• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

tamam canım ben kendi gunlerimi belirledim pazar,salı,persembe,cumartesi :roflol::roflol:
kötükedihüsoben aşkımı paylaşamam kamyasss yalnııızzzzz benimmmmm sengözlerimebaksanab :delphin: :roflol:

Eklentiler

• $13_hareketli_ask_resimleri.webp
    $13_hareketli_ask_resimleri.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 23
Kısss cosmo senı heÇ unuturmuyum ben ayın 3 Ü olan kımse onu unuttum senın 4 Ü yahu

bıde kızlar dÜzeltme yapabılırmısınız ben 6 aĞustosta son reglı oldum 29 gÜnde bır oluyorum sanırım yanlıŞ hesapladım 5 ı deĞıl 3 Ünde olmam gerekıyor.bıde sız hesaplarmısınız .

Bu arada 3 gÜndÜr bır baŞ dÖnmesı musallat oldu dÜkkanda merdıvenden dÜŞÜyodum az kalsın bıraz aŞaĞıda yattım o yÜzden yazamadımmm

Kısss cosmo senİ heÇ unuturmuyum ben ayın 3 Ü olan kİmse onu unuttum senİn 4 Ü yahu

bİde kızlar dÜzeltme yapabİlİrmİsİnİz ben 6 aĞustosta son reglİ oldum 29 gÜnde bİr oluyorum sanırım yanlıŞ hesapladım 5 İ deĞİl 3 Ünde olmam gerekİyor.bİde sİz hesaplarmısınız .

Bu arada 3 gÜndÜr bİr baŞ dÖnmesİ musallat oldu dÜkkanda merdİvenden dÜŞÜyodum az kalsın bİraz aŞaĞıda yattım o yÜzden yazamadımmm

gunune az kalmıs canım opuyorumnanaktan bas dönmesi acaba bebiştenmi dersinnnn :dance:

LAZ Pastacı

Adam son derece sevdiği ve saydığı karısının 60 ıncı yaş gününde, önemli konuklarını da davet ettiği parti için bir pasta ısmarlamış.
Karadenizli Laz pastacı:
- 'Üzerune ne yazmami istersinuz daa?' diye sormuş.
Adam bir an düsünüp,
- 'Yıllarca yoruldun ama, inan hâlâ mükemmelsin' yazılsın! demis
- 'Peki efendum pastanin üzerune nasil yerlestirelum ha bu yaziyu?
- 'Iki satir halinde olsun,

üstte 'Yıllarca yoruldun ama ' ,

altta 'ınan hâlâ mükemmelsin' seklinde olabilir..'

Parti günü tüm davetlilerin önüne kıvılcımlar saçan maytaplarla pasta gelmis.
Üzerinde aynen söyle yazıyor:

'Üstte yıllarca yoruldun ...
Ama altta inan hala mükemmelsin.!'

bana bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :mymeka:yoldurma sacını basını :tomato:benim o diyorsam benimdir o kadar :roflol::roflol:

kızlar dÜzeltme yapabİlİrmİsİnİz ben 6 aĞustosta son reglİ oldum 29 gÜnde bİr oluyorum sanırım yanlıŞ hesapladım 5 İ deĞİl 3 Ünde olmam gerekİyor.bİde sİz hesaplarmısınız .

Bu arada 3 gÜndÜr bİr baŞ dÖnmesİ musallat oldu dÜkkanda merdİvenden dÜŞÜyodum az kalsın bİraz aŞaĞıda yattım o yÜzden yazamadımmm

KİTTY SANA KÜSTÜMM mafoldumben

LAZ Pastacı

Adam son derece sevdiği ve saydığı karısının 60 ıncı yaş gününde, önemli konuklarını da davet ettiği parti için bir pasta ısmarlamış.
Karadenizli Laz pastacı:
- 'Üzerune ne yazmami istersinuz daa?' diye sormuş.
Adam bir an düsünüp,
- 'Yıllarca yoruldun ama, inan hâlâ mükemmelsin' yazılsın! demis
- 'Peki efendum pastanin üzerune nasil yerlestirelum ha bu yaziyu?
- 'Iki satir halinde olsun,

üstte 'Yıllarca yoruldun ama ' ,

altta 'İnan hâlâ mükemmelsin' seklinde olabilir..'

Parti günü tüm davetlilerin önüne kıvılcımlar saçan maytaplarla pasta gelmis.
Üzerinde aynen söyle yazıyor:

'Üstte yıllarca yoruldun ...
Ama altta inan hala mükemmelsin.!'

