• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi ondan bir AŞK yaratalım..

Adam iki yuzlu sen hala ask diyosun ... Ask adaminin ta kendisini bul yaratma :KK53:
Sen ask mesk derken o sizleri ayakta uyutuyor, askim ewe gelmio musun dedigine gore de farkli sehirden degil o kiz , sizin gozunuzu boyayip onunla keyif yapiyor.

:D bu topigi burada sonlandırıyorum çünkü aranızda 4-5 kişi dısında diğerrleriniz karsı tarafı kendi gibi algılauıp yazmıs.. Kimi de ahlaktan vurmaya çalışmıs sanki kendileri sütten çıkma akkaşık gibi..
Benim sorum 4-5 arkadaş cevap vermiş emeklerine saglık tekrar tşkr ederim..

İyide bunu sen ben biliyoruz o bilmiyor, o keyfim yerinde sanıyor :)

Ayrıca kankasınınnabız yoklamasınıda hatırlatırım..

Önemsemeyen adam kankasına nabız yoklatmaz..

hayatında başkası var iken beni önemsemesin zaten bakalım açıklama gelişnce nasıl gelicek,, merakla bekliyorum

Kankasına nabız yoklattığı ne malum belki siz o tarafa çekmek öyle anlamak istiyorsunuz ..
Hiç aramayan değil mesajına cevap bile alamayan tarafsınız bu arada ..
Size kabullenmesi zor geliyor .. Bu adam sizin baştan istediğiniz gibi sadece eğlencelik siz de onun için öylesiniz belli ..
Ve durum o ki bu değişmesi zor bir durum siz saplantı yapmışsınız ..
Bu duruma devam etmek sağlığına kendinize ve benliğinize zarar ..

Selam,
Uzun süredir aranızda yoktum. Ama ben yokken forum çok güzelleşmiş. Sağlık konularında özellikle dahada bi ilerleme olmuş çok beğendim. Emeği geçen herkesi tebrik ederim.

Gelelim benim açtıgım başlıkta kasttettiğim duruma..

Evet, bir adamdan aşk yaratmak istiyorum..

Şartları sıralayacak olursak.. Şu an onunla aşağı yukarı 7-8 çıktık. 2-3 kez birliktelik yaşadık ki çok keyifliydi.
Fakat beni endişelendiren onun kompleksi bi yapıya sahip olması..
Enson Cumartesi akşamı beraber iken telefonuna gelen bi mesaj canımı sıktı.. Mesajda bi hanım efendi Aşkım ne zaman eve geçiceksın yazmıstı.
Her okuyan gibi bende okuyunca sinirlendim. Bana onun ona aşık bi kladın oldugunu ve bir türlü ondan vazgecmediğini söyledi.

İnanmak istemsemde onla geçirdigim zaman diliminde hanım efendı en az her 20 dk da bir onu aradı..attıgı mesajlar hariç..
iyici sinirlenmiştim ki o kadının ne kadar baskıcı biri oldugunu düşündüm.. Kendi mezarını kendi kazıyordu zaten fazla üstelemenın bi anlamı yok diye düşündüm..
Biz onla keyifli anlar yasamaya devam ettik. Ki telefon yine çaldı ve artık ben ofkelendım ve ayrılalım dedim. Neden dedi. Bu kadının varlıgı canımı sıkıyor dedim benım yuzumden onu üzme.. Senle alakası yok ben onu hiç sevmedim dedi..
iyide nasıl bır dayanakla senı durmadan arar dedim.. Bilmiyorum dedi.
onunla ilişkiye başlarken benım koydugum bikural vardı, kımse kimseye fazla karısmayacak hayatımızda arkadaslarımız olacak ama asla kımse ıle samımı olmyacagız sadece birbirimizle samimi oılacagız.. o buı teklifi istemıyerek kabul etmişti..

Ondan sonra ilişki ilerlemeye başlado ben ondan fazlasıyla hoşlanmaya başladım ki farkettım onun hayatında kimsenın olmasını istemıyorum..-kendi kurallarıma kendım bozuyorum-
neyse en son cumatesi canta ile anılan mekanda iken sigara içmeye çıktıgımda -o kızın mesajından sonra yaptım -
arkamdan gelip neden sigaraya başladın dedi, ben de bu ara böyle dedim.. Tamam sigara başlamanı istemıyorum dedi..

