• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi ondan bir AŞK yaratalım..

Hiiiic inandirici gelmedi. Burasi Türkiye, hollywood degil. Yani bu 'friends with benefits' sacmaligina pek inanmam.

Hakatten, cok kötü yazilmis romantik komedi filmi gibi. Yoksa sen kendini Cameron Diaz mi saniyorsun?:KK53:

yanı ben anlamadım
sız large bır ılıskımı yasıyordunuz
eglenelı partı partı gezelım sevıselım,
sonra pekı adamın hayatında cıddı bırımı varmıs yanı?
adam ayrılıcam fılan demıs ben bunu basta okudugumu anlamamıstım

Öncelikle ikinci birinci kadın diye bir sey yok . Ben durumu farkettiğimde ayrılma istegimi zaten dillendirdim.. O ise o bayanı hiç sevmediğinş defalarca bitirmeye kalktıgını söyledi . Ben bilerek başlamadıgımdan ya da ortada bi aşk vs gibi bi durum ılmadıgından bir seyi bozmus olmuyorum . Ki onla geçirdigim zamandan çok keyif alıyorum . Ve duygularımın arkasınfa durup ondan bi aşk yaratmak istiyorum ..

Evet fikri olan var mı mesela onu aramama kararıma ne diyorsunuz ?
İkinci kadın diye birşey nasıl yok .. Siz at gözlüğü mü takıyorsunuz ??
Adam size ayrılacağım demiş yani var oluyor bu durumda ve 2. kadın da sizsiniz ..
Bu adamdan aşk filan çıkmaz .. Siz zorlarda çıkarırsanız da hayır gelmez .

Diyelim ki doğru şu an o kızla bu nedenle dönmüyor vs .. Kendi bilir, ben onu aramıycam .. Aramamda (!) ki o özler mi arar mi , yüzde 90 öyle olacak ama tek şey degişicek bu sefer onla beraber olmayacagım bildigin sürünücek bakalım o zaman o kızmı kalır :-) .. Tüm kankaları ile arkadas iken istemesede benden haber alacak .. Ki aynı mekanlarda geziyoruz desiğim gibi ben bi aşk yaratıcam .. Sizler de bi tuhafsıznız hemen empati yapmıssınız yüzde 90 nızda aaldatılanın yerine koymus kndini :-) ben aldattırmadım aldatan o adamdi .. Ben de dersini verecek olanım :-)

Siz bu mantıkla, bu düşüncelerle daha çoook 2 .kadın da olursunuz başka şeyler dee..

ne istediğini anlamadım.kartları açık oynamışsınız. kullanılıyor falan değilsin, sen de beraber olmaktan keyif duyuyorsun.e normal ilişkileri sıkıcı buluyorsun. neden aşık adam istiyorsun?

sırf ego tatmini... çapkın adamı ehlileştirebilecek kadar zeki,cinsel olarak çekici vs vs olduğunu ispatlayacaksın.ama yok öyle bir dünya. kimseyi aşık edemezsin. ayrıca aşık adam derdine düştüğüne göre bu tür ilişkilere uygun değilsin.olmadığın biri gibi davranıp, kendine saygını yitirme derim ben.

Ego tatminkarlıgı tabiki var . Egosuz insanda yoktur .. Aslında ona ders verme istegimde bundan belkide vazgecilen olmak istemiyorum ..ben bu adamdan aşk cıkartıcam ..
Kararlıyım ilk eylemin de aramamak , aradıgında mesgule atmak (!) ortak arkadaşlarımıza zaman ayırıp ona ilgi göstermemek .. Bakalım işe yarayacak mı ?

Diğer toplum öğretileriyle yazılmıs mesajları pek dikkate almadım . Herkes ikinci kadındır eşinin partnerinşn hayatında hatta 3-4 bile olabilşr . 1. Anneleri 2. Kardeşleri ve ya çocukları 3 . Eşleri sevgilileri ..

Başlangıçta ilişkiye bu şekilde yön veren bendim iyş halt ettim (!)
Güzel öneriler okudum teşekkür ederim , emeklerinize sağlık.. Aramam , ararsa bakmam .. 1-2 hafta sonra sonucu bildiricem ..

Peki tüm bunların dilinda ben sunu denedim işe yaradı diyen var mı ?