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

gunune az kalmıs canım opuyorumnanaktan bas dönmesi acaba bebiştenmi dersinnnn :dance:

:1hug:

CANIM BİLSEM 3 GÜN ÖNCE TEST YAPTIM AMA BİŞEY YOK BİR TANE DAHA TESTİM VAR AMA GÜNÜM GEÇSİN ÖLE YAPCAM

GEÇEN GEBELİKTE GÜNÜMDEN 8 GÜN GEÇİNCE ÇIKMIŞTI TESTTE BENİM GEÇ ÇIKIYOR İDRARDA YAA

BU ARADA YAZMIŞIN TAM KÜSÜYODUM SANA

BİDE TARİHİME GÖZ ATSANA YAA YANLIŞ SAYMIŞIM

********AĞUSTOS*********
-----------------------------------------------------

tubatubatubatuba:30 Ağustos
o artık hamiiişşşş darısı eylül listesinin başına
:lepi: sositososito
********EYLÜL*********
Allahım sen bu listedeki isimleri sırayla hamiş yap
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

fstone: 3 Eylül

COSMO :4 eylül

KıTTYCAT : 4 eylül

NAGıHAN : 4 eylül

brc1769 :5 eylül

muruvvet :5 eylül

KAMYAS: 5 eylül ////// KLOMEN

NıNıK :7 eylül //////// KLOMEN

TATLICIK: 7 eylül

canikom38: 10 eylül

ÇıÇEKÇıK: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

SEMASU:14 Eylül

SARICıVCıV :20 Eylül

TUBıLOSHH: 25 Eylül

forever_14: 27 Eylül

Ceylan : 27 Eylül

NeVYas

DBS

hahahah kavga etmeyin tamam tamam bende seni paylaşmam semacımm benim aşkım bebeğim
bebiişşşşimmmmmmm şekerpareeemmmmmm pamuk helvaaammmmmm :1hug: a.s. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:1hug:

CANIM BİLSEM 3 GÜN ÖNCE TEST YAPTIM AMA BİŞEY YOK BİR TANE DAHA TESTİM VAR AMA GÜNÜM GEÇSİN ÖLE YAPCAM

GEÇEN GEBELİKTE GÜNÜMDEN 8 GÜN GEÇİNCE ÇIKMIŞTI TESTTE BENİM GEÇ ÇIKIYOR İDRARDA YAA

BU ARADA YAZMIŞIN TAM KÜSÜYODUM SANA

BİDE TARİHİME GÖZ ATSANA YAA YANLIŞ SAYMIŞIM

küsme canım ya yazmıstım sana hatta tarihinide yazmıstım 3 eylül opuyorumnanaktan cıksında tek gec cıksın canım ben onada razıyım :roflol::roflol:

kızlar size bişey anlatayım da gülün :roflol:
ben inşaat sektöründeyim burda büyük bi site yaptık benimde hesaplarım bitmedi henüz ve insanlar evlerine yerleştiler bizim ofislerde alt katta üstümüzde oturanlar var benim pc nin kasasından kaç gündür ses geliyormuş bende yukardaki kadın çamaşır makinasını çalıştırıyorda o ses yapıyo sanıyom allah allah diyom kaç gündür insan hergün makina mı çalıştırır günde 2-3 defa birde diyorum ama aynı makina çalışır gibi ya sesi ya :roflol: sonra aşağı eğildim yine o ses aa dedim benim kasadan geliyormuş :roflol::roflol:

hadi kızlar ben kactım kendinize iyi bakın öptum Şenizopuyorumnanaktan

CANIM HEM İÇİMDEN BU AY OLDU BU İŞ DİYORUM HEMDE GÜNN YAKLAŞTIKÇA BOCALIYORUM KARAMSARLAŞIYORUM.

bocalama canım stres yapmada sakince bekle gununu :1hug:

geçen seferkinde hiç başım dönmüyordu ama ne bileyimm yaaa
sadece midem bi tuhaftı ve uykum vardı

şimdi ise başım dönüyor uykum yok ama çok yorgun hissdiyorum kendimi çok farklı yani
belkide karşılaştırma yapmam yanlış ama kırmızılarında belirtisi yok göğüslerim ağrımıyor ama uçları kaşınıyor 2-3 gündür ve biraz şişler

ve ayıptır söylemesi acayip gazım varrrr kaydirigubbakcemile3

Back