Kızın canımı sıktıgını söyledişm, onun önemsemediğimi yanında arayabilecegını söyledi aratmadım-gerizekalıyım aratsaydım ya- gurur..
O da ona guvenmemı söyledi ve dediki senın kuralların vrdı hanı anlaşmıstık- hiç kül yedirirmiyim egoma-
hala var o kurallar dedim. Sen istiyormusun o kuralları dedim EVET dedi.. Tek sartla dedi neymiş dedim sadece ben olucam samımı dugun dedi.. -geldşm mi kendi oyunuma- mecburen tamam dedim.
,O gece çokk guzel zamanalr gecirdim takı ertesi gün 3 e kadar benı evıme bıraktı zaten aynı semtte yız..
Bana o kızı yenıden anlattı ondan ayrılacagını vs söyledi tamam dedim.. Ertesi gün o kızın yasadıgı sehire 3 günlüğüne bi iş seyahatıne gittigini söyledi ben iyi yolculuklar dedim ama içim içimi yıyordu..Neyse eve çıktım dus aldım baktım masa üstü şarj aleti ben de kalmış mesaj attım whatssaptan ben de kalmıs diye canım alırım bir ara yazmıs.. Sonra onu duygusallıkla etkilemek adına senı şimdiden özledim yazdım ki yazarken ben bile ınanmadım.. Dönüş olmadı..

Evet biraz karısık anlattıgım bu ilişkiden ben bi aşk cıkartıcam hadi yardım edin.

Bu adama güvenmeyin. Aşk yaratılabilseydi eğer bugün emin olun çoğu kişi ilk aşkıyla beraber olurdu. Kim bilir belki bizim yerimize başka birileri olurdu. Öte yandan çok fazla şey yazılmış. Bir kısmını okudum. Ahlak anlayışınıza saygım sonsuz, ancak tam anlayamadım sizi. Neyse benim önerim bu adamı boşverin. Erkekleri kısa vadede cinsellikle mutlu edebiliriz ancak uzun vadede cici denilen doğal kızlar tercih edilir. Kendi anlayışınıza göre birini bulmalısınız. İlk başta sevgiliden kopmak zor ama mecbursunuz. Bu arada yok sen şöyle iyisin, böyle bilmem nesin laflarına da kanmayın lütfen. An gelir artık öyle düşünmüyorum der. Uzun vadede üzülen siz üzülürsünüz. Yok üzülmem diyorsanız bunu hedonist kişiler yapar. Sevgiler. :)

Selam,
Uzun süredir aranızda yoktum. Ama ben yokken forum çok güzelleşmiş. Sağlık konularında özellikle dahada bi ilerleme olmuş çok beğendim. Emeği geçen herkesi tebrik ederim.

Şartları sıralayacak olursak.. Şu an onunla aşağı yukarı 7-8 çıktık. 2-3 kez birliktelik yaşadık ki çok keyifliydi.
Enson Cumartesi akşamı beraber iken telefonuna gelen bi mesaj canımı sıktı.. Mesajda bi hanım efendi Aşkım ne zaman eve geçiceksın yazmıstı.
Her okuyan gibi bende okuyunca sinirlendim. Bana onun ona aşık bi kladın oldugunu ve bir türlü ondan vazgecmediğini söyledi.

İnanmak istemsemde onla geçirdigim zaman diliminde hanım efendı en az her 20 dk da bir onu aradı..attıgı mesajlar hariç..
iyici sinirlenmiştim ki o kadının ne kadar baskıcı biri oldugunu düşündüm.. Kendi mezarını kendi kazıyordu zaten fazla üstelemenın bi anlamı yok diye düşündüm..
Biz onla keyifli anlar yasamaya devam ettik. Ki telefon yine çaldı ve artık ben ofkelendım ve ayrılalım dedim. Neden dedi. Bu kadının varlıgı canımı sıkıyor dedim benım yuzumden onu üzme.. Senle alakası yok ben onu hiç sevmedim dedi..
onunla ilişkiye başlarken benım koydugum bikural vardı, kımse kimseye fazla karısmayacak hayatımızda arkadaslarımız olacak ama asla kımse ıle samımı olmyacagız sadece birbirimizle samimi oılacagız.. o buı teklifi istemıyerek kabul etmişti..

Ondan sonra ilişki ilerlemeye başlado ben ondan fazlasıyla hoşlanmaya başladım ki farkettım onun hayatında kimsenın olmasını istemıyorum..-kendi kurallarıma kendım bozuyorum-
neyse en son cumatesi canta ile anılan mekanda iken sigara içmeye çıktıgımda -o kızın mesajından sonra yaptım -
arkamdan gelip neden sigaraya başladın dedi, ben de bu ara böyle dedim.. Tamam sigara başlamanı istemıyorum dedi..

Kızın canımı sıktıgını söyledişm, onun önemsemediğimi yanında arayabilecegını söyledi aratmadım-gerizekalıyım aratsaydım ya- gurur..
O da ona guvenmemı söyledi ve dediki senın kuralların vrdı hanı anlaşmıstık- hiç kül yedirirmiyim egoma-
hala var o kurallar dedim. Sen istiyormusun o kuralları dedim EVET dedi.. Tek sartla dedi neymiş dedim sadece ben olucam samımı dugun dedi.. -geldşm mi kendi oyunuma- mecburen tamam dedim.
,O gece çokk guzel zamanalr gecirdim takı ertesi gün 3 e kadar benı evıme bıraktı zaten aynı semtte yız..
Bana o kızı yenıden anlattı ondan ayrılacagını vs söyledi tamam dedim.. Ertesi gün o kızın yasadıgı sehire 3 günlüğüne bi iş seyahatıne gittigini söyledi ben iyi yolculuklar dedim ama içim içimi yıyordu..Neyse eve çıktım dus aldım baktım masa üstü şarj aleti ben de kalmış mesaj attım whatssaptan ben de kalmıs diye canım alırım bir ara yazmıs.. Sonra onu duygusallıkla etkilemek adına senı şimdiden özledim yazdım ki yazarken ben bile ınanmadım.. Dönüş olmadı..

