• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi ondan bir AŞK yaratalım..

Adama bak kadinlar pesinde fir dönüyor.. Birkac bayan daha katilirsa harem cikar ortaya ne aski.. Ask bu degil

Öncelikle cnm kimse yarıs atı degil ne 1. Si ne 2. Si ...sonra o kadın hakkında ögrendiklerim intihar edecek kadar ona tutkulu oldugu- ajitasyon yapmayın-- onunsa onu önemsemedigi ki: benlik bi durum degil ben niye o kadını düşünmeliyim ben kendimi düşünmeliyim .. Bu adamdan aşk yaratmak istiyorkm fikti olan ?
Valla yazmayacaktım ama kendime hakim olamadım.
Psikologum, şu yukarıda kırmızıyla renklerdirdiğim yazdıkların var ya, onlar beni çileden çıkardı.
O kadar çok duyuyorum ki bunları genç kızlardan, kadınlardan kızıyorum artık bu adamlara "hiç mi yok başka bahane"???
Biraz yaratıcı olun yahu :)
Bi de bu ilişkiden AŞK çıkmaz. (uzman görüşü:)

Hircinkiz nickin gibi hırçınsın galiba. Bak ava giderken avlanma. gel vazgeç bu işten. boşuna zaman emek harcayıp ömründen çalma. hırs yapmışsın belli. gözün görmüyor bazı şeyleri. yarın öbür gün aşık edeceğim derken zil zurna ben aşık oldum diye başlık açarsan şaşırmam. kendin ettin kendin buldun derim sadece sana.

Kız kardeşimle paylaştım durumu..Telefonumu aldı ve mesajı attı, eger buna dönmez ise sil bu adamı dedi..Yani abla suan o kızlşa beraber mesajıda kız görsün ne oldugunu anlasın diye atıyorum dedi..

Dün aksam onun kankası -ki benım en sevdıgım arkadaşı- benim en yakın arkadasımı aramıs nasılsın nabrsin diye.. Arkadasım bsglantı kopmasın diye konusmus.. Bence danısıklı döğüş yapıyorlar mutlaka haberleşiyorlar.. Tepkimi ölçmeye çalısıyorlar. Biliyorsunuz dün kıla aynı şehirde idi ve aramadı.. Tesadüftürdür ki akşama kankası en yakın arkadasımı aradı..

Yahu bu adam ne yapmaya çalısıyor biş anlasam !

Kız kardeşimle paylaştım durumu..Telefonumu aldı ve mesajı attı, eger buna dönmez ise sil bu adamı dedi..Yani abla suan o kızlşa beraber mesajıda kız görsün ne oldugunu anlasın diye atıyorum dedi..

Dün aksam onun kankası -ki benım en sevdıgım arkadaşı- benim en yakın arkadasımı aramıs nasılsın nabrsin diye.. Arkadasım bsglantı kopmasın diye konusmus.. Bence danısıklı döğüş yapıyorlar mutlaka haberleşiyorlar.. Tepkimi ölçmeye çalısıyorlar. Biliyorsunuz dün kıla aynı şehirde idi ve aramadı.. Tesadüftürdür ki akşama kankası en yakın arkadasımı aradı..

Sen adama ders vericem derken .. Adam sana bir güzel ders veriyor ..
Hakketmişsin de .. Baştan kendini o kadar hafif göstermişsin ki ( hala da devam ediyorsun ) şuan ciddiye alınmak
istiyorsun ama zor çok zor ..

Diyelim ki dediğin gibi nick.. Şu an ben kaybettim ve o kazandı farzedelim.. Bunu nyarını ertesi 1 ay sonrası var ki ben unutmus görünürüm.. aynı mekanlarda karsılasıcaz elbet bakalım o zaman nasıl insan umursanmıyor
!

adam oradayken kızla buradayken senle işte
bunda anlaşılamayacak bişey yok ki?? neyi anlamadığını anlamadım.

kurgu mu gerçek bi hikaye mi onun ayrımındayım şuan:110:

Diyelim ki dediğin gibi nick.. Şu an ben kaybettim ve o kazandı farzedelim.. Bunu nyarını ertesi 1 ay sonrası var ki ben unutmus görünürüm.. aynı mekanlarda karsılasıcaz elbet bakalım o zaman nasıl insan umursanmıyor
!
Bir erkeğin beyninde yeterince yer edemediysen sen nerde ne durumda karşılaşırsan karşılaş bence pek bir önemi yok ..
Sen baştan yanlış taktik kullanmışsın .. Ayrıca zor bir kadın bir başka kadının varlığı bilip de bir erkeğe hayatında yer vermez .. Başında kurallar koyup sonra kendin bozmak istemişsin .. Sen bunu söylemesen de adam anlamştır..
Bu ilişkide beklediğin hiçbirşeyi alamayıp daha çok kendinden vereceksin .

