Hadi para biriktirmeye başlayalım

merwecik20,
pek çok yere gittim ama nedense antalya ya gitmek nasip olmadı o yüzden arkadaşlar bana takılırlar bazen,
amma istanbula bir giden bir daha gelemeez hiç heveslenme orası apayrı bir dünya hiç istanbuldan dönülür mü herşey var yok yok iyisi d kötüsü de hayat zor belki ama istanbulda yaşamak isterim doğrusu,
sınav nedir ki çalışa çalışa yapılır bu yıl olmadı ertesi yıl neticede okulu bitirmişsin kazanıncaya kadar,
hatta belediyelerin sosyal yaşam merkezlerindeki kurslarına müracaat edebilirsin...
bugün evde işim çok kalkıyorum kızlar şimdilik hoşçakalııın....

tatlım 13.5 sene istanbulda yaşadım
evet haklısın istanbul bambaşka bi şehir ama çok yoruyo yaaa
ben çok yorulmuştum inanın
şimdi gündemde ist tayinimiz var korkuyorum allahım inş. çıkmaz
ne yaparım ben istanbulda offffffffff

merwecik20,
pek çok yere gittim ama nedense antalya ya gitmek nasip olmadı o yüzden arkadaşlar bana takılırlar bazen,
amma istanbula bir giden bir daha gelemeez hiç heveslenme orası apayrı bir dünya hiç istanbuldan dönülür mü herşey var yok yok iyisi d kötüsü de hayat zor belki ama istanbulda yaşamak isterim doğrusu,
sınav nedir ki çalışa çalışa yapılır bu yıl olmadı ertesi yıl neticede okulu bitirmişsin kazanıncaya kadar,
hatta belediyelerin sosyal yaşam merkezlerindeki kurslarına müracaat edebilirsin...
bugün evde işim çok kalkıyorum kızlar şimdilik hoşçakalııın....

istanbul evet çok farklı bı dunya ama herkese kendı memleketı ayrı guzel gelır.antalyaya beklerım gelırsen mısafır ederım mayısa kadar burdayım ona göreee:) sınava calısmadan gırıyorum çalısınca olcak bılıyorum ama daha bı 2 senem var çalışma ıstegım gelmıo bıturlu özel sektörden bıraz kazık yıyımde aklım basıma gelsın:) hoşçakalınn

hmzzzz temeemmm hemen atayim 1 tane aslinda biliyorsun abla kavanozum var icine bozukluklari atiyordum.Izne cikmadan önce her attigimda kavanoz doldukca ev halki gaza geldi cocuklar beyim ben herkez kimi kurus atik kimi 1 -kimi 5 sonunda bin oldu izin oncesi bütünletmisdim elime ilac gibi geldi paralar.Simdi yeniden kavanzu dldurmaya baslamaliyim

hmzzzz temeemmm hemen atayim 1 tane aslinda biliyorsun abla kavanozum var icine bozukluklari atiyordum.Izne cikmadan önce her attigimda kavanoz doldukca ev halki gaza geldi cocuklar beyim ben herkez kimi kurus atik kimi 1 -kimi 5 sonunda bin oldu izin oncesi bütünletmisdim elime ilac gibi geldi paralar.Simdi yeniden kavanzu dldurmaya baslamaliyim

yaaaa gördünmü kuruşlar çoğalına yüzler binler olur tabeee :)
wakit kaybetme derim başla sen gerisi gelir :)
ben iki kavanoz yaptım şimdi
biri annem için diğeri kendim için opuyorumnanaktan anadın sen onu anadınnn

uyyy yirim senin kavanozunu anladim anladim.Bazen 3-5 kurus daglar olusduruyor biliyorum.Bismillah dedim 5 kurus atiim kiz simdi

günaydıın kızlarr
ben dün 1,00tl atabildiim :KK43:
hepimizin kumbarasına bereket

uyyy yirim senin kavanozunu anladim anladim.Bazen 3-5 kurus daglar olusduruyor biliyorum.Bismillah dedim 5 kurus atiim kiz simdi
aferinn benim garaşıma ,daha dün konuştuk eniştenle
valla bizim kıs artık eskisi gibi değil baya akılanmış parasını çar çur etmiyo diye :)
günaydıın kızlarr
ben dün 1,00tl atabildiim :KK43:
hepimizin kumbarasına bereket

amin canım
dolsun kumbaralar taşsınnn :)

yaniii hARCARKEN DÜSÜNÜYRUM ARTIK.ama sadece canta görünce nevrim dönüyo ya.O konuda sadece canta konusunda israfim baska birseyim yok dimi

yaniii hARCARKEN DÜSÜNÜYRUM ARTIK.ama sadece canta görünce nevrim dönüyo ya.O konuda sadece canta konusunda israfim baska birseyim yok dimi

oda bana yarıyor sayende çeşit çeşit çantam var kikikikikiki
ben kaçtım kızlar molada gelerim yine bysss

ben artık daha az alışveriş yapıyoruum
zaten alıpta kullanmadığım o kadar çok şey varmışki
kıyafet takıntımı aşmaya uğraşıyorum sanırım şimdilik ii gidiyoo :kedi: sengözlerimebaksanab

X