Evet biraz karısık anlattıgım bu ilişkiden ben bi aşk cıkartıcam hadi yardım edin.

noldu . yapabildinizmi hala birliktemisiniz merak ettim

Ben boyle biseyi yasamistim. Eski bi erkek arkadasm vardi ayrilmak istesem de kabullenmeyip bana surekli mesaj atardi ve benim yeni bi iliskim vardi sonucta ondan ayrildigmi soylemistm ama o inat edip mesaj atiyordu hemde eskisi gibi samimi mesajlar. Velhasıl erkek arkadasm bunu ogrendi cocukla konustu olay kapandi. Bana bu mesaj atan kim dediginde hic korkmadan telaslanmadan anlatmistim..

hahaha bazen benimde aklıma geliyor bu konu. Son durum nedir meraktayım

Diyelim ki doğru şu an o kızla bu nedenle dönmüyor vs .. Kendi bilir, ben onu aramıycam .. Aramamda (!) ki o özler mi arar mi , yüzde 90 öyle olacak ama tek şey degişicek bu sefer onla beraber olmayacagım bildigin sürünücek bakalım o zaman o kızmı kalır :-) .. Tüm kankaları ile arkadas iken istemesede benden haber alacak .. Ki aynı mekanlarda geziyoruz desiğim gibi ben bi aşk yaratıcam .. Sizler de bi tuhafsıznız hemen empati yapmıssınız yüzde 90 nızda aaldatılanın yerine koymus kndini :-) ben aldattırmadım aldatan o adamdi .. Ben de dersini verecek olanım :-)
Aklıma bişeler geldi de tamamını okumadım bitireyim önce

Bu nasil bisey yahu? Siz simdi iliski yasiyormusunuz yani sevgilimisiniz? Yoksa Free'mi takiliyorsunuz? Bunlar nasil iliskiler? Adam tamam ayrilacagim diyor, siz ne 1. ne 2. diyorsunuz, aslinda haklisiniz bence 3. 4. 5. hatta 6. da olabilirsiniz.... Kafa yapinizi cözemedim, aldatan adam banane diyorsunuz peki tamam ama kullanilanda sizsiniz, bu sizi hic rahatsiz etmiyor mu? Ne askindan bahsediyorsunuz? Adam sizi böyle kullanabiliyorken neden, nasil asik olsun? Aptal mi? Bence baya zeki vallah!!! Peki siz Gururunuzu nerde biraktiniz? Haaa ufak bi tavsiye, adam gibi adamlar gurursuz kizlara asik olmaz, gerci bu laf size uymadi, cünkü ortada ne gururlu bi kadin var nede adam gibi bi adam...:KK14:

Bu ilişkiden çok şey çıkar ama bence o Aşk mumkun değil çıkmaz :)

Buradaki çoğu bayanın aşk anlayışı sizinkiyle ters hanımefendi kendi aşkınızı kendiniz çıkarmakta ozgursunuz ama tavsiyem çarpık ilişkilerden hayır gelmeyeceği yonundedir . Ne şekilde olursa olsun karşınızdakinin ister ciddi ister takıntı şeklinde bir birlikteliği varsa aklı başında bir bayan ne halt olduğu belli olmayan şaibeli ilişkilerin ortasına girmez.

AŞKmış hiç güleceğim yoktu ya :)

d
İşinşz gücünüz pesimist yaklasım.. Adam İstanbul'da benimle aynı semtte yasıyor .. Bana 5 dk uzakta. Nerede o kıza koşmuş , eskiden orada yasamıs işleri orada .. vs . Diğer kız degil benim sorunum o ciddiye almıyorum benim derdim bu çapkını nasıl açık edecegim..

Selam,

Konunu acali iki ay olmus, eee ne yaptin ask yaratabildin mi? Ya da neler oldu? Dalga gecmek icin sormuyorum inan merak ettim o yuzden soruyorum

Butuk konusmak istwmiyorum. Ama ven isizin gibi asla olamazdim.. yani bir kadin var ve belliki kadinla bi yaaanmislik var... be diyeyim yani okadinlada beraber ve keyfi yerinde ikinizlede ciddi biseyu yok. Keyfine bakiyor. Bana pek ondan ask adami cikar gubi gelmedi. Suzi seven insan buna musade etmez cunku.. hayatimin kadini siz degilsiniz kisaca. Ve bosuna otunlsr oynuyorsunuz. Gurruluysaniz biran once buna son verin derim. Yanlis iliski bu benim fikrim saygilar

Back