• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi ondan bir AŞK yaratalım..

hircinkiz hircinkiz düşünüyorum. böyle birşey için karşındaki adamı çok iyi tanıman güçlü ve zayif noktalarını çok iyi bilmen lazım kanımca. yani bunun cevabını verecek olan yine sensin

Güçlü yanı egosu yine zayıf yanıda o .. Maddesel rahatlıgı var , gösterisi seviyor pohpohlanmaya bayılır .. Triplerden hoşlanmaz .. Çok çapkın, mantıgını kullanna biri .. En nefret ettiği sey ona rest çekilmesi.. Ki bi vale ona kızfı diye ertesi gün valeye haddini bildirmeye çalıstı bana mı gösteri yaptı anlamadım .. Mesela bana derki sen mantıgını kullansan bu ilişkş biterdi diye ben de ona evet su an duygularım çok daha ön planda derim .. Vs sessizim su an ama ona duygusal yaklastıgımda mutlaka cevap alırım .. Da bir kerede dürtmedeb o yapsın istiyorum

Şaka kabul ediyorum aşk yaratma ve bunla birini vurma isteğinizi, aşk tek kişililiktir zaten, karşınızdaki kişiyle birlikte ne kadar doğru orantıda tekrarlanıyorsa söyledikleriniz ve davranışlarınız aşkımız diyebilirsiniz. Diyemediğimiz durumlarda adı aslında aşk olmuyor, bilim çaresiz bu konuda.. Henüz başka birinin bizle aynı duyguları hissetmesini dışarıdan müdahale ile sağlanabileceği bir yöntem bulunamadı :KK43: ben oldururum diyebilirsiniz ama zorla güzellik olmaz.

Madem şeytan konusu açıldı, şeytan ayrıntıda gizlidir. Adamın size ettiği "mantığını kullansan bu ilişki biterdi." cümlesi her şeyin özeti aslında.

arkadaşım büyük bir oyun oynamak istiyorsun ne diyebilirim ki sana. şöyle bir sarsılsın kendine gelsin istiyorsun anladım onu da verecek aklım yok hakikaten. intikam oyunlarından hiç anlamam:(

mantığını kullanırsan biter duygusal davranırsan senin bu duygusallığından yararlanır. sen zekanı kullanmalısın. bence bu kadar yorma kendini. dön arkanı git. sessizce ve bir anda git bitir ilişkini. bir daha da sana ulaşamasın. sen ona ders vereceğim derkende yıpranacaksın. yazık etme kendine

Son düzenleme:
Mesela bana derki sen mantıgını kullansan bu ilişkş biterdi diye ben de ona evet su an duygularım çok daha ön planda derim ..

.. Da bir kerede dürtmedeb o yapsın istiyorum

Kizim iyi misin sen?? Saf misin,bizle alay mi ediyorsun?
Adam sana acik acik `` seni kullaniyorum`` diyor,sende kabul ediyorsun oyle mii??!!
Hic mi saygin yok kendine? Hala dürtmeden o yapsin diye bekliyosun,bekle cooookkkkk beklersin.
Bir de cok zekiyim,kültürlüyüm bilmem ne demissin... Acidim sana,oyuncak olmussun elin zamparasinin elinde,ask ``yaratma`` peşindesin...

Diyorum ya grinin elli tonunun bi sayfasını okuyormuşum gibi hissettim kendimi. Üye yeni değil ama:KK64:
2008 den beri üyeymiş evet gördum ama ilk mesajları ilk konuları neyse beni çok fazla ilgilendirmiyor :KK14:
Yalnız zeki birisiymiş 2008 de açtıgı hesabın bilgilerini unutmamış :) Ben unuturdum :)

aşkı bulmadan ilişkiye başlarsan sonra da buna keyifli bir oyun dersen sonrada aşkı yaratacam diye böyle komedi filmine dönersin. gerçekten çok laçka

2008 den beri üyeymiş evet gördum ama ilk mesajları ilk konuları neyse beni çok fazla ilgilendirmiyor :KK14:
Yalnız zeki birisiymiş 2008 de açtıgı hesabın bilgilerini unutmamış :) Ben unuturdum :)
Valla hemen hemen hergün açtığım mailimin şifresini unutuyorum bende :)

Ben yazdim ama beni "Tolare"etti...(vericek cevabi yok)hayal dunyasinda yasiyor...
:) Kırmak istememiş seni bebekten dolayı.

Ayyy ablam 2008'den beri yeşilçam,3.sınıf hollywood romantik komedilerini yalayıp yutup gelmiş gibisin... Çapkın jönümüzü kenar mahalle dilberi kendine aşık etmeye çalışır. İddaaya girek mi bide? Nesine?
Bu senaryo çok tanıdık be güzelim :KK48:
Ama ne sen Türkan Şoray ne de partnerin Cüneyt Arkın:KK53:
Arım Balım Peteğim filmi geldi bak aklıma:p

Hem kendine aşık olan yapışkan bir kadın olduğunu söylüyor yani aralarında hiç birşey yok, hem de ondan ayrılacağım diyor

acaba burada ki aşk hikayesi onlara ait olabilir mi?

Back