Ego tatminkarlıgı tabiki var . Egosuz insanda yoktur .. Aslında ona ders verme istegimde bundan belkide vazgecilen olmak istemiyorum ..ben bu adamdan aşk cıkartıcam ..
Kararlıyım ilk eylemin de aramamak , aradıgında mesgule atmak (!) ortak arkadaşlarımıza zaman ayırıp ona ilgi göstermemek .. Bakalım işe yarayacak mı ?

Diğer toplum öğretileriyle yazılmıs mesajları pek dikkate almadım . Herkes ikinci kadındır eşinin partnerinşn hayatında hatta 3-4 bile olabilşr . 1. Anneleri 2. Kardeşleri ve ya çocukları 3 . Eşleri sevgilileri ..

Başlangıçta ilişkiye bu şekilde yön veren bendim iyş halt ettim (!)
Güzel öneriler okudum teşekkür ederim , emeklerinize sağlık.. Aramam , ararsa bakmam .. 1-2 hafta sonra sonucu bildiricem ..

Peki tüm bunların dilinda ben sunu denedim işe yaradı diyen var mı ?
çok değişik bir tarzın olduğu aşikar.
ikinci üçüncü kadın olmaya takılmıyorsun ama aramamasına takılıyorsun.
hani liseli kızlar tel elinde bekler ya bi an gözümde canlandı.
bence işe öncelikle adamın kaç tane testten geçmiş sevgilisi var bunu öğrenmekle başla.
işi partnerlikten aşk boyutuna atlatmak için önce bunu yapman gerekir hırcınkız:))

ne yaptığını merak ediyorum demişsiniz. ben size söyleyeyim orada mesajlarınızı gören sevgilisine muhtemelen ona ne kadar tutkulu olduğunuzu bir türlü peşini bırakmadığınızı ve intihar etme eğilimde olduğunuzu anlatıyor.. eğer sevgilisi görmediyse de onu ne kadar sevdiğini ve ne kadar özlediğini kanıtlamaya çalışıyordur... bence dönün bu yoldan. bu adamdan aşk çıkmaz.

of of! hepiniz kendinizi aldatılan kadının yerine koymussunuz - gereksiz empati-

Ben ona en fazla 1 ayda 8 mesaj atmısımdır-2 sı ayrılık mesajıydı ..hatta mesajda diğer kızı uzmemesini söyleyerek bitirdim.. Bunları gösterip kıza bak benı kac kez terkettı ama yınede onlayım mı diyecek alemsiniz..

Toplasan 3 kez ya da 4 kez aramısımdır.. (:

Ben koşan degil kosturanımdır en azından karsı taraf öyle algılar , acımı göstermem (:

Ve ben susarım da kızgınlıklarımı spor salonunda gideririmm ..

of of! hepiniz kendinizi aldatılan kadının yerine koymussunuz - gereksiz empati-

Ben ona en fazla 1 ayda 8 mesaj atmısımdır-2 sı ayrılık mesajıydı ..hatta mesajda diğer kızı uzmemesini söyleyerek bitirdim.. Bunları gösterip kıza bak benı kac kez terkettı ama yınede onlayım mı diyecek alemsiniz..

Toplasan 3 kez ya da 4 kez aramısımdır.. :-)

Ben koşan degil kosturanımdır en azından karsı taraf öyle algılar , acımı göstermem :-)

Kendini neden bu kadar mükemmel göstermeye çalışıyorsun :KK59:

Toplasan 3 kez ya da 4 kez aramısımdır.. :-)

Ben koşan degil kosturanımdır en azından karsı taraf öyle algılar , acımı göstermem :-)

Şuan niye aramıyor diye dövünen merak eden sensin .. Pek de koşturtanmışsın gibi görünmüyorsun hani .

İyide bunu sen ben biliyoruz o bilmiyor, o keyfim yerinde sanıyor :)

Ayrıca kankasınınnabız yoklamasınıda hatırlatırım..

Önemsemeyen adam kankasına nabız yoklatmaz..

hayatında başkası var iken beni önemsemesin zaten bakalım açıklama gelişnce nasıl gelicek,, merakla bekliyorum

Back