
günaydınnnn ,bereketli olsun canım :)
ben gune yeni basladim,kuafore gidecem,sacimi kestirmem lazim,ic camasiri alicam ha bi de en esas telefon alicam.bugun cooook masrafli gunumdeyim.gun sonuna yazarim bakalim en kadr attim.

ooo hakikaten masraflı günündesin aman dikkatli ol canım ,gereksiz harcama yapmayasan :)

kızlar günaydın hepiniz iyisinizdir inşallah kumbarama bugün 3,5 tl atarak başladım güne akşama daha çok var demi yaaa kaydirigubbakcemile2zemuszemus

ooo hakikaten masraflı günündesin aman dikkatli ol canım ,gereksiz harcama yapmayasan :)

evet masrafli gunumdeydim.
sacimi kestirdim--6lira
ic camasiri aldim---18lira
ve telefon aldim 844lira (burda telefonlar cok pahali)
simdilik 2 lira attim kumbise....
simdi de dus alip sacima fon cektirmeye gitcem,o da 8 lira....yani 8 lira daha harciycam.malum,yarin okullar aciliyor....tatil bitti guzel gorunmek istiyorum :)))

persembe günü isimden istifa etmiştim, bugün yeni işimdeki ilk günümdü, çok güzel ve bereketli geçti=)
artık para biriktirebilicem rahat rahat maaşım yükseldi burda çünkü..
benim okulumda 3haftaya açılıyo master programları gec açılıyomus hep

canım yeni işin hayırlı olsun. ne okuyorsun.?

oha falan oldum kızlar ya süpersiniz siza.s., 1ytl lileri biriktirip çocuuna ev alanmııı:dance: ay hemen başlıorum yazıcam aylık yada 2aylık birikimlerimi ahanda yarın ayın 15i itibariylen kendime çalışmaya başlıorum

ayyyy esim de 2 lira atti,6 lira atabildik bugun.cok mutluyum.sukurler olsun.devami gelir insallah

ya kızlar ne zaman başladınız,kaç liranız oldu.
bende başlasam geçmi kaldım acepppp,
çocukların oraya buray attıkları kuruşlukları bile toplasam yeter,sonra bütünletiyormuyuz.

gel ablaam sende nekadar koysan karr
sonradan altın alırsın birikim yapar bi ihtiyacını karşılarsın =)
ben bayramdan snra açıcam bakalım ne kadar olduysa ona göre bişiler yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…