• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi ondan bir AŞK yaratalım..

Zaten hiç biriniz yapmamıştır bi ben yapmısımdır:-) bence sizler terk edilen olmussunuz ki öfkelenmişsiniz - üzgünüm - kıskanmanızıda anlıyorum ki arkadaşlar ben egitimli biriyim , hem de en iyi yerlerde evde oturup pc de klavyeden ahkam kesenleride çok umursarımm :-) düşünün hem güzel hem egitimli hem de seksi oooo dahada nefret edersiniz şimdi :-)
Hem de çok komiksin:KK70:
Her eve lazım senden:KK70:

Benim oldugum yerde sen olmazsın emim misin aynı mekanda olmak istedigine hahahha akasya oturduğum ev koşu yaptıgım parkla aynı adın(: Bana laf yetiştirmek için harcadıgım emegi spora harca kilolar sorun bak (: neyse şimdi kosuya gidicem sonra onu arıycam öptüm şekerler mıckssss

Zaten hiç biriniz yapmamıştır bi ben yapmısımdır:-) bence sizler terk edilen olmussunuz ki öfkelenmişsiniz - üzgünüm - kıskanmanızıda anlıyorum ki arkadaşlar ben egitimli biriyim , hem de en iyi yerlerde evde oturup pc de klavyeden ahkam kesenleride çok umursarımm :-) düşünün hem güzel hem egitimli hem de seksi oooo dahada nefret edersiniz şimdi :-)
Eğitimli birisin ama bir adamın ikincisi hatta üçüncüsü olmayı kabul ediyorsun
neyini kıskanalim bunun
Sağda solda duyunca aciyoruz buna

Benim oldugum yerde sen olmazsın emim misin aynı mekanda olmak istedigine hahahha akasya oturduğum ev koşu yaptıgım parkla aynı adın:-) Bana laf yetiştirmek için harcadıgım emegi spora harca kilolar sorun bak :-) neyse şimdi kosuya gidicem sonra onu arıycam öptüm şekerler mıckssss
:KK70::KK70::KK70::KK70:
İyi koşmalar. Ben yerimden kalkamıyorum nasıl tahmin ettin kilolu olduğumu ya müneccimlik de var sende:rolleyes:
Sen vaktini benimle harcama hadi koş:KK70:

Diğer kadınla ayrılmıslar cnm, ben hiç o konuya karısmadım .. neden kıskanıyorsunuz anlamadım , benim bu olayda kazanmam canınızı sıkmıs belli de ben evlilik vs bitirmedim kendinize gelin .. Ve ondan vazgecen benim hatırlatırım ne zaman onu engelledim o zaman o bana ulasmaya çalıstı ki şimdide tattik yapıyorum dediğim gibi ondan bi aşk yaratıcam :-) neyse manüpüle olabilirim bi süre yokum sonucları dönünce yazarım bue bue

aşk yaratmak nedir ya, kadınlar kulübünde hep birlikte el ele verip çamurdan adam mı yaratıyoruz anlamadım ki.
2 aydır hala aşk yaratamadıysan bundan sonra da zor yaratırsın. bir kere aşk böyle zorlama ile "yaratılmaz" kendiliğnden oluşur. basit alengirli oyunlarla gerçek aşk'ın işi yoktur. karşındakini seversin ve onun mutluluğu için ölmeyi dahi göze alırsın. kendini değil aşkını düşünürsün. sen anca kendini düşünüyosun ve bu ilişkiye kazanabileceğin bir oyun gözü ile bakıyorsun.. evlenme zaten evlilik kurumuna herkes layık değildir. böyle bi kişilikle çocuk dünyaya getirip de kendin gibi insanları çoğaltma. sözlerim ağır ama gerçek.. sevgilisi olan insanı ayartıp her türlü ilişki yaşayıp sonra da taktik için onu terk edermiş gibi yapınca ondan vazgeçmiş olmuyosun.. ayrıca ger.çekten sevseydin vazgeçemezdin de. sadece gitmeisne izin verirdin o da o mutlu olsun diye.. neyse bunları anlayamazsın sana kolay gelsin bu kafayla.

