Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla yazmayacaktım ama kendime hakim olamadım.Öncelikle cnm kimse yarıs atı degil ne 1. Si ne 2. Si ...sonra o kadın hakkında ögrendiklerim intihar edecek kadar ona tutkulu oldugu- ajitasyon yapmayın-- onunsa onu önemsemedigi ki: benlik bi durum degil ben niye o kadını düşünmeliyim ben kendimi düşünmeliyim .. Bu adamdan aşk yaratmak istiyorkm fikti olan ?
Kız kardeşimle paylaştım durumu..Telefonumu aldı ve mesajı attı, eger buna dönmez ise sil bu adamı dedi..Yani abla suan o kızlşa beraber mesajıda kız görsün ne oldugunu anlasın diye atıyorum dedi..
Dün aksam onun kankası -ki benım en sevdıgım arkadaşı- benim en yakın arkadasımı aramıs nasılsın nabrsin diye.. Arkadasım bsglantı kopmasın diye konusmus.. Bence danısıklı döğüş yapıyorlar mutlaka haberleşiyorlar.. Tepkimi ölçmeye çalısıyorlar. Biliyorsunuz dün kıla aynı şehirde idi ve aramadı.. Tesadüftürdür ki akşama kankası en yakın arkadasımı aradı..
Yahu bu adam ne yapmaya çalısıyor biş anlasam !
Kız kardeşimle paylaştım durumu..Telefonumu aldı ve mesajı attı, eger buna dönmez ise sil bu adamı dedi..Yani abla suan o kızlşa beraber mesajıda kız görsün ne oldugunu anlasın diye atıyorum dedi..
Dün aksam onun kankası -ki benım en sevdıgım arkadaşı- benim en yakın arkadasımı aramıs nasılsın nabrsin diye.. Arkadasım bsglantı kopmasın diye konusmus.. Bence danısıklı döğüş yapıyorlar mutlaka haberleşiyorlar.. Tepkimi ölçmeye çalısıyorlar. Biliyorsunuz dün kıla aynı şehirde idi ve aramadı.. Tesadüftürdür ki akşama kankası en yakın arkadasımı aradı..
Yahu bu adam ne yapmaya çalısıyor biş anlasam !
Kezbanlık yapmayayım ıssız-kadın olayım dediniz, olmadı.
Bence bu marjinal tavırları bir tarafa bırakın.
Hadi sizden bir KADIN yaratalım.
Bir erkeğin beyninde yeterince yer edemediysen sen nerde ne durumda karşılaşırsan karşılaş bence pek bir önemi yok ..Diyelim ki dediğin gibi nick.. Şu an ben kaybettim ve o kazandı farzedelim.. Bunu nyarını ertesi 1 ay sonrası var ki ben unutmus görünürüm.. aynı mekanlarda karsılasıcaz elbet bakalım o zaman nasıl insan umursanmıyor
!
çok değişik bir tarzın olduğu aşikar.Ego tatminkarlıgı tabiki var . Egosuz insanda yoktur .. Aslında ona ders verme istegimde bundan belkide vazgecilen olmak istemiyorum ..ben bu adamdan aşk cıkartıcam ..
Kararlıyım ilk eylemin de aramamak , aradıgında mesgule atmak (!) ortak arkadaşlarımıza zaman ayırıp ona ilgi göstermemek .. Bakalım işe yarayacak mı ?
Diğer toplum öğretileriyle yazılmıs mesajları pek dikkate almadım . Herkes ikinci kadındır eşinin partnerinşn hayatında hatta 3-4 bile olabilşr . 1. Anneleri 2. Kardeşleri ve ya çocukları 3 . Eşleri sevgilileri ..
Başlangıçta ilişkiye bu şekilde yön veren bendim iyş halt ettim (!)
Güzel öneriler okudum teşekkür ederim , emeklerinize sağlık.. Aramam , ararsa bakmam .. 1-2 hafta sonra sonucu bildiricem ..
Peki tüm bunların dilinda ben sunu denedim işe yaradı diyen var mı ?
Kendini neden bu kadar mükemmel göstermeye çalışıyorsunof of! hepiniz kendinizi aldatılan kadının yerine koymussunuz - gereksiz empati-
Ben ona en fazla 1 ayda 8 mesaj atmısımdır-2 sı ayrılık mesajıydı ..hatta mesajda diğer kızı uzmemesini söyleyerek bitirdim.. Bunları gösterip kıza bak benı kac kez terkettı ama yınede onlayım mı diyecek alemsiniz..
Toplasan 3 kez ya da 4 kez aramısımdır..
Ben koşan degil kosturanımdır en azından karsı taraf öyle algılar , acımı göstermem
Ve ben susarım da kızgınlıklarımı spor salonunda gideririmm ..
Şuan niye aramıyor diye dövünen merak eden sensin .. Pek de koşturtanmışsın gibi görünmüyorsun hani .of of! hepiniz kendinizi aldatılan kadının yerine koymussunuz - gereksiz empati-
Ben ona en fazla 1 ayda 8 mesaj atmısımdır-2 sı ayrılık mesajıydı ..hatta mesajda diğer kızı uzmemesini söyleyerek bitirdim.. Bunları gösterip kıza bak benı kac kez terkettı ama yınede onlayım mı diyecek alemsiniz..
Toplasan 3 kez ya da 4 kez aramısımdır..
Ben koşan degil kosturanımdır en azından karsı taraf öyle algılar , acımı göstermem
Ve ben susarım da kızgınlıklarımı spor salonunda gideririmm ..