kittycim hoşbulduk canım süpersinnnnnnnnnnnn dadlumopuyorumnanaktansen de hoşgeldin akşama kocamdan istiyim yarın sabah başlarım bende:lepi:
şu kan testini yapayım sonra en fiyakalısından bi hamilelik takvimi yapıcam kittycim yardım edersin herhalde
TOPıĞıMıZıN UZMAN DOKTORU KıTTYYYEEEEEE ALKIŞ alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :lepi:
Günaydınlar kitty'm bitanesin ilsu nur82 mezun oldular artık sen mi ilgileniyorsun ateş çok yanıltıyor 4 ay ölçttüm
CANIM SANA PUAN VERDİMMMMM:asigim:
slm kızlarrr
slm kızlarrr
ben birazdan gelirim kıslar evi toplıcam hadi görüşürüz byee
inşaallah canımcım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:canım benim inşallah o senin güzel kalbinin istediği sende canım benim hüdaverdime arkadaş yapıcan:teselli:
en yakın sıra ceylanın yanlış hatırlamıyorsam bugün regl günü durumdan haberi olan konuşsunnnn
bu topicte daha fazla hamiş istiyoruz bu ay hatta herkessssiiiiii
önce ceylan sonra 3 ünde kimm vardı ya unuttumm sonra kitty ve benn allaaahhhh gelinnn bebişlerrrr
slm kızlarrr
en yakın sıra ceylanın yanlış hatırlamıyorsam bugün regl günü durumdan haberi olan konuşsunnnn
önce ceylan sonra 3 ünde kimm vardı ya unuttumm sonra kitty ve benn allaaahhhh gelinnn bebişlerrrr
kamyaaass benim onu kimselere yar etmemmmm sengözlerimebaksanab :1hug:kamyassssssssssssssssssssssss kızım sen niye ses vermiyon hic aşkımızmı bitti baskasınımı buldun kendine :roflol:
yok bitanem ben regli oldum malesef umutlar 27 eylülde..a.s.
hamileyim diyom huuuuuuuuuuuu kimse yokmu
kamyaaass benim onu kimselere yar etmemmmm sengözlerimebaksanab :1hug:
yok bitanem ben regli oldum malesef umutlar 27 eylülde..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?