Okullar tatil oldu ben ancak tatile girebildim .. Kızlar çok şekersiniz :-) önümüzdeki hafta beraberiz o sirada anlatıcam yazdıklarınızı ona bakalım ne diyecek.. Birde okey vs cnm avam degiliz o tür oyunları siz bilenlere birakıyoruz .. Yapmıssınız ki tavsiye etmişsin neyse bizim aşkımızı kirletmeyin lütfen (!)
Çamurdaki kir belli olmaz sende çok takma :)

güzellik göreceli bir kavramdır . Herkesin beğendiği herkese güzel gelmez . :cry:

neyse manüpüle olabilirim bi süre yokum sonucları dönünce yazarım bue bue

Ayrıca bayağı da eğitimlisiniz bue bue diye yazılmaz bye bye diye yazılır . Ayrıca bildiğim kadarı ile de sitede yabancı kökenli hikaye de kelime de yasak :-)

Son düzenleme:
adamın var olan bi ilişkisi var ve siz bunun üstüne aşk yaratacaksınız?
kuzum siz ikinci kadın olmuşsunuz bile..

"Uf snn be slk .ss"
Modunda takilacaksan Ne diye konu acarsın
bir de sen kim oluyorsun ki sürekli insanları asagilayarak kendini tatmin ediyorsun nasıl bir ezilmişlik bu :D

Aferin sana, en azından evliliği kıvıramayacaginin bilincindesin. Bunu da okut da içi rahat etsin. Biz de seni öptük şeker.
Son yorumlaeı yazan kişiler buradan uzak durursa kirlilik sonlanıcak .. Ben tavsiye almıyorum arkadaşlar sizle paylaşıyorım ayrıca bu adam ile evlenmeyi vs düşünmüyorum ! Evlilik o kadar kolay kurum degil .. dediğim gibi çok şekersiniz - kişiliği kötü olanlar hariç öptümm

Madem bu kadar kültürlü,güzel,seksisin neden ondan bir ask yaratmak için,biz sevgili kültürsüz üyelerden yardım istedin? Belkide başta o adamın bir sevgilisi olduğu ve sen 2.kişi olduğun içindir.Bu arada bir insan kendini ne kadar övüyorsa o kadar boştur,demekki hiç takdir edenin yok ki kendi kendini övmek zorunda kalıyorsun.
Aslında ben senin amacını anladım,sen burayı bkog gibi kullanıyorsun,kitleler hikayeni takip edip özensinler herkes seni konuşsun falan istiyorsun ama gerçekten çok yanlış yapıyorsun.Ne ayrıldığı sevgilisi kazandı ne sen,sadece o adam kazandı.

Diğer kadınla ayrılmıslar cnm, ben hiç o konuya karısmadım .. neden kıskanıyorsunuz anlamadım , benim bu olayda kazanmam canınızı sıkmıs belli de ben evlilik vs bitirmedim kendinize gelin .. Ve ondan vazgecen benim hatırlatırım ne zaman onu engelledim o zaman o bana ulasmaya çalıstı ki şimdide tattik yapıyorum dediğim gibi ondan bi aşk yaratıcam :-) neyse manüpüle olabilirim bi süre yokum sonucları dönünce yazarım bue bue

Sen bu hırsla şuan kazandığını düşünsen de sonunda kaybedeceksin.
Şuan sadece bir hevessin ve hevesler geçicidir.
Kendini kandırdığınla kalırsın sonunda.
Aşık olmaya değer bir kadın olmak için biraz fazla basitçe tavırlar sergilemektesin,
taktikler falan kapatmıyor maalesef bu basitlikleri .

en nefret ettiğim de söyle eğitimliyim bilmem ne diye hava atmaya calısan tipler ya eğitimlisin de noluyo.birde sanmaki buradakiler eğitimsiz tek eğitimli sensin ya cok komiksin cidden hicbirine takılmadım da su eğitimliyim siz gibi değilim diye hava atmaya calısmana takıldım cok cok itici artık herkes eğitimli herkes iyi kötü bir üniversite bitiriyor kendini gelistiyor senin gibilerse adamları nasıl sevgilisinden ayırırım nasıl kafalarım diye kendini parcalıyor cok iticisin ya

Back