Gerçek ilişkiler çok sıkıcı (!) oyun oynan ilişki bana daha keyifli geliyor - yargılanmaya açık konu degil neyse aşkı yaratınca haber vericem :-)
Her ilişki de biraz oyun, biraz fettanlık, bol bol cilde vardır. İlişkiyi keyifli yapar. Ama baştan kurallar koyup, takılmaya oyun denmez ki. Herşey belli olmuş zaten oyun bunun neresinde. Gizem bunun neresinde. Siz açık takılalım, ama sadece CİNSEL olarak birbirimizle olalım demişsiniz. Yine sizin yazdığınız göre konuşuyorum. Adam bunu biraz zorlanarak kabul etmiş. Şimdi siz bu adamdan etkilendniz diye, kurallarını kendi yazdığınız, herşeyi belli olan ilişkiyi bozup, aşk ilişkisi yaratmak istiyorsunuz. Küçük bir ihtimalle olabilir.
Ama bana kalırsa olmayacak.

Olduğunda yazarım, demişsiniz.
Madem bu kadar eminsin, olmadığında da yazacağını söylersin....

Edit:
Ne yapsak,
bu sene Festival filmlerine yeniden mahremiyet filmini mi aday yapsak?

Yoksa sen bu gazla ancak filmi yeniden mi çeksen. Bilemedim.

Benim anladığım siz bu adamla serbest ilişki yaşıyorsunuz ,bu durumda canınızı sıkan ney?

Hani o kadını özelini sana okutuyormuş beraber eğleniyormuşsunuz ya,

onunla birlikteyken de eğlence malzemeleri sensindir büyük ihtimal:KK53::KK53:

size iyi eğlenceler:KK14:

sendeki hayal dünyasına hayran kaldım
adam bi yandan birini idare ediyor diğer yandan seni idare etmeye çalışıyor,
sen hala adamdan aşk çıkarayım
vazgeçilmez olayım diye hayal dünyasında geziyorsun
klasik türk erkeği anacım
içinden aşk çıkmaz odun çıkar kalas çıkar da aşk ?? zannetmiyorum...

peki,kendi deyiminle bu adamdan aşk çıkartacaksın. sonra nolacak. hah adamı dize getirdim deyip bir ego tatmini yaşayacaksın. kısaca dediğin gibi sırf eğlence olsun .
eğlence anlayışın değişikmiş

Hani mila kunis ve justin timberlake in bir filmi vardı

Arkadaştan Öte diye o filmin senaryonusu okuyor gibi hissettim:KK14:

hani bunlar sadece ....için beraberdi sonradan aşık oluyorlardı falan filan o filmden esinlenilmiş gibi geldi bana bu konu:KK53::KK53:

bana da bıraz o kızla o kızla ciddiymıs de senle aynı sehırde oldugu için zaman geçiriyo gibi geldi bence bişey yaratmaya calısma :KK35:

Romantik komedi adı altında bir aşk sanırım düşündüğünüz aşk yaratmak nedir henüz çözemedim iki insan hiç farkında olmadan aşık olur birbirlerine aşk olsun diye başlanmaz yani tek taraflı aşk yaşayan insanlar var böyle bir çözümü olsaydı aşk acısı çekmezdi kimse boşa kürek çekip kendinizi kandırmayın adamın içinde varsanız siz aşık olma desenizde olur.

Senle her şeyi yaşıyor evleneceği kızı ise kenarda tutuyor sen güzel vakitler geçirmeye devam et şimdilik ki sana uygun biri bu bağlamda yazdıklarından bu çıkıyor

Öncelikle ikinci birinci kadın diye bir sey yok . Ben durumu farkettiğimde ayrılma istegimi zaten dillendirdim.. O ise o bayanı hiç sevmediğinş defalarca bitirmeye kalktıgını söyledi . Ben bilerek başlamadıgımdan ya da ortada bi aşk vs gibi bi durum ılmadıgından bir seyi bozmus olmuyorum . Ki onla geçirdigim zamandan çok keyif alıyorum . Ve duygularımın arkasınfa durup ondan bi aşk yaratmak istiyorum ..

Evet fikri olan var mı mesela onu aramama kararıma ne diyorsunuz ?
keske o duygularinin arkasinda durabilseymis... ne klasiktir hep ayni hikaye, defalarca bitirmeye calisir adam hic sevmez aslinda vs vs... o kadinin belki hicbirseyden haberi yok, belki mesajinizi gorecek sevgiliniz de sapik dadandi diyecek... ondan bir ask yaratabileceginizi sanmiyorum...

Back