hadi kızlar ben kactım kendinize iyi bakın öptum Şenizopuyorumnanaktan
bocalama canım stres yapmada sakince bekle gununu :1hug:
hadi kızlar ben kactım kendinize iyi bakın öptum Şenizopuyorumnanaktan :1hug:
kızlar size bişey anlatayım da gülün :roflol:
ben inşaat sektöründeyim burda büyük bi site yaptık benimde hesaplarım bitmedi henüz ve insanlar evlerine yerleştiler bizim ofislerde alt katta üstümüzde oturanlar var benim pc nin kasasından kaç gündür ses geliyormuş bende yukardaki kadın çamaşır makinasını çalıştırıyorda o ses yapıyo sanıyom allah allah diyom kaç gündür insan hergün makina mı çalıştırır günde 2-3 defa birde diyorum ama aynı makina çalışır gibi ya sesi ya :roflol: sonra aşağı eğildim yine o ses aa dedim benim kasadan geliyormuş :roflol::roflol:
dikkat et kendine canımcım, görüşürz opuyorumnanaktankızlar bende kaçtım azıcık aşağıya inip uzanıcam başım teyyare gibi yazıları zor okuyorum görüşürüz byee...
süpersin kızım sen ya kaydirigubbakcemile3
beni güldürdün ya Allahta seni güldürsün :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar nasılsınız bakayım
tubacım hamişmi şimdiiiiiiii anlamadım ben
fıstığım kütahyalıyımm ben, kocişim de maraşlı :1hug:semacım tatlişkom sen hangi şehirdesin
yettimmmmmm gayrııııııııııııııııııııııı -tatlicadiarzu-semasuuuuuuuuuuuuu aşkım nirdesin aşkından gözlerim kör olucak
ninik hala sakinleşmemişsinNE BAĞIRIYON KIZIM BAK KAFANI GÖZÜNÜ PATLATIRIRM HAAdelikafadulden
fıstığım kütahyalıyımm ben, kocişim de maraşlı :1hug:
ama kütahyada oturuyoruz gelin getirdim kocişimi kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?