kamyassssssssssssssssssssssss kızım sen niye ses vermiyon hic aşkımızmı bitti baskasınımı buldun kendine :roflol:
ya kızlar bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim 2 yıl d.k. hapı kullanmış sonra bıraktım dedi 3-4 ay da doğal korunmuşlar sonra korunmayı da bıraktık ilk ay hamile kaldım diyo
hosgeldin tubişim opuyorumnanaktan kızlar ben birazdan kacıyorum bankaya gidip kirayı yatıracagım of ya ne kadar zor geliyor bana o yolu gitmek simdi birde her ay maasın yarını kiraya vermekte ayrıca sinir ediyor beni delikafadulden
başkaları öyle de canım bizde var bi durum millet ilk ayda tutturuyor da biz acaba fikfik yönteminde filan bi yanlışlıkmı yapıyoruz yoksa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ya kızlar bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim 2 yıl d.k. hapı kullanmış sonra bıraktım dedi 3-4 ay da doğal korunmuşlar sonra korunmayı da bıraktık ilk ay hamile kaldım diyo
ya kızlar bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim 2 yıl d.k. hapı kullanmış sonra bıraktım dedi 3-4 ay da doğal korunmuşlar sonra korunmayı da bıraktık ilk ay hamile kaldım diyo
canım seni çok iyi anlıyorum, her ay kiraya verilen para zaten maaşı bitiriyor Allah en kısa zamanda kendi evimizde oturmayı nasip etsin :Saruboceq:hosgeldin tubişim opuyorumnanaktan kızlar ben birazdan kacıyorum bankaya gidip kirayı yatıracagım of ya ne kadar zor geliyor bana o yolu gitmek simdi birde her ay maasın yarını kiraya vermekte ayrıca sinir ediyor beni delikafadulden
kamyaaass benim onu kimselere yar etmemmmm sengözlerimebaksanab :1hug:
bebek nasibiyle gelirmiş canım :1hug:birde işin kötü yanı kocası yeni askerden gelmiş 6 ay olmuştur herhalde iş de bulamamış kızda çalışmıyor birde bebek geldi diyor
kamyaaassss ya benimsin ya toprağıınnnn sengözlerimebaksanab :roflol:anam paylaşılamayan mı oldum ben sırnaşık şey ikinizim kızlar tamam kavga etmeyin bi gün seninle bi gün kitty le hihoyyyt
hoşbuldum kuşummm...
bugünlerde full güzel haberler aliosun he?
dün de 2 hamiş haberi almışın...
darısı başına bidenemm kaydirigubbakcemile5
4 eylülde güzel haberi ver bize...
benden bu ay da ümit yok ne yazıkki :umursamaz:
tebrikler canım gözleri aydın opuyorumnanaktan ne kadar kolay hamiş kalıyorlar canım ya kaydirigubbakcemile3 darısıda tüm isteyenlerin basına opuyorumnanaktan
anam paylaşılamayan mı oldum ben sırnaşık şey ikinizim kızlar tamam kavga etmeyin bi gün seninle bi gün kitty le hihoyyyt
canım seni çok iyi anlıyorum, her ay kiraya verilen para zaten maaşı bitiriyor Allah en kısa zamanda kendi evimizde oturmayı nasip etsin :Saruboceq:
kamyaaassss ya benimsin ya toprağıınnnn sengözlerimebaksanab :roflol:
ami canım amin birde sıkıntıları var maddi açıdan hani kafaları rahat da değil olmuş işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?